• Amanda528

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen..Megint örülök..És itt a hatodik..Nagyon jó érzés ezeket a sorokat olvasni..Imádom..Igen lényegretörő ez a beszi is..Ami az épületet illeti igaz kicsit régies,de belül cuki..És szép...Remélem legközelebb kicsit hosszabra nyúlik a kis randink..Várlak..Puszi..

 • Egyeztetés:

  Telefonon reggel 8-kor hívtam, amelyet elsőre felvett. Az általam ajánlott időpont pont megfelelt neki így azon a héten én voltam az első vendége.
 • Megközelítés:

  A rendőr palota és a Hm kórház közötti egyik átmenő utca közepe. Az utca egyik kívülről igen viseltes épületében található a randi helyszíne. Autóval érdemes rögtön egy két utcával arrébb keresni parkolót, mert a tett helyszínén szerencse kell, hogy találjon az ember fia. A parkolási **** a mérsékeltebb Budapesti kategória. Tömegközlekedés szinte minden válfajával könnyen megközelíthető a helyszín.
 • Helyszín:

  Maga az épület rozoga állapota mellett a találka hely pont megfelel a célnak. Korrektül berendezett. Tisztaság volt a fürdőben és a babaszobában is.Az ágy kényelmes és nem nyekerget. Fürdőben szájvíz és két jobb minőségű férfi tusfürdő áll rendelkezésére a vendégeknek.
 • Lány külseje:

  Amanda egy jó formájú harmincas.Szép kemény kerek popsi, kellemes arc szép bőr és formás alak jellemzi. Meg kell jegyezni, hogy az utolsó pillanatig fenntartja a melltartót, aminek az oka a tipikusan szülés után létrejövő megereszkedett melle miatt van. Tehát akit ez zavar az legyen ezzel tisztába. Momentán nálam ez nem hat lelombozóan, mert az anyaság magasztos stigmájaként értékelem. Szóval a melle olyan nagyon valós, de nem ront az összesített benyomáson, amit a kedves közvetlen stílusa ellensúlyoz. Mell funosaknak nem ajánlom, ellenben akik szeretik a szép kemény popsi látványát és fogdosását azoknak mindenképpen ajánlott kategória.
 • Action:

  Érkezésemkor a szokásoktól ellentétben nem belépőkódot ad meg, hanem kijön a vendég elé. Ennek valós oka van, de talán így még diszkrétebb is, mert így együtt mint egy ismerős pár megyünk be a találka helyszínére. Hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem be és mentem át a szomszédos intézményből kitöltve két megbeszélés közötti időt. Ebből kifolyólag mindössze fél órára tudtam menni. Érkezést követően egyeztetünk és az ajándék rózsa csokrot egy kis-asztalra tettem le. Gyorsan fürdés és vissza a babaszobába ahol Amanda az ágyon várt fehérneműben. Rövid csók után megszabadítottam a már feleslegessé vált ruhadaraboktól. Ő az ágyon térdelt én előtte álltam és egy hosszabb csókolózásba kezdtünk. Szerencsére nála a csók nem alibi igazi érzéki nyelves. kellemes finom szája és nyelve van. Az előtérben láttam dohányárút, de ennek negatív hatásából a csókjában semmit nem lehetett észrevenni. A csókolózás közben kezeink már elkalandoztak a másik érzékenyebb pontjaihoz, mígnem az egyik kis szünetben lehajolt és elkezdte kényeztetni a "kicsi ént" kézzel és szájjal. Ott állva gyönyörködve formás hátsó felében és simogatva azt hamar megmutatta a "kicsi én", hogy mennyire rugalmas anyagból van és , hogy rendesen ki tudja magát húzni, ha szakszerű kezek közé kerül. Élveztem a látványt, hogy nemesebb részemet tövénél marokra fogja és még így is a felénél nagyobb rész a szájába ki be jár. Franciáját kifejezetten élveztem igazi barátnős. Mivel időm korlátos volt gyorsan fordítottam immár az ágyon fekvő helyzetben és előbb a melleit csókolgattam majd a húsos kelyhét kezdtem el finoman nyelvvel, majd nyelvvel és újjal izgatni. Finom illatos a kelyhe, amely gyorsan és intenzíven nedvesedik. Amanda mindvégig aktívan mozgott nyelvem érintése alatt így érezhető volt, hogy nála a melyik pont a legérzékenyebb. Kitapasztalás után kettős kényeztetésre tértem át amelynek eredményeként igen gyorsan egyszer csak megfogta a fejemet mintegy álljt parancsolva, hogy az orgazmus hullámai immár mindenfajta külső ingerek nélkül járják át feszes és kívánatos ágyékát. Folytatásként azonnal befóliáztuk "kicsi ént" és heves csók csata keretében szeretkeztünk egy olyan igazi barátnőset. Nem próbáltunk ki különböző pózokat csak klasszikusan test testtel érintkezve először lágyan aztán egyre hevesebb ritmusban szeretkeztünk , mígnem a tele nem töltöttem a védő felszerelésem tartályát. Az idő rövidsége miatt gyors tisztálkodás és tipli tovább a dolgaimra. n
  Nem szeretem igazából a fél órás látogatásokat, de most mégis olyan élménnyel távoztam, mintha a teljes órát töltöttem volna el.
 • Elszámolás:

  Az óra Bp.-i átlag. A félóra Pesti átlag alatt két lehelttel.Ugyan annyit mond telefonba , mint a helyszínen. korrekt. A félórás ****** és a rózsaszálak aránya az egyik legjobb arány a kerületben . Mindenképpen megéri, különös tekintettel a ***** színvonalára.
 • Összkép:

  Egy kedves szép hölgyet ismertem meg. Fő erénye talán az, hogy még nemrég kezdte ezt a **** és ebből kifolyólag az egész együttlét alatt úgy viselkedett, mintha egy tényleg meghódított hölggyel első alkalommal bújtunk volna ágyba.Ez az érzés kifejezetten bájt adott az együttlétnek. Mindenképpen ajánlott kategória
Happy Massage