• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Előző nap megkeresett az oldalon, hogy rég látott. Ekkor észleltem, hogy én is rég jártam nála, úgyhogy jeleztem neki, hogy másnap keresni fogom. Így is lett, másnap munka után felhívtam, simán egyeztettünk időpontot, mivel fél órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Nagykörúttól nem messze, középkori hősöket idéző utcanév alatt található régi bérház. Taxival mentem, de BKV is bőven jár a környéken.
  • Helyszín:

    Régi bérház, mint említettem. Gyalog kell felmenni a *** emeletre, onnan még visz fel egy lépcsősor a lakáshoz. Garantált kardio edzés, szívbetegeknek csak finoman :D A lakás a célnak bőségesen megfelel, Lizzie saját kezűleg újította fel és hozta rendbe. Kicsit hűvös a lakás, de a baszoba már konvektorral kellemesen meleg. A fürdő pici, de rendezett. A víz pedig jó forró, ha valaki mégis fázós lenne :) Tusfürdő akad bőven, ha valaki erre pályázna.
  • Lány külseje:

    A korábbi találkozóinkhoz képest mit sem változott. Fiatal, feszes lány, a mellek kicsit gravitálnak, de engem egyáltalán nem zavart. Szép arcú, hosszú szőke hajjal. Többedjére találkozunk, mindig az az érzésem, mintha felugranék a szeretőmhöz egy jó action-re. Tetoválásai vannak, akit ez zavar, az magára vessen :P
  • Action:

    Érkezésemkor egy bugyi-melltartó kombinációban fogadott, puszi, majd gyors nekivetkőzés után irány a fürdő. Tiszta törölköző várt, kilépő száraz (aztán én jól összevizeztem, nyehhe :D ). A szobába lépve már az ágyon fekve várt. Egy kicsit beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt hónapokban, mert rég találkoztunk, majd szép lassan csókcsaták közepette rám mászott és igen kellemes simogatásban és francialeckében részesültem. A környékkel is foglalkozik, nem csak a szerszámmal. Az utóbbi időkben szerintem kifejezetten sokat fejlődött a francia tudása. Vagy csak én látogattam meg régen...
    A háttérben kellemes zene szólt, bár ez érdekelt abban a pillanatban a legkevésbé, az annál inkább mozgatta a fantáziámat, hogy le kellene már varázsolni valahogy azt a bugyit Lizzie-ről. Nem került sok erőfeszítésembe, szinte magától "esett" le a fehér(valójában fekete)neműje :). Ezt követően az általa már "kopirájtos" Vonagló (lovagló) póz következett, szép lassú kezdéssel, majd egyre jobban bemelegedtünk és egy kellemes kis ügetés lett belőle. Vágtát nem is akartam, inkább váltottunk misszionáriusba. Imádom nézni, ahogy fekszik és együtt mozog velem. Figyel a csípőjének mozgására, láthatóan megtesz mindent a vendég kényelméért és élvezetéért. Ezt követően kutyusba váltottunk, majd amikor már kezdtem nehezebben bírni, a hasára feküdt és én hátulról támadtam. Nagyon kellemes ez a pozíció, így is lett végem. Közben 1-1 csókra mindig hátrahajolt, fokozandó az élményt. Hagyott szépen lenyugodni, majd egy kis törölközés (halotti lepel, ahogy ő mondta. Végül is a kivégzett ezredesnek ez jár... :D ) és váltottunk egy kellemes masszázsra. Ezt továbbra is jól csinálja, nem tanult, profi masszőz, de ügyesen masszíroz. Ezután már csak egy kellemes beszélgetés volt hátra, szakmámból adódóan volt pár kérdése, majd néhány témát megvitattunk és le is telt az egy óra.
  • Elszámolás:

    Ennél rendhagyóbbat még életemben nem sikerült összehozni. Ha pesti átlagot írnék, akkor szerintem most Lizzie fuldokolna a röhögéstől, mert ha ebből átlag lesz, akkor a budapesti kollégáim rendelései megtelnek lányokkal, az tuti :D Mindenesetre az ajándék mértéke abszolút pesti átlag, a *** messze átlag feletti.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes egy órát töltöttem el Lizzie-vel, aki mindvégig maximálisan a vendégre odafigyelve teszi a dolgát. Az oldalon továbbra is a kedvenceim között tartom számon, természetessége, közvetlensége miatt. Ez az Ő fő vonzereje. Ha időm és munkám engedi, visszajáró vendége maradok
Happy Massage