• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm a beszit! :)
    Jó volt újra látni,érezni téged és összebújni veled!
    Ölellek! :*
    D.

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül történt. Két nappal korábban írtam neki és javasoltam egy időpontot amit ő elfogadott és tegnap még a címet pontosítottuk telefonon. Mivel nem változott a cím és kukás beengedet így teljesen diszkrét volt a bejutás
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem mindig van parkolóhely a ház elött és ingyenes is. Tömegközlekedés is lehet a közelben busszal találkoztam a szomszéd utcában, de erről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Egy kétszobás lakás, de szerintem csak Dóri van ott. Nagy franciaágy, a végénél tükör (a mozizás miatt), az ágyon 4 párna tiszta lepedő, fogas válfa hogy a ruhát legyen hove felakasztani letenni. A törölköző a fürdőbe előre kikészítve, szájvíz kis pohárkákkal, kád elött kilépő. A kád egy sarokkád, úgyhogy kényelmessen el lehet férni. Tusfürdőből 4-5 fajta közül lehet választani. A lakás tiszta rendezett a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Dóri egy szép magas vékony lány akinek szép nagy természetes mellei vannak. A mosolya igazán elbűvölő szépszemű csábos egy jelenség. Egy fekete csipke felső volt rajta alatta fekete bugyi és melltartó. A bőr szép sima és feszes, az egész teste jó illatú és olyan szekszi bugó hangon beszél.
  • Action:

    Már a beengedés után csókoloztunk (mivel én ekkor már szájvíz után voltam bátran mertem megcsókolni) és simogattuk egymást. Rég találkoztunk, de jó volt átölelni és simogatni a testét és a fenekét. Miután a cipőt levettem beinvitált a szobába és a csókcsatát itt folytattuk. Itt jegyezném meg, hogy nagyon jól csókol szenvedélyes nyelves csókokat váltottunk.
    Miután elküldött fürödni így feltüzelve igyekeztem gyorsan visszatérni. A fürdőből visszafele jövet elöszőr egy feket ruhadarabott vettem észre, és azt hittem, hogy miközben én tusoltam ő levetközött, de csak a csipka polót vette le a harisnya bugyi és melltartó még rajta volt. Az ágyon térdelt én mellé térdeltem és folytattuk a csókolózást és egymás simogatását, majd levettem a meltartót és játszottam kicsit a melleivel is simogattam, markolásztam és csókolgattam, de újra visszatértam az arcához és folytattuk a csókcsatát ami egyre hevesebb let. Ő közben levette a bugyit is úgyhogy finoman végigsimogattam a szeméremajkakat, majd a fenekét. Ezután nem sokkal ő lehajolt és elkezdett szopni. Szinte rögtön tövig bekpaott és elég lendületesen szopott, de nem sokkal később feljött egykét csókért. Most viszont úgy gondoltam én következek a hátára fektettem és neki estem nyelvvel, persze a csikónál leragadtam.
    Nagyon finom a puncija jól reagált, szerintem ő is fel volt izgulva. Nem húztam az időt most finom nyalakodással játszadozással, hanem egyből lendületesen nyalta a finom punciját. Ő megemelte a csipőjét és elsőre elrontottam, mert én nem emelkedtem vele, de miután visszatért és újra megemelte már vele emeltem a fejem és nyaltam tovább őt. A felsőteste az ágyon pihent a lábai kb. 180 fokos terpeszben a csipője pedig majdnem a térdeivel voltak egymagaságban. Itt töbszőr elgondolkoztam, hogy ezt még kéne néznem, mert baromi jól nézhet ki, de nem ilyen közelről, de végül maradtam és nyaltam tovább, aminek hamarosan lábremegés és csipőrángások lettek a vége és Dóri sikeresen elment. A combjait összeszorította és ott tartotta a fejem, de hamarosan felengedett és nagyon finom csókokkal köszönte meg a ténykedésemet. Nem sokkal később csupán csak kíváncsiságból két nedves újjamat feldugtam a hüvelyébe, de mivel jól reagált rá ezért most csak kézzel próbáltam neki örömet okozni aminek hamarosan újabb orgazmus lett a vége. Most nem volt szüksége sok időre, mert még a csúcs közelében járt, viszont kicsit több idő kellett neki míg össze tudja szedni magát.
    Viszont miután összeszedte nem volt menekvés, most ő következett. Az orgazmusának a testének és a csókjainak hála, már merev voltam, de olyan könnyedén tüntett el, és vette a farkam torokra mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog. Eddig ilyet tőle még nem kaptam illetve belőle ilyen heves reakciókat még nem váltottam ki. Sokszor tövigg bevette a farkam mélyen lentartott és még próbálta tovább lenttartani, szerintem volt, hogy közel fél percig tövigg bekapta. Egy idő után finoman én is dugtam a száját, de ő sokkal hevesebben mélytorkozott. Néha felötölött a gondolatt bennem, hogy javasolok, egy aktust, de nem birtam szavakba önteni és egyre közelebb volt a vég, majd a torkéba élveztem el. A farkam végig bent tartotta és hagyott lenyugodni, majd odafeküdt mellém, de hosszú percekbe telt mire összeszedtem magam.
    Ezután beszélgettünk egy kicsit és közben simogattuk egymást.
    Még nem éreztem magamban kellő erőt a folytatáshoz, de mindenképpen fel akartam fedezni a testé és közelebről szemügyre akartam venni a fenekét ezért végig csókoltam a hátát és a fenekét, majd mikor megemelte a csipőját hátulról elkezdtem nyalni a punciját, de így nem volt olyan kényelmes ezért kértem, hogy forduljon meg és így folytattam. A kezével odahuzta a kelyhéhez a kezemet is, hogy ne csak nyelvvel dolgozzam meg. A célzást vettem és most nyelv és újjazás kombóval juttattam a csúcsra. Ezután ő rögtön viszonozta a franciát, de nem annyira akart összejönni a második mente, de amikor ő már késznek itélte meg háttal beleült és úgy kezdett lovagolni, majd nem sokkal később megfordult és szemből gugolt bele. A mellei ott himbálóztak elöttem a frakam a testébe csuszkált ki be és a nyelve a számban volt. Nem tudom mennyi idő múlva oldalra fordult és magával húzott, de vigyázott rá, hogy végig benne maradjak és most én kerültem felülre és így próbáltam meg őt eljuttatni a csúcsra, de mivel én sem voltam az igazi neki sem sikerült sajnos.
    Ezután már csak egy gyors tusolás és távozás volt hátra és az ajándék átadása
  • Elszámolás:

    Utólag történt az előre megbeszélt ajándék átadása. Átlagnál magasabb, de nagyon jó Dórival együtt lenni szóval nekem megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes egy órát töltöttem egy gyönyörű nővel. Teljesen olyan volt mintha egy hosszú út után a barátnőd otthon vár valami szexi fehérneműben és arra vár csak, hogy egy jót szeretkezzetek, ti meg egymásnakestek.
Happy Massage