• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam készségesen elmondott minden lehetőséget. Találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Annyi kérése volt randi előtt 30 percel erősítsem meg érkezési szándékom. Így is tettem.
  • Megközelítés:

    Forgalmas út legelején közel a Lehel csarnokhoz.****. Esti időpont révén parkolás ingyenes volt. Metró lejáró kaputól kb *** re lehet.
  • Helyszín:

    Régi építésű ház. Lakás csinosítható, de a baszoba és a fürdő tökéletes. Teljesen a célnak berendezve. Kicsit hüvös volt a lakásban, Timi egy elektromos hősugárzóval orvosolta a problémát.
  • Lány külseje:

    Tökéletes. Képeknek teljesen megfelelő, alacsony szemüveges szép hölgy. Képeket elnézve sem érheti meglepetés az embert.
  • Action:

    Ajtót utcai ruhában nyitotta ki, de már ekkor látszott hogy jó helyen járok. Megérkezésem után be a szobába, törölközőt kaptam és irány el fürdeni. Visszatérve már bugyi melltartó kombóban várt. Ekkor kért még 1 percet, kiszaladt valamiért. Visszatérve megszabadítottam melltartójától és megcsodálhattam gyönyörű melleit. Simogattam, ő is az ezredest. Gumit húztunk és elkezdett franciázni. Változatosan csinálja, és vagy tartja kézzel vagy hozzá sem ér kézzel. moziztam egy kicsit az ágy melletti tükörben és hamarosan végem lett. Ekkor megtisztogatott, és beszélgettünk. Tudtam volna vele még több órát is beszélgetni, mert nagyon értelmes lány, és közös témát is találtunk. Látván hogy van 15-20 percünk még hátra megkérdeztem folytatjuk-e? Igenlő választ kaptam. Ekkor megint gumi fel, kis francia, és azután paci. Jó látvány volt, megint, mellei a szemem előtt. De misszionáriusba fordultunk, ekkor kicsit kicsavarodva a golyókat kezdte simogatni. Nem is bírtam sokáig és így végeztünk. Kb 2 perccel időm lejárta előtt. Újabb pancsi és anyagiak rendezése. Aztán távoztam.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit a telefonba mondott, utólag. Teljesen megérte. És tudott **** is.
  • Összkép:

    Régebben is néztem a hirdetését de valamiért nem fogott meg. Nem értem miért. Most is véletlenül keveredtem az oldalára, és megfogott valami benne. Teljesen megérte, csodálatos nővel voltam aki értelmes is, és igazából nem éreztem rajta mint mostanában a lányokon hogy ez ***** számára.
Happy Massage