• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jessyvel már régóta ismerjük egymást, sokszor voltam már nála, és minden alkalommal sikerült őt utolérnem. Ha véletlenül nem veszi fel a telefont, akkor is visszacsörget. Ráadásul többször is késtem már 10-20 perceket találkáinkról, és soha nem csinált belőle gondot, mindig rugalmasan kezelte a dolgot.
  • Megközelítés:

    Ha valaki ismerős a kerületben, és szokott itt lányokhoz járni, az jól ismeri ezt az utcát, kicsit nehézkes a parkolás, de a párhuzamos utcában könnyen meg lehet állni, és onnan 2 perc séta. Egy kis bemelegítés :)
  • Helyszín:

    Most új helyre költözött Jessy, és ez a lakása is, mint az összes előző, tökéletesen megfelelő minden szempontból. A fürdő jól felszerelt, mindenféle tisztálkodószerrel, és egy zenélő tusolóval...nagyon bejött. A hálószoba is tökéletes. Elég tágas, és jó nagy francia ágy van benne.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejön, mint nő, egy igazi egzotikus szépség. Szép szemek, nagy szempillákkal, csókos, telt ajkak, formás cicik, és markolnivaló popsi. Mindig mosolyog, ami nagyon jól áll neki.
  • Action:

    A fürdőből kijőve már egy szál semmiben fogadott, a hálóba érve pedig egyből csókolózni kezdtünk. Finom szája van, főleg a húsos ajkait szeretem nagyon!!! Aztán csókjaival egyre délebbre vette az irányt, közben simogattam az egész testét, s a csókok hatására a tizedes is haptákba vágta magát, úgyhogy kezdődött a francia, amit Jessy nagyon jól művel. Jó tempós, mélytorkos, és bírja is, ha maxra kényszeríted... Szóval jobb kézzel a fejét húzom, hogy jó mélyen benne tudjak lenni a szájában, torkában, közben bal kézzel formás fenekét, és punciját símogatom, és közben jön a bő nyálas, köpködős kényeztetés, fantasztikus érzés. És ami még fontos nekem, hogy ezt addig csinálja, amíg nem szólsz, hogy hagyja abba! Eleinte nem is bírtam sokáig, de már szerencsére meg tudtam állni, hogy ne azt érezzem egy perc után, hogy mindjárt eldurranok, hanem hagytam ezt a folyamot áradni jó sokáig, mert nagyon élveztem!
    Aztán térfél csere, én következtem, és én is hasonló jókat okoztam Jessynek, hiszen jól ismerem már, hogy hogy szereti, és mikor mit akar, így könnyen a csúcsra tudom juttatni. Nagyon finom kis kelyhe van, és jól reagál a kényeztetésre. Érzed nála, hogy mikor jó neki, a tetőn pedig lábösszeszorítós csípőemelős élvezéssel befejezvén gyorsan gumit rántottunk, és abban a fekvős pozícióban hatoltam belé. Mivel már nagyon kívántam, ezért rendkívül heves ütemben estem neki, de nagyon jól bírja, nem muszály finomkodni vele :) lábakat szét, úgy az igazi a látvány, közben kézzel egy kis csiklóizgatás, aztán két láb oldalt, oldalról is egy kis pakolás, majd kutyapóz következett, aminél elég sokat elidőztünk, hiszen nagyon szeretem markolászni a formás popsiját, és közben keményen adagolni!!! A végén már a hason fekvős, felpucsítós, fekvőtámaszban hátcsókolgatós résznél egy kissé elfáradtam, úgyhogy kértem, hogy üljön belém, természetesen hátulról... és akkor hátradőlve,kényelmesen néztem, ahogy változó ritmusban, formás popsija fel-le ring kemény farkamon! Na ebben a csodás élményben lett végem...
    Aztán egymás mellé fekve beszélgettünk, kivel-mi történt, jókat nevetgéltünk, mint mindig, aztán nekiestünk a második menetnek, ami Jessyvel való találkozásaim alkalmával mindig ugyanúgy alakult. Nem direkt akarom így, egyszerűen ez jön, ezt dobja a gép ... A helyzet pedig a következő: hátamon felve elkezdi azt a finom franciáját, úgy, hogy közben elérhessem kezemmel a fenekét, punciját, kis idő után kérem, hogy üljön a számra, és akkor ebben a csúcs 69-es formációban egyszerűen olyan jól elvagyok másodikként bármeddig, hogy nem is vágyok másra... Azt mondtam, hogy bármeddig??? .... hát nem!!! durván érzem, hogy mindjárt végem, farkam mélyen a szájában, nyögve tolja az arcomba a punciját, és jön is a boldog vég, a hatalmas élvezés mindkettőnk részéről!!!
  • Elszámolás:

    A már mindenkinél jól bevált csokorral kell nála is kalkulálni, de egyetlen egy alkalommal sem futott át az agyamon, hogy nem érte volna meg. Abszolút merem őt bárkinek, bármikor ajánlani.
  • Összkép:

    Jessy nekem olyan, akihez nem rohanok vissza rögtön másnap, viszont egy bizonyos idő után elkezd hiányozni, és muszály meglátogatnom, mert különben jönnek az elvonási tünetek, az pedig szörnyű. Szóval pár hónap, és újra találkozunk, addig is vigyázz magadra, nyuszim!!!
Happy Massage