• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága a beszámolót!
    Sajnálom hogy nem tudtunk teljesen egymásra hangolódni , de amint mondtam is, s láttad is kijött rajtam valami allergia, ami miatt nem tudtam 100%-os lenni. A franciáról csak annyit, hogy ha valami nem olyan ahogy te szereted szólsz s változtatok, de többször meg is kérdeztem hogy mit és hogyan, s amit kértél teljesítettem is,de ezt te is leírtad.
    A második lehetőséget nem szoktam erőltetni, ha látom hogy a másik fél nem partner benne, és semmi jele annak hogy készen áll s mehet a menet :)rajtad ezt láttam. Ezért bocsánat ha nem így volt s benéztem a dolgot, de ha jelzed felém valahogy, hogy készen állsz semmi akadálya nem lett volna.
    Sajnálom hogy hiányérzettel távoztál tőlem, de ha lesz kedved látogass meg, s bepótoljuk ami elmaradt.
    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Első alkalommal nem sikerült mindkettőnknek jó időpontot találni, de nagyon korrekt volt, igyekezett. Másodjára sikerült, ezek kapcsán többször is hívtam, mindig hamar felvette, szóval az egyeztetéssel sosem volt gond. Házszámot a fél órával korábbi megerősítő hívásomkor kaptam. Továbbiakat a helyszínen.
  • Megközelítés:

    BKV-val pofon egyszerű, metró, aztán 1 perc séta. Én autóval mentem, és sokat bénáztam. Nem emlékszem, hogy tényleg csak házszámot kaptam, vagy csak éppen vezettem és azért maradtam le a házszám kiegészítőkről, mindenesetre a Google Maps nem ismeri csak a házszámot, egy kerülettel arrébb vezényelt volna. Utólag, a kiegészítővel már pontos. Ünnepek alatt a parkolás ingyenes, volt is hely közel, amúgy fizetős és zsúfolt. Mivel utcatáblák alapján kerestem a házszámot, mindig rossz irányba indultam, így késtem is pár percet. Amikor megvolt, újabb telefon, és kaptam kapucsengőt meg emeletet.
  • Helyszín:

    A lakás elég nagynak tűnik, sok helyiségből áll, már távozáskor sem tudtam, hogy merre kell kimenni :) Viszont se ott, se a lépcsőházban nem futottam össze senki mással. A fürdőszoba tetszett, kényelmes, többféle tusfürdő van, bár engem nem érdekel, ha rajtam marad valami illat. A kétszemélyes zuhanykabin is tetszett, és a kilépő megoldás is, egyszerű, praktikus. Kétféle szájvíz, rendben volt. A szobában kényelmes nagy ágy, mellette a falon végig tükör. Ez bizony nagyon jó dolog egy ilyen helyen :)
  • Lány külseje:

    Az érdeklődésemet nagyon széles skáláról lehet felkelteni, szóval inkább amolyan összhatás, kisugárzás érdekel. Képek alapján ez meg is volt, a valóság pedig meg is felel a képeknek. Utcai ruhában fogadott, ami engem nem zavart, mire zuhanyból kijöttem már szexy fehérnemű volt rajta. Szóval igen, ami a képeken nagyon tetszett, az élőben is. Szép formás popsi, és nagyon, nagyon kívánatos cicik. Kisebb, arányos kategória, nagyon jó formával, büszkén feltekintő bimbókkal. Kedvencem :)
  • Action:

    Erről egy kicsit nehezebb írni. Még mindig kezdhetem azzal, hogy új vagyok ebben a tevékenységben, és tapasztalatlan. A múltkori alkalmon felbuzdulva nagy elvárásokkal érkeztem, és talán túl nagyokkal. Le is szögezném, hogy magammal szemben is túl nagynak bizonyultak az elvárások.

    Timi kedves volt, vonzó, és kívántam őt. De nem sikerült egymásra hangolódnunk, azt gondolom se nekem, se neki, úgy igazán. Ez szerintem nem olyan, hogy valakinek a hibája, egyszerűen ez így működik. Legalább is nálam biztos, sehova nem úgy megyek, hogy kefélek egyet oszt csókolom. Kell a hangulat, kell valamiféle közös hullámhossz. Ez valamennyire megvolt, de nem bizonyult elégnek.

    Ettől függetlenül amit terveztem, azt elkezdtük, mégpedig natúr franciával. Szóval a tükör a falon, az remek találmány, néhány párnát a fejem alá tettem, és felváltva néztem ahogy a szájában vagyok, illetve a tükörben a csodás fenekét, amiről a kezemet sem tudtam levenni. Mivel nem voltam formában, hamar jött volna a vég, így áttértünk a terv következő pontjára, ahol is én kényeztettem volna őt.

    Nem voltam igazán sikeres, de ennek az esélyeit nagyjából meg is beszéltük. Kihagyni nem akartam, de nem is erőltettem sokáig. Visszatértünk az ő franciájára. Kicsit több kezet használt, mint amit én igényeltem volna, de az is igaz, hogy megint nagyon közeledett a vég, ezzel voltam elfoglalva. Meg a csodás fenekével megint :)

    Ahhoz pedig még nem vagyok elég tökös, hogy mindeközben mindent irányítsak. Mert amúgy irányíthatónak éreztem, többször kérdezett, hogy így folytassuk-e vagy máshogy, ha kértem valamit akkor úgy volt. Mint ahogy az első kör befejezése, amit az arcára terveztem. Ilyenben még nem volt részem, szóval azt sem tudtam pontosan, mit várok ettől a megoldástól, de Timi készséges volt, szóval megkönnyebbülve terítettem arcára a lapjaimat.

    Kis takarítás után beszélgetni kezdtünk. Illetve, ilyet ugye én nem szoktam kezdeményezni, de igénylem, úgyhogy ezt is Timi oldotta meg. Viszont én valamiért továbbra sem tudtam igazán felszabadulni, ezért csak tovább beszélgettünk. Közben néztem a kívánatos testét, és éreztem, hogy újra meg-meg mozdul a déli táj, de végül egyikünk sem kezdeményezett második kört. És aztán el is ment így az idő. Kicsit fura volt ez így, mert a terv azért az volt, hogy a második körben néhány pózt kipróbálok Timivel, de ebből nem lett semmi.

    Amiért, így a végén újra megerősítem, hogy nem hibáztatom Timit, egyszerűen nem úgy alakultak a dolgok.
  • Elszámolás:

    Szokásos mérték, ezúttal előre tettem le, bár erről nem volt szó. Inkább csak most jutott először eszembe, hogy így biztos nem kell rám szólni a végén :)
  • Összkép:

    Nekem egyelőre a tapasztalatszerzés a fő szempont. Az élmény most nem volt kimagasló, de megint ismétlem, kétlem, hogy ez Timi hibája lett volna. Én szerintem nem véletlenül olyan nagy az általános elégedettség iránta. Figyelt rám, kedves volt, irányítható. Nekem hiányzott valami, de ettől még egyikünknek sem lesz rossz :)
Happy Massage