• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Harmadik csöngésre már fel is vette a telefont. sajnos már csak két db, félórás légyottra szabad időpontja volt, de mivel volt rá már nagy igény :), így ezt is örömmel fogadtam el. Másfél óra múlva már a helyszínen is voltam.
  • Megközelítés:

    Ahol most könnyen találtam parkolóhelyet is (fizetős), ez nem feltétlenül egyszerű mindig. Persze azért megoldható. Tömegközlekedéssel is felkereshető a hely, méghozzá abszolút problémamentesen.
  • Helyszín:

    Pár éves lakóépület egyik kedves, barátságosan berendezett lakása, ahol valami igen magas szinten figyelnek a tisztaságra. Jó ott lenni az élménytől függetlenül is. Hangulatos, illatos, hogy ne mondjam megnyugtató a közeg.
  • Lány külseje:

    Bombanő, bombatesttel, bombamellekkel, bombaseggel, bombaarccal. Számomra tökéletes, beleköthetetlen. :)
  • Action:

    Bár nem volt sok időm, azt sikerült maximálisan kihasználni, hála Jázmin odaadó, a kedvemet leső hozzáállásának. Mindenre nyitott, nagyon belevaló lány, mindig azt érzem nála, hogy ő erre született, neki vagy számára ez már-már hivatás. :)
    A mélytorkos francia olyan, amilyet az ember megálmodik. Nincs elhúzódás, nincs 'majdnemezés', nincs semmi gát vagy akadály. Érted van, hogy jól érezd magad, hogy jól szórakozz. Igénybe vettem a kényszerezést is, nos, pontosan ugyanezt tudom mondani. Húzható a feje, markolható a haja, fel nem merül az alibizés, csak önmagad teljes elengedése és az, hogy minden percét kiélvezd az élménynek.
    A szex is remek; hajlékony is, ez is segít, lábak remekül fent az égben, közben beszél, alád dolgozik...a tempó meghatározása pedig egyedül a tiéd, neki nem lesz vele gondja. Fantasztikus.
    Még egy kis masszír is belefért. Nem profi, simán csak kellemes, pihentető, feltölt... kell ennél több?...
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt. Azt hiszem az átlag feletti **** vannak valamennyivel, de őszintén szólva, ez semmit sem számít, mivel amit kapsz, az meg nem valamennyivel, hanem sokkal van az átlag felett. Nagyon sokkal.
  • Összkép:

    Visszamegyek, visszamegyek, visszamegyek. :) Főként, hogy egy-két újdonság lehetősége is felmerült, aminek annyira megörültem, hogy szívem szerint azonnal maradtam is volna, hogy azonnal kezdjük is el, folytassuk a légyottot... :)
    Egy nagyon korrekt, nagyon nyitott, beszélgetőpartnerként is elsőrangúan 'teljesítő', remek csajt tisztelhetünk Jázminban, aki véleményem szerint az egyik legjobb 'ajánlat' ez idő szerint.
Happy Massage