• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia,köszönöm a látogatásod és az ajándékot is :)
    Legközelebb már teljes felszereléssel várlak, főleg ha a barátnőm ismét utólag szól az otthonhagyott csomagomról ;)
    Kellemes ünnepeket és millió csókom!!!!!

  • Egyeztetés:

    Először többször is sikertelenül próbáltam elérni, de a következő nap az első próbálkozásnál felvette. Megbeszéltük az időpontot és kedvesen útba igazított.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és probléma nélkül találtam parkolóhelyet a ház előtt. A parkolás fizetős. Egyébként a metrótól is csak egy rövid séta a tetthely.
  • Helyszín:

    Régebbi, de nem lerobbant emeletes ház. Az utcáról kerítéskapun át közelíthető meg, majd egy újabb kis kerítésen kell átmenni. A bejárati ajtó kóddal nyílik.
    A lakás célnak megfelelő. A fürdő ugyan kicsi és fröcsköl a zuhanyrózsa, de a szoba szép nagy. Az ágyon lehet hemperegni és két mélyebb fotel is van, ha valaki esetleg azon szeretné kipróbálni magát. Az ágy mellett van egy tükör is, hogy megcsodálhassuk Ashley-t és a természetesen önmagunkat.
    A rajongók jóvoltából kisebb csokikiállítás is található az egyik szekrényen, gondolom folyamatosan változó összetétellel :-)
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek. Ashley a bujaság megtestesítője: Hatalmas cicik, gömbölyű popsi és kerek csípő, a klasszikus homokóra alak. A tetkók és a piercing nem zavarják az összhatást.
  • Action:

    Amikor zuhanyozás után elhúztam a függönyt, ott volt hirtelen két mell és mögöttük Ashley azzal, hogy ő is felfrissíti magát. A szavam is elállt és azt hiszem ilyen gyorsan soha nem sikerült megtörölköznöm, hogy mielőbb átadhassam a helyem. Ő is gyorsan végzett és leheveredhettünk a hatalmas ágyra. Manuálisan ismerkedtem vele miközben franciázott rajtam. Ez jó sokáig tartott a legnagyobb megelégedésemre. Gumihúzás után rámgugolt és hol ő, hol én mozogtunk. Neki így lett jó. Kis pihegés után javasoltam, hogy hadd használjam ki a testi adottságait és cicis befejezést kértem. A fotelba ültem és Ő elém térdelt. A melle közé vette a fütyköst és hol a melleivel, hol a szájával izgatta. A látvány és az érzés is fenomenális volt. A mellei között ért a beteljesedés.
    Ezután a szokásos törölgetés, pihegés, zuhany és búcsú. Ebben a sorrendben, de nem ilyen gyorsan.
  • Elszámolás:

    Utólagos. A széles étlaphoz képest nagyon korrekt, ezért úgy éreztem helyesnek, hogy felkerekítsem.
  • Összkép:

    Az utóbbi időszakom egyik legjobb élménye volt a szex Ashley-el. És ez igazából nem is a vad szexre csábító teste miatt volt így, hanem azért, mert egész idő alatt végtelenül közvetlen, kedves, laza és vicces volt. Ha legközelebb nem hagyja otthon a vibrátort, akkor majd majd azt a lehetőséget is kipróbálom ;-)
Happy Massage