• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebben felírtam a telefonszámát és ezúttal megcsöngettem, szinte azonnal felvette, mivel a helyszínt, a programot már ismertem jóformán csak azt kérdeztem,hogy indulhatok-e. A válasz határozott igen volt.
  • Megközelítés:

    Egy hónapon belül immár a harmadik alkalommal érkeztem ide. Parkolás a ház előtt, BKV a közelben. A lépcsőházhoz a garázson át vezet az út.
  • Helyszín:

    Ezúttal azt a szobát kaptam, ahol csak fekvőpad van. Oldalt tükrök, a pad maga széles és stabil, erősebb uraknak is biztonságos. A fürdő közel, a két mosógép, avagy egy mosó és egy szárítógép még mindig egymáson. Tusfürdő most kétféle volt, de ennyi is elég nekem.
  • Lány külseje:

    A fotókon a hölgyek kissé meg vannak szépítve, ezért bennem mindig van egy kis félsz, hátha élőben nagy az eltérés. Csalódás azonban most sem ért, egy nagyon vonzó mosolyú, formás ifjú szépség fogadott. Zuhanyzás után kis fekete alsóneműben várt - ezeket a ruhadarabokat később sem vette le - de immár cipő nélkül. Valóban alacsony, viszont igazi nőies az alakja. Rögtön vissza is mentem gondolatban a gimnázium utolsó évébe amikor átölethettem.:-)
  • Erotikus masszázs:

    Főnökasszony utasítására felmentem a padra, hason fekve ő pedig hozzám látott. Az elején még kicsit társalogtunk, de később inkább hagytam, hogy a masszázsra koncentráljon. Tényleg ügyes és biztosan végzett tanfolyamot is, mert eléggé szakszerűen tette a dolgát.
    Kezdte a hátamon, fel a nyakig, a karok,a tenyerem, utána a lábaim, a fenekem. Talpmasszázst is felajánlotta, de azt most kihagytam.
    Közben néha-néha ránéztem, azok a tükrök nagyon jó helyeken vannak. Aki nem tud, avagy nem akar relaxálni annak ajánlott a vizuális élvezet.
    A karjaim masszírozásánál a csuklómat a lábai közzé fogta, az ujjaim pont a legjobb helyhez értek.:-) Kellett egy kis önfegyelem, nehogy megmozduljanak.
  • Levezetés:

    Az idő kétharmada már biztosan eltelt, amikor jött a fordulás, lassú simogató mozdulatok, közben bájos mosoly. Az ajkakkal való kényeztetésre is sor került. Kölcsönösség nincs, szerintem próbálkozni sem érdemes ezzel. Fiatal kora ellenére nagyon, de nagyon jól csinálja. A végén a kendővel egy kicsit megtörölgetett.
    Maradt idő beszélgetni, külön is mondta, hogy nem kell sietni.
  • Elszámolás:

    Már kabátban voltam, amikor a szokásos **** letettem az asztalra. A bizalom felém itt is megvolt, ezt is értékelem.:-)
  • Összkép:

    Kedves, fiatal lány. Amit a programjában vállal azt igyekszik a legjobban teljesíteni. Én teljesen rábíztam magam és nagyon elégedetten jöttem el.
Happy Massage