• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, egy nappal előtte. Többször próbálkoztam, de végül felvette. Készségesen tájékoztatott, és fixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-t választottam, mert a havazásban mindig őrült a város, igazam is lett, hazafele sűrűn hullt a hó. Könnyen megközelíthető egyébként autóval is, parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy kellemesen berendezett lakás. Fürdő tiszta, tusfürdőfanok nem fognak csalódni. A szobában kényelmes francia ágy, frissen mosott lepedővel. Célnak több, mint megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képek egyáltalán nem hazudnak, egy jó alakú, vékony lány, cici, popsi, hasi, rendben van, pár tetkó is található. Ha valaki az arckitakarástól fél, ne tegye, egy bájos, szép lány nyitott ajtót, aki rengeteget mosolyog, bár szerintem pár évvel idősebb, mint az adatlapon.
  • Action:

    Fürdést letudva hanyatt fektetett az ágyon, és belekezdett egy finom kényeztetésbe: simogatott, csókolgatta a testem, mígnem egyre lejjebb jutott. Először finoman a zacsival foglalkozott, és csak nagy sokára vette szájába a farkam. Megjegyzem, a piercing a nyelvben jó élmény, erre Amira rá is játszik. A technikája jó volt, és bár az első kör általában szájban szokott véget érni, mégis kértem gumit, amit pikk-pakk feltett, de amikor a síkosítót rákente, valahogy a jéghideg kezétől elszállt a lendület. Sebaj, kértem 69-et, amiben úgy feküdt rám, hogy ha 10 centivel hosszabb a nyakam, akkor tudom elérni rendesen a punciját, a saját részét viszont becsülettel végezte, így a szájába lőttem, szépen hagyott lenyugodni, majd az utódok a törlőkendőben végezték.
    Gondoltam a regenerálódás alatt visszaadok valamit, úgyis szeretek nyalni. Készségesen meg is fordult, de szinte azonnal valami olyan homorítást csinált és lenyomta a kis popóját az ágynak, hogy érdemi franciát végezni szinte lehetetlen volt. Itt már éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus neki, később a csók sem jött össze. Kértem, hogy szájjal húzzon fel a következő körre, de valahogy nem volt a hangulat megfelelő hozzá, éreztem, hogy ebből nem lesz második kör. Azért becsülettel próbálkozott, és ez látványnak sem utolsó. Egyébként pedig kifejezetten vicces lány, jól lehet vele dumálni is. Időm lejártával fürdés, irány haza.
  • Elszámolás:

    Előre a z asztalra borítékban, szóba sem került. Annyi amennyi a telefonban, pesti átlag.
  • Összkép:

    Amira egy bájos, kedves, készséges lány. Mindent megtett amit kértem, azonban a második körhöz nekem kicsit több kell. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy meglátogattam.
Happy Massage