• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Drága Papamaci!!:)

    Nagyon szépen köszönöm hogy ellátogattál hozzám az ünnepi hajcihőő közepette ;-) szép reggelen,és hogy meg is írtad élményed!!Ez a beszámoló,gyógyító hatással volt a szívemre,lelkemre és még recept sem kellett hozzá :) mint előtte a háziorvosomnál. :((egy kis betegség elért) itt az év elejére.
    Ilyenkor érzem azt,hogy van értelme annak amit csinálok,a munkám az egyik hobbim, a másikat tudod! :)és ha olyan kedves,értelmes humoros sportos ember kerül a kezem,vagy más alá mint Te ,az elég komoly szinten dobja fel a napomat.

    Bízom benne,hogy még találkozunk,komolyan vettem hogy fogsz még keresni :)) jó hatással voltam rád ;-)
    puszillak soxor! Vigyázz magadra

  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre sikerült elérnem. Kedvesen, korrekten ismertette a lehetőségeket, majd sikerült is egy időpontot megbeszélnünk.
  • Megközelítés:

    BKV, autó -val is könnyen megközelíthető, parkolás sem lehetetlen, akár a nem messze lévő bevásárló központban.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, nagyon szépen és ízlésesen berendezve, fürdőszoba rendben, maximális higénia, tűsfürdő választék is rendben. A tetthelyen masszázspad és francia ágy.
  • Lány külseje:

    A képek retus mentesek, így lehet tudni, hogy mire számíthatunk, azonban élőben szerintem sokkal csinosabb, bájosabb mint ami a képek alapján lejön. Szóval nem gondolom, hogy bárkit is csalódás érhetne, Ingrid, szép, sportos, csinos és emelet nagyon kedves.
  • Erotikus masszázs:

    Masszáspadra fel, lábbal kezdi a melót majd fel hát, váll volt soron, mozdulatai szakszerűek voltak, amennyire lehetséges volt kidolgozta a csomókat, ellazította a feszült izmokat, másnap éreztem is a pozitív hatást. Az erősséget a vendég kérésének megfelelően csinálja, használja az az újait, kezét, alkarját, szóval jól meg tud dolgozni. Hozzáértőnek, szakszerűnek mondanám, olyannak aki tudja, hogy hol miért kell hozzányúlni a vendéghez. Persze az apró puszik, sem maradtak el :-)
    Masszás közben egy kis beszélgetés, volt közös téma.
  • Levezetés:

    Mivel hosszabb időre mentem, így volt fel és levezetés is, megérkezést követően egy kis ismerkedős csevej, majd el fürödni. Fürdést követően a franciaágyra mentünk, egy csészében felmelegített olajjal kezdett bekenni és kért, hogy én is kenjem be őt. Majd elkezdődött a csúszkamasszázs, előre-hátra csúszkált és forgolódott rajtam, majd kezelésbe vette a merev testrészem, majd ajkaival kényeztett tovább, miközben úgy fordult, hogy én tudjam kényeztetni. Ez így ment egy darabig, de egy idő után utolért a vég és sikerült egy nagyon robbanni. Csodálatos franciában volt részem.
    A masszást követően fordulás és szinte minden megismétlődött, csak nem az ágyon hanem a padon. Ezt követően közös fürdés, ahol kölcsönösen megtisztítottuk egymás a ránk rakódott olajtól.
    A végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt ajándékot, ami szerintem átlagos, legalábbis a kapott élmények tükrében.
    Kellemes masszázs és átlagon felüli erotika egy nagyon szimpatikus, kedves, csinos és szexi hölggyel, úgy gondolom, hogy fogom még keresni.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt ajándékot, ami szerintem átlagos, legalábbis a kapott élmények tükrében.
  • Összkép:

    Kellemes masszázs és átlagon felüli erotika egy nagyon szimpatikus, kedves, csinos és szexi hölggyel, úgy gondolom, hogy fogom még keresni.
Happy Massage