• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága boros!

    Nem is tudom hol kezdjem. :D
    Bár nem tegnap voltál nálam így adós vagyok egy ilyen kis reagálásra ahogy ezt említettem is neked.

    Szeretném megköszönni, hogy eljutottál hozzám. :)

    Örültem, hogy jó véleményed lett az óra végére amit együtt töltöttünk és ahogy ez itt is látható. Ha nem is osztottál meg mindent a nagyközönséggel - kis önző módon - attól még nagyon jó volt. :D

    Bár sokan azt hiszik, hogy TÖRÖLKÖZŐ volt rajtam. Itt szeretném felhívni kedves Vendégeim figyelmét, hogy SOHA NEM FOGADOK TÖRÖLKÖZŐBEN SENKIT! Ezt meg is beszéltük privát levélben, helyre tettük a dolgokat. :D
    Amit láthattok rajtam az egy fehér átfedős hatású ruci ami talán hasonlíthat egy törölközőre - bár nem tudom, hogy miként hasonlíthatna rá :) -.

    Erre mondom, hogy tévedni emberi dolog és talán ez legyen a legnagyobb baki amit elkövettél nálam. :D
    Összegezve azt mondhatom, hogy nagyon jól éreztem magam Veled és ha szeretnél akkor várlak vissza sok szeretettel és tudod törölközőben. :D Ha szeretnéd lehetek abba, hihi...

    Cupp és vigyázz magadra addig is.

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Üzenetben és telefonon történt. Kedves hangon minden szükséges tudnivalót elmondott.
  • Megközelítés:

    A telefonban már megkaptam a címet, ami megfelel a térképen jelöltnek. Tömegközledéssel rengeteg lehetőség kínálkozik (több busz és villamos is), autóval is könnyen elérhető. A kapu előtt újra hívtam, ekkor elárulta a kapukódot és az emeletet is:-)
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás, kicsi zuhanyzós fürdőszobával. A maszobában masszázságy és normál ágy is található. Sok, szépen elrendezett mécses és halk zene biztosítja a megnyugtató hangulatot. Alexandra ügyel a rendre, minden tiszta volt, csillogott-villogott:-)
  • Lány külseje:

    Alexandra megfelel a képeken látottaknak. Kedvesen, puszival fogadott az ajtóban. Egy szál törülközőt viselt, mert érkezésem előtt végzett a zuhanyzással. A törülköző alatt két pici, de formás cici és egy szépen karbantartott, de nem teljesen kopasz punci rejtőzött.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után felfeküdtem a masszázspadra, megbeszéltük mennyire erős legyen a masszázs. Előre szabadkozott, hogy nincs túl jó erőben, ennek ellenére határozottan érezhető volt a masszázsa:-). Talptól indulva, haladt a vádlik, combok, fenék és hát masszírozásával, majd sor került a vállak, csuklyás izmok és a karok alapos átgyúrására is. Ezután a kezek (tenyér és ujjak) masszírozása következett. A masszázs nagyon alapos, minden területre kiterjedő, kellemesen pihentetető volt, de a letapadt izmaimat nagyon jól fellazította. Masszázs közben, sokféle témát érintve, szerintem jó hangulatban beszélgettünk, majd áttértünk az ágyra...
  • Levezetés:

    ...ahol kaptam egy kellemes, popó kényztetéssel színesített, franciás levezetést, és végül Alexa szájában ért a vég. Nekem nagyon jólesett.
  • Elszámolás:

    A telefonban jelzett ajándék mértéke a helyszínre érkezve nem változott. A távozás előtt a mécses mellé került.
  • Összkép:

    Alexával jól éreztem magam, nagy jól, hozzáértéssel masszíroz. Jó, intelligens beszélgetőpartner. TP-t abszolút nem tapasztaltam (1 órára mentem, de kb. másfél óra telt el a be- és kilépésem között).
Happy Massage