• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lívia régi, kedves ismerős, akinél már pár hónapja nem voltam, s éreztem, ideje lenne újra meglátogatni, egy-két kedves, szép órát együtt eltölteni. Mindig élmény Nála, Vele lenni! Látogatásom szándékát sms-ben jeleztem, majd telefonon is egyeztettünk. Gördülékenyen, kifogástalanul ment minden -, ahogy szokott.
  • Megközelítés:

    Örömmel, jó kedvvel szálltam be az adott napon autómba és indultam el. Bár a navigáció be volt kapcsolva, igazából nincs rá szükségem, ismerem már az utat, mint tenyeremet. A ház előtt a széles járdán mindkét oldalon ingyenes parkolási lehetőség van. A hely autóbusszal és fogaskerekűvel is megközelíthető.
  • Helyszín:

    A helyszínről már többször írtam: a környék fönséges, a lakás tágas, tiszta, a fürdőszobában kád, tusfürdők bőséges választéka. Meg kell említeni és dicsérni Lívia szobáját, amely nemcsak barátságos, hanem már ünnepi hangulatot áraszt: a sarokban adventi koszorú és kis karácsonyfa, amely alatt angyal- és rénszarvasfigurák sorakoznak, a függönyön égők, díszek. Őszinte elismerés ezért.
  • Lány külseje:

    Lívia gyönyörű hölgy: arca szelíd, mosolygós, szemei nevetnek, simogatnak. Egy könnyű fekete ruhácskában fogad, amely alatt bájai jól láthatóak, csodálhatóak: gyönyörű keblei, formás lábai, popsija. Elbűvölő, csodaszép Hölgy!
    Belépés után karjaimat szélesre tártam, s vígan öleltük át, pusziltuk meg egymást.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után Lívia fejét ölembe hajtotta és megmasszíroztam homlokát, halántékát. Békés, meghitt volt a légkör, közben beszélgettünk arról, kivel mi történt utolsó találkozásunk óta. Egy idő után kértem, üljön fel, s tarkóját is megmasszíroztam, egyúttal melltartóját is kikapcsoltam. Mikor ölembe visszafeküdt, kapott egy mellmasszázst, ami – gondolom - nekem volt nagyobb élmény, s bizony a masszírozás lágy simogatással keveredett. Többet szerettem volna, ezért Lívia mellé feküdtem és puszilgatni kezdtem kebleit, majd hasát, s célirányosan haladtam déli irányba. öle felé. Csípőjét megemelte, én pedig lesegítettem falatnyi tangáját, majd combjait kezdtem puszilgatni. De nem akartam sokáig várakoztatni és várakozni, s kényeztetni, kóstolgatni kezdtem kelyhecskéjét. Ajkammal, nyelvemmel, némi simogatással becézgettem. Talán neki sem volt ellenére, hiszen fejemet egyszer odaszorította, máskor hajamba túrva cirógatott, sóhajtozott. Teste hullámzott, megfeszült. Nem is siettem, talán a 2 órás program harmadát itt töltöttem el.
    Aztán én feküdtem hasra, s ő kezdte masszírozni lábaimat. Egy erősebb masszázst kaptam, amely nagyon jól esett.
    Így értünk el egy másik kedvenc részhez: Lívia gyönyörű testét leöntötte olajjal. Pazar, fantasztikus látvány gyönyörű, csillogó teste. De nemcsak vizuális élmény volt, hanem pár pillanat múlva éreztem, ahogy meztelen testével, szép melleivel csúszkál rajtam, olykor forrón fülembe lehelt vagy nyakamat megpuszilta.
    Ez már előjáték volt a javából az én kényeztetésemhez.
  • Levezetés:

    Végre megfordulhattam, s Lívia olajat öntött ágyékomra, férfiasságomra. Már ettől megremegtem, de ami ezt követte, az még kellemesebb volt. Finom kezébe vette legérzékenyebb részemet, s azzal játszott, kényeztetett. Én ágaskodtam, ő meg farkammal simogatta, izgatta gyönyörű kebleit. Őrület volt, fantasztikus, frenetikus! Ezalatt, ahol csak értem, simogattam, markolásztam, főként két csodaszép mellét, s combjai tövét. Így jött el a vég, egy hatalmas elélvezés, kitörés. Mámorító élmény volt!
    Mikor lecsillapodtam, gondosan tisztára törölt, majd egy kicsit egymás mellett feküdve beszélgettünk, a végén közösen vonultunk a fürdőszobába, ahol lemostuk egymás testét.
  • Elszámolás:

    Szokásom, hogy az elején rendezem ezt, nem akarom, hogy a végén megtörjön a varázs. Csekély ajándékokat is adtam át, de kicsit bántott, hogy igazi személyes, karácsonyi ajándékot nem volt időm vásárolni. Az *** átlagos egy átlagon felüli élmény***!
  • Összkép:

    Jó volt újra meglátogatni szívem Hölgyét, egyik kedvencemet, Líviát. Két szóval így mondhatnám: vidám és erotikus volt együttlétünk. Mindig csodás Vele, s ezt az együttlétet már karácsonyi ajándékként is tekintettem!
    Nagyon szépen köszönöm drága Lívia!
Happy Massage