• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Köszönöm a kedves beszámolót, én is nagyon jól éreztem magam!
    Várlak vissza sok- sok szeretettel és csókkal!

    Daisy

  • Egyeztetés:

    Viszonylag korán hívtam, még úton lehetett, de így is mindent megtudtam ami fontos volt. Megegyeztünk az időpontban, a címet sms-ben kaptam meg.
  • Megközelítés:

    Ismerem a környéket így könnyű megtalálni, a tömegközlekedés kissé kiesik de nem reménytelen. Ha szerencsés az ember fia még parkoló is lesz a ház előtt.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon rendben van a szoba is, az ágy egy kicsit alacsony, de csak bizonyos pozíciónál lenne zavaró. Fürdő rendben van, tusfürdők szájvíz, minden ami kell. A liftet nem könnyű megtalálni, nekem csak lefelé sikerült, de ez az én bajom.
  • Lány külseje:

    Dézy a képeknek tökéletesen megfelel, na meg nekem is. Szép fiatal lány szerintem mediterrán arcvonásokkal, de a fehér bőre miatt azt gondolom nem az, talán csak a smink tette. Nekem olyan hófehérkés volt (haja mint az ében bőre mint a hó). Ami csak szebbé tette az életet, szépen, frissen sminkelt és minden eredeti.
  • Action:

    Érkezéskor puszi, majd be a baszobába. és a részletek egyeztetése aztán irány a zuhi. Mire vissza értem Ő a szobában tett vett, majd leheveredtünk az ágyra még váltottunk pár szót csak az ismerkedés végett, aztán jöttek a csókok először ismerkedős, később már szenvedélyesnek is mondható és semmiképp nem valami alibi szájrapuszi. Közben kölcsönösen kerestük egymás ágyékát, kicsit kézzel játszottunk, aztán mikor hanyatt fektettem Dézyt lekerült a melltartó is és felfedte a szép cickókat amit nem hagytam tétlenül és dél felé félúton elidőztem egy kicsit. Aztán a tanga is lekerült és jött a nyelvelés, a punci finom volt Dézy átadta magát a pillanatnak, fogta fejem és mivel szorgalmas voltam meg-meg remegett. Kicsit besegítettem ujjal is. úgy tűnt élvezte a játékot. Még váltottunk egy két csókot és mivel már igen csak bekívánkoztam kaptam egy gumit. Ez kicsit rontott a helyzetet, de szerencsére csak átmenetileg, amíg a punci meg nem tette hatását. Összebújva missziben csináltuk miközben hol a száját hol a cicit csókoltam. Egy kicsit forgolódtunk és elérkezettnek láttam az időt, hogy a popsiba is bebocsátást nyerjek. Itt volt egy kis malőr nem tudtuk eldönteni milyen pózt válasszunk mivel Dézy azt mondta most debütál és a készülődés közben lelankadtam. Azt gondoltam vége, de közösen erővel ismét jöhetett az akció. Ebben Dézy finom franciája és popókényeztetése nagy szerepet játszott. Itt már nem bíztam a véletlenre, hátulról próbáltam becsusszanni ami sikerült is de rövid popsis játék után ellőttem a patront. Ez után sem volt kapkodás, lenyugodtam aztán el fürödni és irány a nagyvilág.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint mint minden. Az mondanám a kerületi átlag volt és átlag feletti élmény. A végén az ágyra tettem
  • Összkép:

    Ez egy jól sikerült randi volt, Dézy mindent megtett, hogy így legyen és fiatal kora ellenére nagyon ügyesen a kedvembe járt, persze én is igyekeztem. Összességében egy kedves nagyon finom partnerre találtam személyében. Imádni való
Happy Massage