• Helena94

  • Beküldte:
  • Helena94 reagálása

    Köszönöm a beszámolót, örülök, hogy jól érezted magad! :) Nekem is jólesett, hogy ennyi idő után újra találkoztunk! Sok puszi! :)

  • Egyeztetés:

    Helenával bő egy éve találkoztam utoljára. Az akkori látogatás csak megerősített abban, hogy ahogy a képekről is kisugárzik, ő egy nagyon kedves lány. Megígértem neki, hogy visszatérek hozzá, igaz erre elég sokat kellett várnia. Oka ennek az volt, hogy nekem az erős, szakszerű masszázs is fontos szempont és ilyen lányokat keresgéltem. Helena persze bent maradt a kedvenceim között, figyeltem őt a költözése után is, de sajnálatosan nagyon kevés beszámoló íródott róla. Klímaszerelő kolléga törte meg ezt a csendet, és a beszámolójából nekem az tűnt ki, hogy Helena masszázsa feljődött az eltelt idő alatt.
    A csevegőjébe pont nemrég írtam és bókoltam neki. Akkor válaszolt is és hiányolt, illetve várt egy találkozóra. Ezeknek hatására döntöttem úgy, hogy nagyonis ideje őt újra meglátogatnom.
    Pár napja váratlanul némi szabadidőm lett. A hócipőm tele volt már az évvégi hajtással, mind fizikailag, mind szellemileg. Nem volt kérdés, hogy mire használjam ki, csak az volt a kérdés, hogy hirtelenjében vajon ki tud fogadni? Helena lett a nyertes, mert felhívtam és a hangján érződött, hogy őszintén megörült a hívásomnak. Annak pedig különösen, hogy már szeretném is őt meglátogatni. Bár egyéb kötelezettségek miatt csak egy órát tudtam maradni, reméltem, hogy ha szűkösen is, de jól be tudjuk majd osztani az időt.
  • Megközelítés:

    Az Oktogonhoz közeli mellékutca a kapott címem, némi gyaloglást megspórolva mentem egy megállót az M1-gyel. Onnan már tényleg csak két perc séta. Közösségi közlekedéssel remekül megközelíthető, auótosoknak a parkolás időnként gondot okozhat.
  • Helyszín:

    Egy régi, de szépen felújított többszintes ház előtt találtam magam. A megbeszélt időben diszkréten hívtam őt, még pár perc türelmet kért, majd felhívott és megadta a bejutáshoz szükséges instrukciókat, amit én persze a vonal szakadozottsága miatt félreértettem, de Helena gyorsan korrigált, így nem lett gond.
    A kaputól nem kellett messzire mennem, hogy nyíljon az ajtó. Egy nagyon kedves, hangulatos, rendezett és tiszta kis lakásba léptem be. A cipőt levettem, kaptam egy papucsot, mert a nappali és a fürdő között meglehetősen hideg a padlóburkolat.
    A nagyszoba a hatalmas belmagasság miatt részben galériázott, a tetthely is ott van, nagyon hangulatos ott fent a magasban lenni, és persze sokkal melegebb is van. Lent viszont van egy bőrkanapé, azt legközelebb szeretném majd (ki)használni. :-)
    A fürdő bár kicsi, de teljesen rendben van. Kád van benne, amiben ketten is elfértünk. :-) Zuhanyfüggöny ugyan még nincs, így igyekeztem a kádon belül tartani a vizet. Jópár tusfürdő és puha, kellően nagy törölköző áll a vendég rendelkezésére.
  • Lány külseje:

    Helena továbbra is arcos és teljes alakos, részben mobillal készült képekkel is hirdet amikor éppen aktív a hirdetése, így aztán senkit sem érhet meglepetés, amikor ajtót nyit a vendégnek. Megvallom nekem nagyon tetszik a bájos arca, a lényének kisugárzása, a szexi teste, a finom bőre. :-) Utóbbi persze csak ruha nélkül tapasztalható meg igazán. :-)
    Nem nádszálvékony, hanem annál formásabb, ott gömbölyödik picit, ahol kell, én az ilyet kedvelem a legjobban. :-)
    Amiért külön kedvelem ezt a lányt, hogy ismét ruhában nyitott ajtót! Imádom ugyanis kicsomagolni az ajándékot! :-D És ő most nekem egy igazi karácsonyi ajándék volt.
    Szűk nadrágban, csinos felsőben állt előttem, tisztára olyan érzés fogott el, mintha húsz évvel ezelőtt egy barátnőmhöz mentem volna látogatóba.
    A nappaliba betérve rögtön innivalóval kínált, én pedig elkezdtem lehámozni magamról a vastag ruhákat. A beszélgetés is rögtön beindult, lévén, hogy nem először találkozunk és már az első alkalommal megvolt a kölcsönös szimpátia, ami részemről azóta sem kopott meg.
  • Erotikus masszázs:

    A galériára ő még ruhában, én a tusolás után anélkül mentem fel. Ezt sürgősen kiegyenlíteni szándékoztam, így a beszélgetés közben elkezdtem leszedegetni róla szép sorban a ruháit. :-) A formás ikreknek rögtön köszöntem is a számmal. A nadrág levételében tényleg segítenem kellett, mert elég szűk volt. Nem is értem, egyedül hogy tudja levenni. :-D Aztán a bugyi sem maradt rajta sokáig, így végre mindketten meztelenek voltunk. (A szebb, csinosabb, fiatalabb nyilván nem én voltam...)
    Nem volt megbeszélt programunk, sodródtunk az eseményekkel. Helenát az ágyra döntöttem és szép arcának csodálgatása után formás testének puszilgatásába kezdtem, tettem ezt lent a lábujjakig. Na, ezzel el is dőlt, hogy a masszázs az óra második felében lett megtartva, ezért ugrok a cselekmények sorrendjét felborítva.

