• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Sadovsky2!

    Előszőr is szeretnék elnézést kérni, amiért oly sokáig nem reagáltam a beszámolódra.

    Fantasztikus beszámolót írtál. Én mikor olvastam úgy éreztem - a levélből áradó élmény alapján- Istennőnek járó jutalombeszámolót kaptam!! :-)
    Köszönöm szépen!
    Nem tudom voltál e azóta nálam de remélem igen és nem okoztam csalódást. Ha nem, akkor nagyon remélem hamarosan újból elvarázsolhatlak.
    Addig is minden jót kívánok!
    Izi

  • Egyeztetés:

    Ebédidőben telefonáltam, szerencsém volt és 2 órára rá már Izának mutatkozhattam be.
    Nagyon aranyos hangja van már a telefonban is :)
  • Megközelítés:

    Üllői útról nyílik az utca, könnyen megtalálható a cím. Én gyalog érkeztem, de kb 2 percnyire van egy hármas metróállomás is.
  • Helyszín:

    Modern ház, kissé forgalmas utcában, azonban a lakásban ez már nem érződik.
    A lépcsőházba bejutván már elég diszkrét a ház, lifttel gyorsan a megfelelő helyre jutottam.
    Nálam hatalmas plusz pont, hogy egyedül vár Iza a lakásban. Igényes rend, abszolút tiszta fürdő, kellemes félhomály és zene fogadott. A drága hölgy elnézést kért, hogy nincs eléggé meleg de ebből én semmit sem érzékeltem.
  • Lány külseje:

    Iza egyszerűen gyönyörű, érzéki nő, az ideálom. Kecsesen karcsú, nyúlánk hölgy, szép hosszú, fekete hajjal, igéző szemekkel. Mosolya bájosan zavarban lévő volt először, de az ottlétem alatt csodálatosan figyelt rám és hihetetlen feloldott, közvetlen, elképesztő nő.
    Mint kiderült nagyon figyel az étkezésére, sportolásra és ez meg is látszik, hibátlan.

    Tipp: nem kifejezetten kedveli a dohány illatát, szóval inkább randi után érdemes rágyújtani. Nem neheztelt, csak feltűnt neki.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után egy hosszú ölelésre invitált, ami meglepett, azonban telitalálat, mivel egyből oldja a gátlásokat és kellemesen egymásra hangolt minket, engem legalább is :).

    Tatamira feküdve kezdődött a masszázs, amihez pont kellemesen forró olajat használt. Főleg a lábaimra koncentrált, nagyon jól esett. Miután mindkét lábamon alaposan végigzongorázott, a hátammal folytatta. Teljes testből masszíroz, ezt mindjárt kifejtem bővebben. Vállakra, hátra annyira sok idő már nem jutott azonban pár speciális fogással hatalmas erőt tudott kifejteni rajtam, én szeretem az ilyet. Itt jön a de:

    De nehéz a masszázsra figyelni, mivel két tökéletesen elhelyezett tükörnek köszönhetően egyszerűen nem tudtam levenni a szemem Izáról. Hatalmas élmény, hogy egy ilyen gyönyörű nő fontoskodik az ember háta mögött, elképesztő! Gyakran találkozott a tekintetünk, ilyenkor egy huncut mosolyt kaptam, ami még jobban fokozott. Ahogy mondtam teljese testből erednek a mozdulatai, baromira erotikus, hogy egy fogást a combjából indul és végig ringatózik a teljes teste ahogy masszíroz. Ilyen formás testtel és fenékkel ez vérlázító.

    A masszázs során időnként már elkalandozott az Úrnő keze majd egyre gyakrabban hajolt a hátam fölé, időnként a fülembe sohajtva. Ilyenkor az ember már azt se tudja hol van. Ezek után jött még csak a lényeg...
  • Levezetés:

    Beolajozta saját magát és egy ördögi táncba kezdett rajtam. Szépen lassan teljes testével csúszott rajtam, minden elképzelhető irányban, ennél a pontnál már egy szeánsz élmény.
    Itt kérek elnézést, mivel a "megfordulsz?" kérdés után már teljesen elvesztettem a maradék józan eszem.

    Arra még emlékszek, hogy fordulást követően az a nézés ahogy magára fecskendezi az olajat talán életem életem legszexibb élménye volt. Csúszka, kellemes hangok, nagyszerű az egész. nem tudom kifejteni, elnézést. Olyan élmény, mintha a szerelmeddel szeretkeznél, nyilván anélkül. Hatalmas stresszkilövés lett a vége a kezében, kb 10 percig lihegtünk utána, összebújva. Egyel talán nem sürgetett, tökéletes találkozás volt.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek kb szóba sem kerültek a randevún, van egy erre a célra kifejezett kis doboz ahová behelyeztem a bőven jutányos ajándékot.
  • Összkép:

    Egy csoda Iza. Mondom elfogult vagyok, mivel megteljesíti a nőideálom, de végig fantasztikusan éreztem magam, onnan kezdve, hogy zavartan belépek, hogy teljesen megnyugszom, hogy teljesen feltüzel és teljesen lenyugszom. Köszönöm
Happy Massage