• Eni21

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csak az oldalon leveleztünk, próbáltunk időpontot találni, végül sikerült is nagy nehezen. Mindketten eléggé elfoglaltak vagyunk, így nem volt egyszerű.
  • Megközelítés:

    Lehet, hogy szerencsém volt, de egész pontosan a kapu előtt sikerült parkolóhelyet találnom. Kétszer is, de erről később :-) A helymeghatározás tökéletesen pontos!
  • Helyszín:

    A reggeli órákban eléggé sok emberrel találkoztam és mivel a bejárati ajtó másodikra sem nyílt ki, így kapóra jött egy lakó, aki dolgozni indult :-) A lakás a célnak tökéletesen megfelel, szép előszoba, fűrdő és szoba. Van még egy helység, gondolom az a konyha lehet. Maximális tisztaság és higiénia, rengeteg tusfűrdő, kád függönnyel. A szoba megfelelő méretű és egy jó minőségű francia ágy van benne, szobainas, kis asztalka. Zene szerencsére nem szólt, az elvonja a figyelmem.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon szép arcú, vékony lány fogadott, áttetsző ruhácskában, tanga bugyiban. Már első ránézésre is tudtam, hogy a lehető legjobb helyen járok.
  • Action:

    Bemutatkozás és téli cuccok levétele után, az ágyon beszélgettünk picit, így hangolódtunk egymásra és pontosítottuk mit is szeretnék. Ezután elmentem fűrdeni. Üditővekbkinált. Ezt követően az ágyra invitált, ahol testápolóval kaptam egy kis simit elölről és hátulról is. Pici csúszka után finoman simogattuk és csókolgattuk egymást, majd kaptam egy isteni franciát. Én következtem. A cicik izgatásra jól reagáltak érezhető volt, hogy jól esik neki. Lassan elindultam lefelé, majd nagyon finom punciját addig izgattam, amig sikerült elmennie. (Úgy gondolom valódi orgazmus volt) Megint én kaptam egy csodás franciát, majd gumi fel és lovacskában nyitottunk. Mivel az előzmények rendesen felizgattak, valamint a szűk punci hatása kellőképpen megtette hatását, így ebben a pózban elég hamar elélveztem.
    Majd legközelebb több pózt is kipróbálunk, terveim szerint. :-) Ezután kaptam egy finom simogató masszázst, majd öltözködés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Az extrákat most nem vettem igénybe, ez volt az első látogatásom, de a közeljövőben mindenképpen kipróbálok párat :-) Az elszámolást konkrétan elfelejtettük, csak féluton hazafelé jutott eszembe. Gyorsan felhívtam, neki sem tűnt fel, csak mikor mondtam. Nagyon kedves volt, mondta, hogy bármikor beugorhatok vele, de inkább visszaszaladtam, mert ami jár az jár! És itt jött á második parkolás, ami ugyan arra a helyre történt, de több hely nem volt a környéken : -)
    Viszont mivel nem számoltam ki előre és nem volt nála váltópénz, már is befizettem magam az első extrára legközelebbre :-)
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött, örülök, hogy Őt választottam. Abszolut a zsánerem, bújós barátnő feeling. Úgy érzem mindenképpen visszajáró ügyfél leszek.
Happy Massage