    Az élvezetek után kellemesen ellazulva hason elfeküdtem az ágyon, Helena pedig bekent krémmel. Az első mozdulatok után nyilvánvalóvá vált, hogy bizony nagyon sokat feljődött a masszázstudása az elmúlt egy évben! Határozott és erős mozdulatokkal dolgozott rajtam, ez bizony nagyon jól esett a hátamnak, ami már amúgyis igényelte a jó masszázst! Kérésemre, illetve az idő szűkössége miatt leginkább a hátamra koncentrált, egész jól megdolgozta a hátsó felemet, a lapocka környékén pedig a csomókat vette kellő erősséggel kezelésbe. De a fenekemen is elkalandozott, érzékeltetve ezzel, hogy nem egy átlagos masszázson vagyok. Mivel sok ideje nem találkoztunk, közben persze nagyon jól elbeszélgettünk, ebben is remek partner.
    Határozottan jólesett a tevékenykedése, másnapra éreztem igazán ennek áldásos hatását. Ezúton is köszönöm!
  • Levezetés:

    Ezúttal ez felvezetés lett.
    Szóval ott tartottam, hogy végigpuszilgattam Helena testét a fejétől a lábujjakig. Aztán visszatértem az arcához, mert nem tudok betelni vele. Pláne, amikor mosolyog, mert akkor a legszebb. Csók nem engedélyezett, így maradtunk a szájrapusziknál, amit adtam is, de kaptam is. A kezem közben már az ikreknél matatott, hamarosan követtem a számmal is. Formás, szép, nagylányos cicjei vannak, szeretem őket kényeztetni. De aztán hamarosan délebbre vettem az irányt. Eleinte csak puszilgattam a csupasz intimtájékot, majd engedélykérés után a számmal kezdtem kényeztetésébe. Az eddig jól bevált rácuppanós-vákumos technikát alkalmaztam, ami bár hallhatóan jó volt neki, de egy idő után éreztem, hogy nem jut tovább. Ekkor kedvesen mondta is, hogy ne rácuppanva, hanem nyalogatva folytassam. Ez határozottan eredményesebb volt, de még mindig kevés a beteljesüléshez. Helena újabb javaslatára az ujjaimmal kezdtem kívülről masszírozni (belül az ujjazást nem szereti) és egyszercsak lenyúlt és ő is besegített ebbe. A látvány igencsak vágykorbácsoló hatású volt legnemesebb szervemre, amely éledezni kezdett. Kis idő után feljebb csúsztam Helena arcához. Az egyre ágaskodó szerszámom viszont hozzáért Helena fel-le mozgó ujjaihoz, illetve a nagyajkához. Na ettől végképp állt a zászló. Hölgyemnek nem kellett sok és szépen elélvezett.
    Éppenhogy megpihent, én kerültem alulra, a kemény szerszámomat pedig ő vette kezelésbe. Barátnősen simogatta, nézegette, majd hamarosan a szájával is kényeztetni kezdte. Én már teljesen fel voltam húzva, így sejtettem, hogy nem kell sok hozzá, hogy megadjam magam. Nagyon jó volt, ahogy kényeztetett, nem vágytam én mélytorokra vagy egyéb csodákra, amit csinált, az hamarosan a csúcsra repített. Előtte kicsivel szóltam neki, így az utódok a hasamon végezték. A romok eltüntetésébe besegített, aztán picit összebújtunk és utána került sor a masszázsra.
    A jó masszázs után már csak 10 percünk maradt, a javaslatomra a fürdést közösen ejtettük meg, kellemes lezárásaként az órának.
  • Elszámolás:

    A telefonban ezt balga módon elfelejtettem megkérdezni. Öltözéskor került rá sor. Átlagos, egy nem átlagos lány társaságá***.
  • Összkép:

    Hirtelen adódó lehetőséget használtam ki Helena másodszori meglátogatására és milyen jól tettem! Egy fiatal, nagyon kedves lánnyal tölthettem egy órát, aki a maximális barátnő érzés mellé még jól meg is masszírozott. Akinek mindkét szempont fontos, bátran ajánlom őt. Igazán nem értem, miért nem született róla több beszámoló...

    Elnézést kérek az olvasóktól, hogy a nekem nyújtott erotikus programról csak röviden tudtam írni, de az idő szűkössége és az én felfokozott állapotom miatt ennyi fért bele a találkozónkba.

    Mint a távozásomat megelőző beszélgetés során kiderült, azért nem volt vendége Helenának, mert délután eléggé fájni kezdett a feje és bár bevett gyógyszert, de úgy érezte, hogy nem tud senkit fogadni. Velem valamiért kivételt tett (ezúton is köszönöm!), mégcsak nem is említette ezt nekem a telefonban, mert ha mondja, biztosan eltolom a találkozónkat. Végül ő sem bánta meg, hogy fogadott engem, ugyanis a velem töltött idő alatt teljesen elmúlt a fejfájása, így nagyon hálás volt nekem ezért a "gyógyításért". :-)
    Puszikkal és öleléssel váltunk el egymástól, a mihamarabbi viszontlátás reményében.
Happy Massage