• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette a telefont, lebeszéltük a randit, másfél órával később meg már a helyszínen voltam.
  • Megközelítés:

    Mint írja is, a Lehel-téri metrómegállótól karnyújtásnyira, így nem is lehetne BKV-val ideálisabb. Pár perccel korábban értem, először nem vette fel, de aztán megcsörgetett. Mondjuk nem aggódtam, miután a több mint száz besziből egy negatív sincs.
  • Helyszín:

    A helyszín egy meglehetősen nagy, zegzugos polgári lakás. A szoba hangulatosan berendezve, a radiátoron felül egy mobil hősugárzó biztosítja a meleget. Az ágy jó nagy, mellette a falon végig tükör (erről még lesz szó), háttérzaj gyanánt meg a TV-ben ment valami Charlie Sheen-es sitcom, ami nekem azért egy kicsit fura volt. :)

    A fürdő is teljesen oké, egy szép nagy kétszemélyes zuhanykabin, rengeteg tusfürdő és szájvíz biztosítja a szeánszra való előkészülést.
  • Lány külseje:

    Egyszerűen tökéletes. Timi nagyon fiatalos, tetőtől-talpig feszes bőr, kerek cicik és popsi, ártatlan arc.
  • Action:

    A megjelenésemmel sikerült némi meglepetést okoznom. Általában mindenki vagy tíz évvel fiatalabbnak néz a koromnál, de úgy látszik, a hangomra ez nem vonatkozik. Legalábbis telefonban még hatvan körülinek saccolt, de a korom felezése rögtön oldotta is egy kicsit a hangulatot. :)

    A fürdőből visszaérve Timi a radiátornak dőlve várt mérsékelten felöltözve. :) Miután a zuhany engem már átmelegített, egy kis csókolózva ölelkezős közelebbi ismerkedés keretében őt is megszabadítottam a ruháitól.

    Mivel írta, hogy szereti a kényeztetést, már-már szokásomhoz híven azt kértem, hogy először hadd kezdjek én rajta. Egy masszázzsal indítottam, amihez egy testápolót kaptam. Fantasztikus volt felfedezni a testét, örömmel gyúrtam és simogattam végig finom, feszes bőrét. Szemből persze nem lehetett megállni, hogy ne kóstoljam meg szájjal is, nagyon finom és rugalmas puncija van. Bár úgy tűnt, tetszik neki, időnk feléig nem sikerült eljutnia a csúcsra, úgyhogy cseréltünk.

    Eddigre épp eléggé fel voltam már izgulva, úgyhogy nem sokat kellett dolgozni a hadrendbe állításomon. :) Hihetetlen franciája van, párszor éreztem olyan remegést, amiről nem is tudtam eldönteni, hogy belőlem vagy tőle jön-e. :) Mikor jeleztem, hogy teljesen készen állok, feldobta a gumit, és szépen helyet foglalt rajtam. Nem nagyon ismerem a lovászati szakkifejezéseket, de az biztos, hogy itt volt minden az ügetéstől a vágtáig: néha csak legvégét járattuk ki-be, néha határozottan és mélyen belém ült, néha meg teljesen megállított, hogy ő mozogjon.

    Aztán az tükröktől támadt egy ötletem, és kértem, hogy folytassuk oldalról, kiskanálban, úgy, hogy a tükörben lássam magunkat. Az alapvetően barátnős feelingbe így vegyült egy izgató pornós felhang is, ami általában nem a stílusom, most viszont nagyon bejött, még kértem is, hogy forduljunk még inkább a tükör felé. Amikor kezdtem érezni, hogy ez sokáig már nem mehet tovább, kivételesen nem is akartam váltani más pózra, így lett végem, élőben mozizva saját magunkat.

    Így persze maradt még egy kis időnk, amit összebújva beszélgetéssel töltöttünk. A végén közös zuhanyzás, amitől kis híján megint harckészültségbe kerültem. Végül öltözködés, búcsú és távozás.
  • Elszámolás:

    Már az elején elhelyeztem az asztalon a pesti átlagnak megfelelő csokrot.
  • Összkép:

    Timi nemcsak szép és odaadó, hanem még értelmesen beszélgetni is lehet vele. Egy nő, aki tudja, mit akar az élettől - az ilyesmi nekem mindig imponál.
Happy Massage