• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm szépen :)
    Várlak vissza

  • Egyeztetés:

    Többször próbálkoztam fél-egy órás időközönként elérni telefonon sikertelenül, de a kitartás meghozta gyümölcsét. Meg is lepődtem, amikor a sokadik alkalommal, már-már az esélytelenség tudatában indított hívásnál felvette a telefont. :) Mivel aznapra részemről már elszaladt az idő, így másnap délelőttre beszéltük le a találkozót.
  • Megközelítés:

    Nekem egy kissé kiesik a környék, de úgy voltam vele a képei és beszámolói alapján mindenképp egyszer meg kell látogatnom. GPS navigált a jól ismert sorozat forgatási helyszínéül szolgált lakótelep egyik panelházának lépcsőházához, ilyen módon könnyú volt autóval odatalálni.
  • Helyszín:

    Lolita lejött elém, beengedett a lépcsőházba, és együtt mentünk fel a sokadik emeletre, így már a liftben volt alkalom egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdeni. A lakás felújított, igényesen berendezett, otthonos. A fürdő az ezekben a panelekben szokásos minimál méretű, de a célnak megfelel, káddal, zuhany függönnyel, tusfürdő választékkal és szájvízzel. A franciaágy megfelelő méretű, stabil, egy kisebb méretű szobában található, ami szintén bútorozott, így tényleg olyan, mintha az ember a barátnőjéhez ugrana fel.
  • Lány külseje:

    Valóban egy igazi kis lolita. A képek önmagukért beszélnek, és életben is egy kedves, mosolygós, diáklányos jelenség. Még annál is közvetlenebb és barátnősebb, mint amire számítottam. :) Teste gyönyörű, élmény simogatni, mellei tenyérbe illőek, és kis formás, kerek, kemény popsija van.
  • Action:

    Tusolás után visszatérve már az ágyon várt egy szál bugyiban. Pár mondatot beszélgettünk, közben kezem elindult felfedező útra teste minden részén. Csókja gyengéd, finom, kissé bátortalannak is tűnt, de az ő személyiségéhez pont ez passzol. Lejjebb tévedtem lábai közé, ahol hosszasan játszadoztam nyelvemmel. Dombocskája nem volt teljesen csupasz, rövidre volt nyírva, amivel már rég találkoztam, így ez is adott egy kis pluszt nekem az élményhez. Ténykedésemet érzéki nyögései kísérték, és habár többször is a cél közelében járt, sajnos az idő szorítása miatt nem sikerült azt elérni, így kértem a védőfelszerelést. Szemből kaptam bebocsájtást szűk és forró kis barlangjába, és hol ráhajolva, közben csókolva, hol a lábait a vállamnak támasztva hamarosan el is értem az élvezet tetőfokára.
    Kis tisztogatás után egymás mellé feküdtünk szótlanul, de mégsem volt kínos a hallgatás, legalábbis számomra, élmény volt csendben nézni bájos, kedves arcát. Közben kezem végig testének különböző részeit részesítette simogatásban. Kis pihenő után megcsókoltam, ezzel jelezve, hogy kész vagyok a folytatásra. Most én feküdtem hanyat, és ő részesített franciás előjátékban. Óvatos, lágy és játékos volt, ahogy a csók esetében, itt is a személyiségének tökéletesen megfelelő. Újra felkerült a megfelelő védelmet biztosító segédeszköz, majd belém ült és meglovagolt. Csodálatos látvány volt. Ezután kértem forduljunk, hasra feküdt és így hátulról, átölelve értem el kisvártatva újra a gyönyört.
    Kis időt még beszélgetéssel töltöttünk egymás mellett fekve, majd tusolás után nagy sajnálatomra el kellett búcsúznunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Egy órát töltöttem nála, **** a mai talán már átlagosnak mondhatót hagytam nála.
  • Összkép:

    Egyáltalán semmiben sem hazudtolja meg a nevét. Bájos, kedves, mosolygós, diáklányos, szomszédlányos, és száz százalékban barátnő érzés vele lenni.
Happy Massage