• Dórika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A "cukisággal" már régóta szemeztem, s mivel egy korábban kedvesnek tűnő lány "csőbe húzott", úgy döntöttem kell nekem egy kis cukorfalat kárpótlásul...szerencsém volt, mert fölvette a telefont, kedvesen tájékoztatott,, s másnap délelőttre meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Még a Marina parton...na itt sem jártam még...befektetői szemmel nézve kellemes környezet, kissé kihalt és befejezetlen, de előkelő környék.."but who gives a f.ck"...pontosabban én, de nem a Marinának...úgyhogy hagyjuk is...kocsival mentem, pont volt 1 parkoló a ház előtt...hurrá!
  • Helyszín:

    Modern, szép és persze ropogósan fiatalos, mint Daisy...teljes az összhang...fürcsi is baba, törcsi is puhi, szájviz is fincsi, jöhet a buli!!!
  • Lány külseje:

    Már a képeken megfogott: a bájos arc, a nagy szemek, az "angelinajolis" ajkak, s a gyönyörű méretes keblek, a formás popsi, a kislányos hamvasság...de nem is folytatom, mert már ágaskodik... a kéjvágy...szerencsére akkor sem volt ez másképp.
  • Action:

    Daisy kedvesen puszival fogadott...én gyorsan végigpásztáztam mohó szemgolyóimmal, s elégedetten konstatáltam, hogy fotói nem csalnak... tényleg cukiság, s ma nyugodtan habzsolhatok, semmiképpen nem fogom elrontani a gyomromat. Kellemesen beszélgettünk egy kicsit bemelegítésül, majd átadtam "keleti édességemet", aztán gyors zuhi, s az ágyra heveredtünk.

    Afrikai kalandjaimról beszélgettünk, miközben megemlékeztem a szerecsenhölgyek dús ajakáról, megjegyezve, hogy Daisy azon ritka lányok közé tartozik kinek ajkai bátran versenyre kelhetnének e húsos és csókos ajkakkal, amikkel a csókolózás földöntúli élmény is lehet. Nosza tegyünk egy próbát, unszolt Daisy, s valamiért én nem ellenkeztem, sőt.

    Barátnős ruganyos puszikkal kezdett, csakhogy utána egyre jobban elmerülhessek a húsos ajkak által nyújtott mámorban. Nem győztem betelni az élménnyel, s ez így volt jó, hisz a képek alapján ez volt egyik legfőbb úticélom ma. Közben felfedező útra indultak kezeim is a kívánatos, nőies, ruganyos testen. De itt fordult a kocka, s vele én is, s Daisy átvette a kezdeményezést, s vele együtt a csókolózástól megittasultan dagadozó CPU kezelését. Mélytorkos elemekkel fűszerezett finom franciával ajándékozott meg...és plusz élvezet volt a vaskos ajkak játékát nézni és érezni.

    De közben már egyre jobban vágytam az ifjú testre, így hátára fektettem Daisy-t és csókolgatva először a gyönyörű kebleknél időztem, majd irányt vettem a "női principium" felé, amelyben hosszasan és egy idő után egyre mélyebben merültem el Daisy érezhető örömére.

    De "felettes énem" egy idő után éreztette, most már rajta a sor, ő akarja feltárni Daisy forró mélységeit, s én megadóan teljesítve parancsát hatoltam be a ruganyos testbe. Ölelkezve szeretkeztünk sokáig, majd bizakodón érdeklődtem Daisynél az akkor még elvileg lehetséges popsiszex után, amit kedvesen, de elutasított mondván, hogy le is veszi ezt "étlapjáról" mert nem igazán szereti, s gyakorta fájdalmas is számára. Kissé "szomorúan", de tudomásul vettem közlését, s meg is jegyeztem, hogy semmiképpen nem szeretnék fájdalmat okozni neki. Igy befejezésképpen a "fájdalommentes" NFVSZ mellett voksoltam, s millyen jó tettem, mert Daisy fenéksimogatással bolondított kéjes frenchievariációkkal szabadított meg, no nem a gonosztól, hanem nagymennyiságű örökítőanyagtól...fel- és hereemelő érzés volt! Utána még beszélgettünk egy kicsit, majd zuhi, puszi és egy levezető, meditációs séta a festői Marina parton.
  • Elszámolás:

    Utólag, kicsit átlag feletti babszemek a komódra szórva...de megérte, mondom megérte:)
  • Összkép:

    Nagyon kedves, kommunikatív és reszponzív lány, kiváló és - az említett - különleges adottságokkal...kicsit irányítani és csiszolgatni kell még, de megéri, úgyhogy hajrá kollégák...de csak kedvesen, finoman:)
Happy Massage