• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága tomah!

    Szeretném megköszönni, hogy eljöttél hozzám egy randira. Bár már régebben voltál nálam most jutottam el odáig, hogy én is reagáljak kedves kis irományodra.

    Kicsit "esetlennek" éreztem magam - ez nagyon aranyos volt. De megnyugtatlak nem voltál esetlen, esetleg csak izgatott. Szóval semmi ok a pánikra. :)
    Na jó, engem is meglepett az idő de hát van ez így. Legközelebb tovább maradsz és akkor tuti jó lesz. Így is jó volt nem mondhatjuk, úgy meg fantasztikus. :)
    Amit a végén mondtam csak viccből tettem egy kis Humor Heroldként. :D

    A szimpátia pedig abszolút kölcsönös volt ahogy fogalmaztál a beszi végén.

    Ha szeretnél randizni legközelebb tudod csak néhány billentyűnyomás és már itt is vagy. :)
    Addig is vigyázz magadra.

    Cuppp
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem többször is, mígnem egyszer csak visszacsörgetett. Innen kezdve gördülékeny volt minden. Az időpontot is könnyen megtaláltuk a szeánszra. A tájékoztatás pontos korrekt volt minden tekintetben
  • Megközelítés:

    Újbuda délebbi része viszonylag forgalmas csomópont. Villamosok és buszok bőven akadnak perces távolságban. Acélesernyősök az épület mögött találhatnak könnyű ingyenes parkolót, bár nem minden irányból trivi a megközelítés mióta átszervezték kereszteződést.
  • Helyszín:

    A lakás 10 emeletes panel emeleti lakása normál állapotú lépcsőházban. A lakás tiszta, rendezett "szűkös" a kornak megfelel. A légyottnak megfelelő hangulatú, higénikus környzet. A fürdő aprócska zuhanyzós, nekem törülközni kissé kényelmetlen. A tusfürdő választék egy márka több illata, de van illatmentes is. Száj higéniát a szájvíz papír pohár adja.türcsi nagy és tiszta kellemes.
    A szobában masszázspad és ágy található. Ez előbbit majdnem sikerült tönkre tennem. Az egész környezetet kellemes hangulatú.
  • Lány külseje:

    Alexa magas vonzó teremtés az ajtó mögött fogadott, kíváncsi voltam rá milyen is lehet valójában. A képek alapján vadócabb, őrültebb hölgyet vártam, de nem ért csalódás a szolidabb kiadású Alexa láttán sem. Ízléses melltartó, tanga szettben fogadott az ajtó mögé bújva. Miután megszabadultam felső ruházatomtól invitált a helyszínre, ahol két finom puszit kaptam tőle. Lehajolnom nem kellett, szép magas hölgyről lévén szó. Alakja arányos, szép. Kellemes érzés már rá tekinteni is. Mosolya aranyat érő. Később megcsodáltam évakosztümben is bársonyos illatos testét. Nagyon szép formás, feszes cickók vonzzák a tekintetet. Magassága ellenére nagyon arányos a teste, már a látványa is kész beteljesülés.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után visszaérve, meztelenül fogadott és felajánlotta a masszázspadot.
    Csak az a kérdés maradt hátra, hogy mivel történjen a masszírozás. Rövid habozás és a bőség zavara után illatmentes aloe-s olajat kértem. Megbeszéltük az "erősséget", mondtam nem kell kímélnie, mire az a válasz jött, hogy erős lesz, de nem kell félnem össze nem fog törni. A langyos olajjal kezdődött meg a támadás talp felől. Kellemes erősséggel dolgozott végig talp, vádli, comb, fenék útvonalon. Először jobb, majd bal oldalról. Tükrök minden oldalról segítették a szemkontaktust a masszírozás alatt. Végig beszélgettünk az élet dolgairól. Mondtam is Neki, ha elege van a szövegemből lelőhet. Erre válaszként csak annyit jegyzett meg, hogy első vendégként edzés után bele férek a nagy türelmi zónájába. Hozzá kell tegyem, hogy a Hölgyeménynek sajátságos fanyal humora van. Aki nem szereti ezt a stílust annak biztos furcsa lesz.
    Kellemesen átmozgatott, de a nehezebb részek még hátra voltak, mint a derék, hát, lapocka, váll, kéz. Ezt is mint a lenti régiókat jobbról, majd balról vette célba. Alexa jól masszíroz, a gyúráshoz csak a kezét használja, alkarját nem veti be. Igazából frissítőnek nevezném legalábbis ami az erősségét illeti. Nem maradt ki a váll és nyak dögönyözése sem, ami jó pont nálam.
  • Levezetés:

    Most nem volt szó fordulásról, hanem amikor végéré ért a lazító résznek, egyszerűen csak annyit mondott, hogy huppanjunk át az ágyra. Megint megcsodáltam alakját, miközben azt kérdezte milyen kényeztetésre gondoltam; kézi vagy franciás. Némi "hezitálást" követően kinyögtem, hogy franciás, de kölcsönösséggel. Felhívta a figyelmemet, hogy a kölcsönösség nála extra, de mondtam semmi gond, mindent elmondott már korábban. Szóval a klasszikus 69-es pozitúrát vettük fel. Kicsit "esetlennek" éreztem a dolgot, de jól esett az alsó régióira csókot lehelnem. Ez annyira elkápráztatott, hogy szinte nulla idő alatt lett végem. Valószínűleg közre játszott a kellemes illatú, ízű kelyhe is.
    Így egy villám gyors beteljesülés után amin magam is úgy meglepődtem, hogy nevető roham jött rám. Ő viccesen megjegyezte, hogy legközelebb ezt a részt akkor akár telefonon is rendezhetjük. Persze inkább személyesen. Ha lett volna időm, lehetőségem akkor kértem volna egy újrázást. De majd legközelebb más koreográfiát követünk.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt az az előzetesen elmondottak szerint alakult az extrával együtt. Az ajándékot utólag a szerkényre tettem.
  • Összkép:

    Alexában egy nagyon közvetlen, kedves Hölgyet ismertem meg. Jól éreztem magam a teljes együttlét alatt, úgy érzem a szimpátia kölcsönös volt. Remélem, máskor is járok majd erre és a hölgy szakít időt rám az edzések után.
Happy Massage