• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, másodjára el is értem. Mindent megbeszéltünk, de mivel már jártam nála, ezért nem kellett sokat egyeztetnünk. Telefonon jót kacarásztunk, amikor elmondtam, hogy mit szeretnék.
  • Megközelítés:

    BKV Nyugatiig, onnan pár utca. max 10 perc. autóval fizetős a környék, a 3 metró teljesen jó. Én a tömegközlekedést javaslom.
  • Helyszín:

    Polgári lakás, magas belvilággal. Fürdő wc külön. folyosó, előszoba, amit olyan irodafélének használ, és a dolgozószoba. illetve van még egy szoba, de abban nem jártam. Fürdőszobát otthonra is elfogadnám. Vegyszerek bőven. Minden nagyon izlésesen és barátságosan van berendezve. a közelgő ünnepekre tekintettel karácsonyi fények, szépen csomagolt ajándék dobozok vannak a lakás több helységében is elhelyezve. A randiszoba franciaágyból, komódból, tükrös gardróbszekrényből és egy pad szerű fotelból áll. Halk gitárzene szól. Nekem *5-ös.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő. Előző beszámolómban már leírtam. Vörös, karcsú, komor tekintet, de ez csak a felszín. A lába kicsit szúrós volt, de annyi baj legyen. Nagyon jól elbeszélgettünk, és sokat nevettünk. Tetszik, hogy jó a humora, és amikor nevet azt is olyan illedelmesen, visszafogottan teszi.
  • Action:

    Egy órára mentem, és mivel tudtam, hogy Vanda "komolyabb (vagy komorrabb)" műfajban is dolgozik, ezért valami latexes-búvárruhás-madmax-es szerelést kértem, hogy abban fogadjon. Így is lett. Térdig érő bőr csízma, bőrnadrág, bőrmellény. Nagyon vadító volt. Normál szexre mentem, és jó volt érezni a puha bőr szerkó illatát, tapintását+ benne Vandát. Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain. Szorgalmazta a 2. menetet, bár én már az elején kijelentettem, hogy az maga lenne a csoda. Mindent megtett, hogy ez összejöjjön, de a felkeményedésen kívül nem tudott mást elérni. Bár már ez sem volt kis teljesítmény. Nekem ehez több idő kell.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint, előre. 1 óra **** virágszál. A gumiruha grátisz. Minden az egyeztetés szerint.
  • Összkép:

    Maximális az elégedettség. Már másodszor voltam nála, és még mennék is, ha időm engedi. Nincs megjátszott sóhajtozás, kamu súgás-búgás stb, helyette van egy szép nő, aki figyel rád, maximálisan és professzionálisan szolgáltat. A kedvencek között a helye.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-12-17 23:17:35
Happy Massage