• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága geriko07!

    Köszönöm a kedves sorokat!
    Örülök,hogy jól érezted magad velem ,én is nagyon jól éreztem magam

  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be, elsőre sikerült elérnem és egy gyors tájékoztatót követően 1 óra múlva már mehettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a parkolás fizetős és meglehetősen nehéz. Érdemes 5-10 perc sétával számolni. Egyébként a GPS pontosan a kívánt helyre visz. A tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    A lakás normál állapotú, szerintem tökéletes a jó randihoz. Egy viszonylag nagy előszobából nyílnak a szobák, konyha és fürdőszoba. Más is fogad itt vendéget, a hirdetésből is kiderül, hogy ki. A fürdő rendben van, minden rendelkezésre áll. A baszoba egy kisebb szoba kellemes zenével a tabletről, az ágy elég nagy és kényelmes.
  • Lány külseje:

    Pontosan az nyitott ajtót akit vártam. Pati nagyon csini és kívánatos, piros fehérnemű volt rajta. Szép lábak, szép popsi, szép cicik. Van mit fogni rajta, pont így szeretem.
  • Action:

    Na akkor elsőre kifejteném, hogy miért is látogattam meg őt. Ez pedig nem más mint a méretfüggetlen popsiszex. Karácsonyra akartam meglepni magamat Patival és a popsijával, sikerült is.
    A bemutatkozást követően megbeszéltük a kívánságaimat majd elmentem zuhanyozni. Visszatérve Pati már az ágyon volt és csak a bugyija volt rajta. Elkezdtük egymást finoman csókolgatni majd a hátamra feküdtem és hagytam magam kényeztetni. Nagyon jól esett ahogy franciázott, igazi barátnő feeling, közben a popsiját simogattam. Kértem, hogy folytassuk 69-ben. Bugyi le és úgy nyaltam mintha csak az életem múlna rajta. Azt hiszem jól esett neki is, többször is az arcomba nyomta a punciját. Amikor teljesen bezsibbadt a nyelvem kértem a védelmet. És itt jött az amire tényleg vágytam. Sikosítás után finoman a popójába hatoltam. Nagyon jól éreztem magam, szép lassan növeltük a tempót... Az érzés és a látvány eszméletlen. Nem tudom mennyi idő ment így el, azon kezdtem gondolkozni, hogy ezek után a szájába kell élveznem. Kértem is a szája kényeztetését, miközben az ágy mellett álltam. A végére teljesen kifáradtam, technikai szünetet kértem, ki kellett fújni magam. Egy kellemes beszélgetést követően az ágyon fekve Pati látta hogy még állok így ismét nekilátott a franciának. Rövid időn belül a szájába élveztem. Gyors zuhi, öltözés közben még kitárgyaltuk a karácsonyi rohanást és tipli.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, a megbeszélteknek megfelelően. Popsi az alapban. Előre átadtam a rózsacsokrot, én szeretem előre rendezni.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Patival, jó kis barátnő feeling, megkaptam amiért mentem. Ajánlani tudom mindenkinek, popsiszex rajongóknak kötelező
Happy Massage