• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam szinte az első csöngésnél felvette. Nem volt biztos hogy ma tudok hozzá menni ezért mondta hogy hívjam vissza később. Így is lett és az 17 órai időpont felelt meg mindkettőnknek. Nagyon készséges volt.
  • Megközelítés:

    BKV-val a Szegedi utcánál kell azt hiszem leszállni, én autóval mentem GPS könnyen odavitt. Parkoló hely akad bőven, ámbár fizetős, de a közeli Lidl parkolóban ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Nem túl luxus, de egyáltalán nem lehet azt mondani hogy lepukkant, SŐT! Nagyon nagy a higiénia meleg érzetet keltő színek bútorok is szépek. Fürdőszoba mérete szerintem pont ideális, könnyen elfér az ember és van hova pakolni.
  • Lány külseje:

    Bombázó. Erre nagyon nem lehet mit mondani. Aki gyönyörködni akar Jázminban az nézegesse a képeit mert véleményem szerint nem retusáltak, ha azok is akkor nem sokat dolgoztak rajta.
  • Action:

    Megérkeztem után cipő le aztán itallal kínált. Nagyon kedves, tényleg vendégként kezeli az embert és nagyon kezdeményező. Beszélgettünk egy kicsit a múltkori ottlétemről, értelmes jó beszélgető partner.
    Italom elfogyasztása közben megbeszéltük, hogy mennyi időt maradok. Tusoltam és siettem vissza.

    Nem tudtam levenni a szemem a melleiről. Igaz, hogy kemények és emiatt a kebelszex nem a legjobb, de a látvány és a tapintás kárpótol. Rögtön egy csókcsatába kezdtünk és erős hangokat adott ki, hogy felizgasson, nem sok idő kellett és már is rajta volt az ezredesen. Nagyon durván franciázik értve ezt jó értelemben. Mintha egy pornó filmben lenne az ember. 10 percig edzette a farkam aztán kértem gumit, majd kérdezte hogy szeretném kezdeni és én a lovaglást választottam. Nagyon jól csinálja és ha szerintem nem kérek más pózt végig csinálta volna, ez nálam nagyon bejött. Váltottunk doggyba. Ezt senki ne hagyja ki eszméletlen jó feneke van. Nagyon belelendültem elkezdtem neki tolni rendesen és sikerült elmennem nála, ami múltkor 1 órán keresztül nem sikerült. Ezután felajánlott egy masszázst amit szerintem nagyon jól csinál, közben beszélgettünk elég sokat az életről meg az emberekről. Ezután jött a második menet ahol ugyan azt tudnám leírni mint az elsőnél annyi különbséggel hogy itt már nem sikerült elmennem az "ez az spricceld rá a forró gecit a mellemre" és hasonló kijelentések ellenére sem. Megkínált még itallal, aztán gyors tusi, majd búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Kabát felvétele előtt jutott eszembe, nem úgy mint múltkor. :) Pesti átlag feletti egy nagyon nagyon picivel. Mélytorkot nem kértem ami extra nála, de mégis csinálta és nem fizettem többet a megbeszéltnél, szóval nekem teljesen megérte.
  • Összkép:

    Úgy jöttem el tőle, hogy egy jót szexeltem és nem éreztem magamat, se átverve, se becsapva. Többet kaptam mint kértem, és amit kértem azt is profizmussal kivitelezve. Örültem, hogy nála jártam és szerintem fogok még hozzá menni.
Happy Massage