• Eni21

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amióta megláttam Enit, a kedvencek közt van és vártam a lehetőségre, hogy meglátogathassam. Üzenetben egyeztettünk, nem volt egyszerű, mivel villámlátogatáson voltam Budapesten és Eni is elég elfoglalt, de végül sikerült és nagyon de nagyon örültem neki.
  • Megközelítés:

    Eni részletes és tökéletes leírást ad, aki így is eltéved, az már művész. Fehérvári út közelében, villamos, busz és egy kis séta kombinációval könnyen megközelíthető. Kocsival mentem, parkolót lehet találni, na jó nem egyből és nem a ház előtt, de azért van elég.
  • Helyszín:

    Helyszín egy újabb építésű társasház, diszkrét bejutás adott. Pontos infókat megkaptam a kapuban és alig vártam, hogy az ajtóhoz érjek. A lakás nagyon hangulatos, pozitív kisugárzású, jó színek és Eni tökéletessége teszi fel a pontot az i-re. Fürdő kellően tágas, tusfürdőválaszték nagy, minden adott a felfrissüléshez. Először kaptam 2 törölközőt :) Az ágy mérete pont jó, csak arra várt, hogy végig feküdjük minden pontját, nagyon jók a tükrök, amik fokozzák az élvezetet.
  • Lány külseje:

    A meglepetés erejével hatott rám, nem képzeltem semmit, bár a korábbi beszámolókban csupa jót lehetett olvasni, így volt némi sejtésem. Mindez szertefoszlott, mert amint megláttam őt, egyből elállt a lélegzetem. Csinos magas, vékony, szexi test, hozzá párosul egy elbűvölő arc. Mintha a kifutóról jött volna egyenesen, hogy szexeljen velem egy nagyot :) Tökéletes mellek, lábak, has, élvezet volt nézni és közben az a tudat, hogy pár perc múlva simogathatom és kényeztethetem, borzalmasan jó volt. Nagyon szexi cuccban fogadott, előre lebeszéltük. Miniszoknya, magassarkú, blúz és meglepi volt a combfix amit elfelejtettem említeni, de nagyon kellemesen meglepett vele. Végig fent is maradt :) Viszont minden más lekerült.
  • Action:

    Miután beléptem és magamhoz tértem, kedvesen beinvitált és leültünk egy kis bemelegítő beszélgetésre. Pont jó volt egy kicsit fellazulni és közben legeltethettem a szemeim Eni tökéletes alakján. Rövidke beszélgetés után felajánlott üdítőt vagy vizet, toroknedvesítés után pedig mentem zuhizni. Mikor visszamentem Enivel leültünk az ágyra és kéjmámorosan megbeszéltük röviden a menetrendet, aminek nagyon örültem. Az ízlésünk hasonló, mindketten szeretjük a gyengédséget és ez jó alaphangot adott. Eni elkezdte levenni a blúzát és ahogy kigombolta már vigyázba is állt a műszer. Hamar lekerült a melltartó is, ami kicsit kifogott rajtam :) de minden jó ha a vége jó. Puszilgattam és lágyan nyalogattam a melleket amire Eni nagyon jólesően reagált. Hasonlóan lekerült a szoknya és a bugyi is. Hasamra fordított és lágyan hozzám simult melleivel és egésztesttel izgatott. Piszkosul jó volt. Majd fordulás és indult a franciás kényeztetés, ami valóban kényeztető volt. Finoman végignyalta tövétől a hegyéig, mint egy kiscica nyalta mindenfele. Majd kibújtam a bőrömből. Utána fordulás 69-be, na ez valami szuper volt. Igyekeztem viszonozni a kedvességét és szerintem elég jól sikerült :) Csodás érzés volt érezni ahogy szopogat és közben nyalogathatom édes kis csiklóját és ajkait. Kiadós előjáték után jöhetett a védőfelszerelés és kértem, hogy szemből kezdjünk. Isteni érzés volt belecsusszanni, finom meleg érzés és egyből libabőrös lettem. Közben csókolóztunk, és nem tudtam levenni szemeim a tökéletes mellekről. Utána jött a lovacska, amire már nem is találok szavakat. Hihetetlen volt, ahogy vonaglott rajtam Eni tökéletes teste. Komolyan uralkodnom kellett magamon. Jöhetett a kihagyhatatlan kutyus póz. Tükörből minden látszott, imádom a lábait, rajta a cipővel, ahogy élvezve vonaglott előttem, elszállt az agyam. Befejezésnek franciát kértem és hatalmasat élveztem testre, majd utána még finoman simogatta a kipukkant szerszámom legérzékenyebb részét. Végére kaptam egy kényeztető lágy masszírt, majd kihasználva az időt öltöztem és kellemes csókokat kaptam útra, mivel még hosszú út állt előttem.
  • Elszámolás:

    Végén történ, talán nem túl diszkréten, ezért elnézést, legközelebb erre jobban ügyelek. Eni a föld minden virágszálát megérdemli, nem is gondolkodtam és nem is tudtam mi merre, mert erre nem tértünk ki az előzetes egyeztetés alatt, utána meg már nem voltam kíváncsi. Szóval letettem az általam gondolt ajándékot és ennyi.
  • Összkép:

    Tökéletes egy óra volt, legközelebb próbálok hosszabb időt maradni, mert Enivel nem lehet csak úgy betelni, kell a repeta :)
    Boldogan jöttem el, órákig az együttlétünk hatása alatt voltam.
Happy Massage