• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban itt az oldalon írtam rá, akkor nem jött össze, most telefonon próbálkoztam és szerencsém volt, az időpont neki is megfelelt. Címet egyeztettük, abban maradtunk, hogy hívom még hogy mikor tudok odaérni.
  • Megközelítés:

    Sima volt, útba is esett, így nem kellett keveregni, plusz még mázlim is volt, gyakorlatilag a ház előtt sikerült megállnom. Fizetős parkolás, beszórtam egy lavór aprót.
    Sajnos egyéb elfoglaltság miatt, az én hibámból késtem, így viszont kevesebb időnk maradt, ez meg frusztrált: egy órát szerettem volna maradni, kb. fél lett belőle.
  • Helyszín:

    Régi bérház, nem lifttel mentem, így picit bajban voltam az emelettel, hogy jó helyen vagyok-e Hasonlóan régi hangulatú a lakás is. Fürdővel nekem nem volt bajom, a szoba is rendben, semmi extra.
  • Lány külseje:

    Minden oké Lottival, szép, jó az alakja, valamiért én picit más arcot képzeltem el. Ez aztán picit csak azért zavart, mert hasonlított valakire, ami furcsa gátlásokat ébresztett bennem.
  • Action:

    Nos, nagy eséllyel én nem voltam jó formában. Késve érkeztem, így kevesebb időnk maradt, nem tudtunk túlzottan egymásra hangolódni. Semmi baj nincs Lottival, kedves volt, aranyos, velem volt inkább baj. Fürdés után a szobába toppantam, mivel feszélyezett a kevés időnk, gyors franciával kezdtünk, amivel hamar ki is végzett. Kicsit olyan durr bele sikerült. Beszélgettünk egy keveset, aztán jeleztem, hogy készen állnék megint. Ismét a szájába vett. Miközben munkálkodott, hanyatt feküdtem, nem volt kedvem nyalakodni, így csak hagytam magam. Szerintem nem izgattam fel túlzottan Lotti fantáziáját - ez csak az én hibámból lehetett, én voltam nagyon inaktív-, elég gépiesre sikerült a franciája, zacsikényeztetés hiányoltam. Engem eredetileg a popsi izgatás is érdekelt volna, ebből semmit nem tapasztaltam, persze néma gyereknek az anyja sem érti... Többször is szabadkoztam, hogy ilyen kevéssé használható vagyok, tényleg nem gondolom, hogy Lottin múlt, inkább nekem volt rossz napom.
    A szájába mentem el, jó volt, hogyne lett volna jó, de semmi extrát nem tapasztaltam, amik alapján a korábban olvasott beszik miatt fel akartam keresni.
  • Elszámolás:

    Semmi extra, átlagos, utólag rendeztem, mert előtte nem került szóba, már csak azért sem, mert nem tudtuk, mennyi ideig tarthat majd a randi, odaérek-e időben.
  • Összkép:

    Lotti remek szolgáltató, odaadó, igyekvő, ezúttal én nem voltam fogadókész a kedvességre. Gondolkodom az ismétlésen, hátha másodjára nagyot fog szólni.
Happy Massage