• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Egyeztetés:

    Előtte lévő nap hívtam, elsőre felvette, már ismerjük egymást...
  • Megközelítés:

    Kocsival mint mindenhova. Hamarabb érkeztem, nagyon kellett brunyálnom, a szemközti cukrászdába bementem egy teát inni, ott töltöttem el maradék perceimet a randi előtt. A parkoló 265/ó, BKV-vel négyes-hatos (klinikák) onnan pár perc séta. A cím egyértelmű, a helyszín egy tér, nekem bejön, hangulatos helyszín :-)
  • Helyszín:

    Többször voltam már, az általánosságban elmondható rend, és tisztaság az uralkodó mindenhol. Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, törcsi, tusfürdő, szájvíz minden van ami kell. Babaszoba hangulatos, ágy az olcsóbb kategória, de kényelmesnek mondható.
  • Lány külseje:

    Pati totál renben, magas, szőke, pár tetkó, nagy cickók, selymes babapunci és popó. Úgy döntöttem idén még egyszer meglátogatom :-)
  • Action:

    Az ajtón belépve tök pucéran várt, ledobtam gönceimet, átadtam egy kis ajándékot majd elmentünk pancsizni, bár mindketten tiszták voltunk, de a közös pancsi mindig fasza dolog, ott kezdődik egy kis petting :D :D és :D
    Törölközés majd go be a baszobába. Egymásnak estünk nem kellett sok. Csókokkal indítottam nyaktól lefelé a babapunciig, majd bevetettem a mutató-középső újj párost is amire érzékelhetően jól reagált. A lucsok mázban az arcom is meg meg merítettem. Nyelvem csapkodott a csiklón fürgén :D Volt közben hogy a farkam a szájába tettem, utasítottam párszor, hogy nem kell finomkodni mehet picit erősebben is a farkam húzogatása :D majd jött a 69 - váltva, én alul ő felül. Nagyon fincsi volt, percekig ment a téma, majd kértem a michelin-t és beleült a drága. Paci, paci, pici paci majd én fogtam meg mindkét seggét és tömtem meg alulról :D egyszer csak azt mondta: hát nekem kurva jó volt! ???WTF??? szóval elment rajtam de csendben mint egy macska a gyepen :-) Na jó gondoltam akkor legyen kutyus póz, sajnos picit cserben hagyott a műszer ezek az átkozott gumik szerintem valami más fajta kellene :D szóval a kutyus pózból már nem lett semmi, na mind1 gumi le, és hamm bekapattam :D szóltam, hogy sok tejem lesz, mert tudtam :D szóval mind kiszívta az utolsó cseppig, ő is meglepődött a mennyiségen. Papír törlőbe kiköp, majd innentől mivel tudom egylövetű a puskám mint egy **** első világháborús szuronyos puska, már nem is akartam erőltetni a témát, volt még időm, megmosakodtam majd beszélgettünk még vagy 15 percet, igazából én beszéltem többet :-( legközelebb te fogsz többet mesélni Pati! Öltözés, elköszönés, megköszönés, majd puszi és tippli.
  • Elszámolás:

    Maximális korrektség, nekem volt egy kedvezményem, de amúgy az átlag rózsaszál.
  • Összkép:

    Nagyon megéri betérni kicsit megnyugodni, kicsit megszabadulni attól ami nyomja ki a szemgolyódat a sok sperma :D Szóval a leg, leg, leg ajánlottabb kategória szerintem. Maximális kedvesség, ha te is rendesen bánsz vele.
Happy Massage