• Helena94

  • Beküldte:
  • Helena94 reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat! :) Örülök az együtt töltött időnek, pláne ha még jól is érezted magad!:) Várlak legközelebb is, sok puszi!:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Kedvesen informált, lehetőségek, helyszín és időpont dolgában. Más nem is kellett.
  • Megközelítés:

    Oktogontól nem messze található a rendelő. Bkv-val egyszerűen megközelíthető, nevezetes vértanúinkkal kapcsolatos utcában, körúttól pár sarokkal beljebb. kb 5 prc séta.
    Parkolás szerencse kérdése, vannak jobb és rosszabb napszakok.
  • Helyszín:

    Érkezés előtt 1-2 perccel jeleztem a közelben vagyok. Kapucsengőt használva bejuthattam a házba.
    Se lépcső, se lift használat nem szükséges a bejárati ajtó eléréséhez. A lakás otthonos, rendezett. Meglepetésemre tágas, nagy belmagasságú szobába invitált masszőzöm, ahol az alkalomhoz illően kis feldíszített fenyőfa is emelte a hangulatot. Egyébként rend és tisztaság fogadott. Sehol semmi oda nem illő tárgy vagy bugyi...Fürdőszoba nem nagy , de a célnak megfelelő. Visszatérve a kellemes karácsonyi hangulatot adó szobába, kezdetét vehette a masszázs, melyre a galérián kerülhetett sor.
  • Lány külseje:

    Helena külseje kifogástalan. Aranyos kedves mosolya férfiszívet simogató. Nem filigrán alkat, de arányos teremtés.
    Cicik nagyon rendben vannak. Szinte még kislányosan harmatosak. Szemei, mosolya már több férfitársamat rabul ejthette. Hosszú vörös haja megkoronázza szép alakját.
  • Erotikus masszázs:

    Randink befejezéseként rövid lazító masszázst kértem, amit max 15 percben meg is kaptam. Sarokkal kezdte, bokával folytatta, ami nagyon kellemesen ellazította az igénybe vett ízületemet. A vádlim is átgyúrásra került majd a combok, popsi, derék hármasom is nagyszerű masszázst kapott. Nem maradhatott ki a hátam, vállam és a nyakam sem. Minden területet gyorsan, de éppen a megfelelő erősséggel vette kezelésbe. Legközelebb nagyobb hangsúlyt fektetek erre a részre, feltéve, ha nem babonáz meg ismét azzal a különlegesen nőies szemeivel. :-)
  • Levezetés:

    Találkozásunk jelentős része egy nagy fel és levezetésből állt.
    Finom puszikkal kezdtük, majd egyre jobban belemelegedtünk. Gyönyörű nyakára is kijutott a megfelelő puszikból. Meglepően jól fogadta. Nem félt az esetleges maradandó nyomoktól sem. Természetesen minden esetben vigyázok, nehogy kompromittáló jellegű foltokat hagyjak magam után, mint ahogy most is, ezért finoman, de élvezettel csókoltam selymes bőrét.
    Dél felé haladva találkoztam a még hamvas tűnő cicikkel. Itt - mindkettőnk örömére - érdemes volt elidőzni...mint ahogy még délebbre is.:-)
    Mind ketten kényeztettük a legnemesebb, legszebb női testrészt. Részleteket nem írok, de talán elég az hozzá 1-0 ás előnyre tett szert a kedves kis hölgy. Magától értetendő köszönet puszikkal halmoztuk el egymást.
    Természetesen nekem sem kellett sok idő és egymást ölelve, puszik közepette kiegyenlítettem, jöhettek az ismételten édes köszönet gesztusok.
    Kellemesen, kéz a kézben beszélgettünk utána, ami a találkánk szerves részét képezve még inkább megerősítette a barátnő feeling-et. Futószalag érzés kizárva. Ez úton is köszönöm ezt a kellemes másfél órát.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint, a végén rendeztem. Közben egy szó sem esett róla, nehogy elrontsuk ezzel a találkozás meghitt légkörét.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, és tényleg a vendég kívánságait, pillanatnyi igényeit figyelembe vevő aranyos lánnyal ismerkedhettem meg.
Happy Massage