• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon nagy szerencsém volt. Pont volt egy órás időpontja, csak 20 perc alatt kellett odaérnem.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem de tömegközlekedéssel is egyszerű, inkább a parkolás volt macerás. Egyébként utcán lehet megállni és fizetős.
  • Helyszín:

    Megjelölt kerület, egyik új építésű társasháza (nem Marina part). Felcsengettem, felsétáltam, megkerestem a megadott ajtót, könnyen ment. A lakás kultúrált, rendezett. Konyha függönnyel eltakarva, kutya másik szobába bezárva. Fürdő is megfelel a célnak és mindennel fel van szerelve ami kell.
  • Lány külseje:

    Test az ugyan az amit a képeken látsz. Nem éppen szende szűz arca van, amikor meglátod a szilikon száját és ahogy az első pillanattól huncutul mosolyog, rögtön érzed, hogy itt bizony pornós baszás lesz.
  • Action:

    Tangában és melltartóban (ami cici alá volt engedve) nyitott ajtót és puszikkal köszöntött. Beinvitált a nappaliba és megbeszéltük, hogy mi legyen. Mivel először voltam nála, az ****előre elrendeztem, egyébként ezt én erőltettem, ő azt mondta, hogy ahogy én gondolom. Elmentem zuhanyozni és mikor visszaértem picit beszélgettünk, hogy oldjuk egymásra hangolódjunk, majd elkezdtünk csókolózni. Én pont úgy szeretem ahogy ő csinálta, vehemensen. Egyszercsak hanyatt fektetett és elindult lefelé. Nagyon jó a franciája. Finoman felállította a farkam, majd amikor megkeményedett kezdetét vette egy tényleg mélytorkos francia, köpködősen, cuppogósan, halk, kéjes nyögések kíséretében. Néha még rá is húztam a farkamra a hajánál fogva de semmi nyafogás. Az első menetnek így is lett vége szóltam, hogy közel vagyok, mire még erősebben szívott és amikor eldurrantam még dolgozott picit, nem szaladt ki egyből a fürdőbe. Kicsit letisztogattam magam, majd elfogadtam a felajánlott frissítő masszázst és közben beszélgettünk. Mondta, hogy ha készen állok a következő menetre szóljak. Amikor éreztem, hogy jó lesz, megfordultam és már szó nélkül el is kezdett szájjal kényeztetni. Mivel nem akartam ismét a szájában végezni gumit kértem és kipróbáltunk annyi pózt, amennyit csak bírtam. Volt lovaglás, oldalról, hátulról (itt volt a legaktívabb kérte is, hogy: "Nyomd belém a faszodat, tövig!"), majd szemből, vadul smárolva ért a vég. Itt sem siettetett hagyta, hogy lenyugodjak és csak ezután keltünk föl tisztálkodni. A végén is még megkínált üdítővel, majd felöltöztem és puszikkal búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Szerintem picit átlag feletti az *** DE... Nem is átlagos hirdetőről van szó, valóban magasabb az ***, mint a többségnél de az ***/érték arány nagyon jó, úgyhogy *** nem mondanám, sőt a hasonló kaliberű lányok között nagyon is megéri.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, biztosan megyek még és bátran ajánlom mindenkinek, aki nem a maszatolást szereti, hanem a kemény, pornós kúrásokat. Itt nem fogtok csalódni ;)
Happy Massage