• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága soulknock!

    Én is nagyon jól éreztem magam Veled!! :))
    És a tükör külön nálam is nagy szerepet játszik, nagyon izgat!
    Remélem még fokozhatom legközelebb az élményt!

    Addig is sok sok csók,

    Daisy

  • Egyeztetés:

    Előző este hívtam, elsőre felvette, és rögtön meg tudtunk egyezni egy másnap kora délután időpontban. Annyit kért, hogy másnap délelőtt erősítsem meg, hogy megyek. Ezt megtettem.
  • Megközelítés:

    Marina-parti ingatlan. Autóval nagyon könnyű, szerintem sok parkolóhely van, de ott a Duna Plaza is. Tömegközlekedéssel érkezők egy kb. 5-6 perces sétára számítsanak a metrótól. A térkép elég pontosan behtárolja a helyet.
  • Helyszín:

    Mivel Marina-part, ezért - értelemszerűen - újépítésű lakás. Szoba nem túl nagy, de van hely lepakolni, ágy is kényelmes. Falon a tükör fokozza az élményt. A fürdő is tágas, tiszta,sok tusfürdővel, szájvízzel, illatos törülközővel. Van barátnő, aki érzékelhető, de vigyáznak a diszkrécióra. Bejutásnál a lift nem könnyen található meg: bal oldalon, üvegajtó mögött. De a lépcsőházban is fel lehet menni, én is így tettem.
  • Lány külseje:

    Már rég szemeztem Daisy képeivel, de hol Ő nem volt elérhető, hol nekem nem volt alkalmas. Az új képei megadták a végső lökést a döntéshez, és már tárcsáztam is a számát. Amúgy élőben is pont úgy néz ki, mint a képeken - szuperül! Ha tetszenek a képei, nem fog csalódás érni. Az igéző szemei, ajkai, mellei, mind nagyon finomak.
  • Action:

    Érkezésem után elmentem tusolni, majd visszatérve a szobába, az ágy mellett kezdtünk ismerkedni egymással. Kedves, lágy, barátnős csókja van.
    Leheveredve az ágyra, felfedezőútra indultam. A ciciknél megpihentem, közben lágyan ujjaimmal izgatni kezdtem selymes punciját. Végül elértem kalandozásaim végpontjához, és megkóstoltam gyönyörű, kislányos kelyhét. Nyelvemmel, ujjammal kényeztettem, amit a reakciókból ítélve jól fogadott. Fordulás után Ő kezdett el kényeztetni. Félig merev farkamat igen határozottan kezdte szopni, aminek eredményeképp szinte eldurrantam. Átesve a holtponton kicsit lassítottam a tempón, egy picit betettük farkamat a cicikközé, majd jeleztem, hogy a golyóimat kényeztesse, miközben én vertem a farkam, és a tükörben gyönyörködtem Daisy látványában. Daisy a golyókról lejjebb kalandozva megtalálta nyelvével ánuszomat, és annak is a kényeztetésébe fogott.
    Ezen a ponton kértem, hogy húzzunk gumit. Nyeregbe pattanva olyan vad vágtába fogott, hogy alig győztem kapaszkodni cicijeiben. Fordulás után misszionárius pózban folytattuk, és ígyis ért a vég.
    Pihenés, és beszélgetés után újra a tettek mezejére léptünk, Daisy kezdett szopni, majd megkértem, hogy próbáljuk ki a prosztatamasszázst. Ebben is partner volt, kis síkosító feltétele után megtette, amire kértem. Utána is franciázott, majd én segítettem neki/magamon kézzel, miközben golyóimat szopta. A vég pillanatában ráhúztam fejét farkamra, és a szájában lett végem.
    Kis pihegés után gyors zuhany, majd öltözés és búcsúzás következett. Jóleső fáradsággal indultam további utamra.
  • Elszámolás:

    Kicsit a pesti átlag felett, de sok minden az alapban van. Első randevú lévén előre rendeztük.
  • Összkép:

    Daisy fiatal kora ellenére egy megértő és kedves szexpartner. Vidám, közvetlen természete hamar feloldja az embert, a vele töltött idő elreppen, de mindenképp emlékezetes marad.
Happy Massage