• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Köszönöm dukee:) Az elején kicsit talán tartottam tőled, nem is tudom miért, ok nélkül. Nagyon kellemes óra volt. Csók neked:)

  • Egyeztetés:

    A találka napján hívtam fel időpontot egyeztetni, , szinte első csöngésre felvette, a főbb részleteket itt beszéltük meg, a randi előtt közvetlenül pedig egy második hívás során megkaptam a pontos címet és bejutási instrukciókat.
  • Megközelítés:

    Ha valaki a BKV-t kultiválja, akkor nagyon könnyen megközelíthető, a 4-6-os méterekre a háztól suhan, így az a tökéletesség határát súrolja. Autóval... nos a ház előtt el lehet haladni az biztos, parkolóhelyet is lehet szerezni kihalásos alapon. A közelben azért van egy parkolóház, az segíthet.
  • Helyszín:

    Egy régi nagypolgári házban van a lakás, a bejutás könnyen, diszkréten ment, utána csak pár lépcsőfokot kell lejutni, hogy a megfelelő ajtón kopoghasson az ember. A lakás kissé puritán módon van berendezve, de nem is a lakáskultúra következő számához mentem anyaggyűjtésre. A szobában egy nagyobb ágy szolgálja a kényelmet.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban a már megbeszélt fehérneműszettben várt, és ott köszöntött. Az arca roppant kedves, mosolygós volt, és hát már ott is ledöbbentett az elképesztő méretű természetes melleivel.
  • Action:

    A megérkezés után váltottunk pár szót, megbeszéltük a részleteket, majd gyorsan elmentem zuhanyozni, Amint visszatértünk a szobába, egymással szembe álltunk az ágy mellett, és elkezdtük felfedezni egymás testét, de ekkor még egy kis távolságtartással közeledett felém. Próbáltam a jeget mosolyokkal, csókokkal megtörni, majd a melltartóból kibukkanó melleket vettem kezelésbe először állva, majd az ágyon fekve, és erre láthatólag egy kicsit fel is engedett, ő is elkezdett aktívabb lenni, majd lassan a kezébe vette az irányítást és a velem egykorút. Egy nagyon kellemes, odaadó kezezés nélküli franciát kaptam tőle, aminek során még a melleit is bevetette a játékba.

    Egy pár másodpercnyi technikai szünetet és óvszerfelhelyezést követően először én kerültem a lábai közé, és a klasszikus misszionárius pózban igyekeztem a kedvére tenni. Hamarosan viszont ő kerekedett felül, és egy egészen izgató lovaglásba kezdett, szépen lassan, majd váltott tempóval kényeztetett, és így is végzett ki.

    Hagyott szépen lenyugodni, majd eltüntette az óvszert és segített letisztogatni engem is. A maradék időben kaptam egy kellemes masszázst meg közben beszélgettünk, itt már érezhetően elengedte magát, sokkal felszabadultabb volt, mint a találka elején, kellemes beszélgetőpartnert ismerhettem meg a személyében.
  • Elszámolás:

    A telefonban megemlítette a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálakat, amit a találka végén az ággyal szembeni kis asztalra tettem, a találka alatt szóba sem került.
  • Összkép:

    Összességében egy kellemes órát tölthettem Iringóval, aki a randi végére abszolút felengedett, és jól érezte magát.
Happy Massage