• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Szia kedves butters!

    Nagyon örülök,hogy jól érezted magad velem!

    ÉS természetesen az arcom az van akinek jobban van akinek kevésbé tetszik..átlagos..semmi extra nincs benne..de ez nem baj..és dehogy sértődöm meg :-) a lakás albérlet..remélem,hogy jövőre találok szebbet,jobbat..és a türcsiből meg valószínűleg a kevésbé újjat adtam neked..nem figyeltem eléggé---ne hari... :-) van jobb minőségű is csak nem győzöm mosni őket :-))))

    és Szeretettel várlak vissza...és Nagyon boldog Új évet kívánok neked is....millió,millió sok puszival mindenhova!

  • Egyeztetés:

    Ezer éve nem voltam élményhosztessznél, úgyhogy először még csak egy tapogatózó telefonbeszélgetésünk volt, hogy egyáltalán képbe kerüljek, mire is lehet számítani, mi merre hány óra... Először a randi előtt pár órával hívtam, elsőre felvette, könnyen megbeszéltünk mindent. Barátságos, kedves, nem siettet, nagyon rendben volt. Már a telefonban is nagyon szókimondó volt - ez nem sok nőnek áll jól, de neki igen, úgyhogy már a beszélgetés alatt hangulatba kerültem.
    Aztán, amikor már tudtam, hogy pontosan mikor mennék, újabb hívás, szintén elsőre felvette, fixáltuk az időpontot, és hajrá.
  • Megközelítés:

    Jászai Mari tér közelében, szerintem nem kell magyaráznom... Én BKV-val mentem, megközelítés remek. Kocsival a parkolás fizetős, de sztem ezzel nem sok újat mondtam.
    A cím egyértelmű, az odatalálás sima ügy.
  • Helyszín:

    Nem egy dizájner lakás, de minden van, ami kell, semmi sincs, ami nem kell. Nagy tisztaság van, ami nekem elég fontos, szóval a lényeg rendben volt. Fürdőszoba szintén rendben, semmi flanc, de minden tiszta. Úgy ránézésre vagy tízféle tusfürdő, ezen kívül szájvíz, stb.
    Törölköző még éppen elfogadható. Nem volt gáz, de ha csak egy kicsit is rosszabb, akkor azért már húztam volna a számat (konkrétan: már vagy eleve vékonyra gyártották, vagy a sok mosástól el volt vékonyodva az anyag). Bár ahogy Ramónát megismertem, ő az, akinek simán lehet szólni emiatt, és nem megsértődik, hanem keres neked egy klassz darabot.
    A műveleti központ rendben van, itt sincs semmi extra dolog. Az ágy hibátlan! Se túl puha, se túl kemény, nyekkenés nélkül bírja a strapát, jár a 10 pont.
    Most így visszaemlékezve jutott csak eszembe, hogy direkt jó, hogy nem egy túl átgondolt, megtervezett, lakberendezős csitti-fitti környezetben rendel Ramóna. Abban valószínűleg meg lettem volna kicsit illetődve, hogy "itt viselkedni kell". Viszont ez a lakás kicsit olyan, mint a szomszédasszonyé, vagy egy régebbi ismerősödé, szóval egyből szinte otthon érzed magad.
  • Lány külseje:

    Na ha már a lakásról írtam vagy 1200 karaktert, a külsőt letudom gyorsan, mert igazi profi vagyok.
    Test: amit a képeken látsz, pont olyan. Ha szereted, hogy van mit fogni egy nőn, akkor őt nagyon bírni fogod. És elég feszes is minden, a popsi, a comb, stb. A cicik nem csak a ruhában állnak jól... ruhától-melltartótól megszabadítva is akarod, hogy végre tele legyen velük a szád.
    Az arc, hát az egy végtelenül szubjektív szempont. Én 5-ből 3 pontot nyomtam (azaz átlagost), nekem az ő arca ilyen volt. (Remélem, nem lesz belőle sértődés.) Az ápoltság/higiénia teljes.
  • Action:

    Ahogy azt a legelején írtam, régóta nem voltam ilyen helyen, ergo ez az első beszámolóm. Úgyhogy ha darabosnak érzed, akkor azért emlékezz erre :)
    Érkezéskor ajtón belépve ölelés, puszik, aztán kicsit forróbb ölelések... Bent a szobában a lehetőségek, kívánságok megbeszélése, már ölelkezve, sugdosva. Az **** rendezném, de Ramóna mondja, hogy majd a végén. Én tisztálkodni el, majd visszatérve még egy kis ölelkezés, egyre mélyebb csókok (nem szájrapuszi, hanem igazi, nyelves), két kezem teli a popsijával, közben Ramóna nem csak a testével, de édesen mocskos szavaival is izgat.
    Én franciára és popsikényeztetésre mentem. Nagyon nincs mit ragozni ezen: mindkét részem megkapta, ami kellett. Lövésem sincs, mi mennyi ideig tartott. Nem volt elkapkodva, gyorsan lezavarva, hanem mindenem megkapta azt a kényeztetést/figyelmet, ami kellett.
    Ramóna nagyon aktív, én nem akartam most irányítani, ő ezt egyből levágta, és ő váltogatta a pózokat (mégpedig igencsak jól), használta a fantáziáját, szavakkal és fantáziákkal is izgatott.
    Miután magamhoz tértem a robbanás után, még dumáltunk egy kicsit, nem siettetett, szép nyugisan összeraktam magam romjaimból, lezuhanyoztam, elszámoltunk, majd még az ajtóban búcsúzkodtunk (=ölelkezés, puszik) egy kicsit.
  • Elszámolás:

    Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. A korrektség nem kifejezés. Egy órára mentem és ***, de csak amikor kiléptem a házból, és bekapcsoltam a telómat, jöttem rá, hogy ez összesen kb. másfél óra volt. Amit Ramóna meg sem említett.
  • Összkép:

    Nem volt életem legnagyobb élménye. De ez csak és kizárólag miattam volt, valahogy még túl görcsös voltam. Ramóna a maga részéről abszolút mindent megtett, és még annál többet is. Szinte biztos, hogy megyek még hozzá. A legnagyobb nyugalommal ajánlom őt mindenkinek.
Happy Massage