• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon leveleztünk egy egész héten át, mire sikerült minden részletet tisztáznunk. Eltelt egy év ugyan, de gyorsan ment, mert korábban már szóban is beszéltünk erről a 4-es találkáról. Lyna egyeztetett Mercivel és Brendával.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű volt és a kelenföldi pályaudvarnál lévő nagy csomóponttól egy nagyjából 5 perces séta.
  • Helyszín:

    Igazán érdekes volt számomra a helyszín. 15 emeletes toronypanel legfelső szintjén található a kéjlak, ami a már megszokott egyszobás garzonokat idézi. Ide zsúfolódtunk be négyen. Maga a lakás nem volt zsúfolt és kellemes félhomály volt a szobában. a három lány már megalapozta az elkövetkezendő két óra hangulatát.
  • Lány külseje:

    Lyna maga egy rózsaszín hálós felsőt és mellé egy ehhez illő tangát viselt. Brenda és Merci a fekete fűző mellett döntöttek ugyanúgy tanga párosítással, de Merci kiegészítette a saját öltözéket egy neccharisnyával. Merci és Lyna már régi ismerősként üdvözölt, Brendával most találkoztam először és első látásra egy fekete démont idézett bennem.
  • Action:

    Mikor megérkeztem, akkor gyors bemutatkozás és bementünk a szobába itt frissítővel kínáltak amit elfogadtam. Elkezdtem vetkőzni és közben csevegtünk egy keveset, majd el a fürdőbe. Fürdés után visszatértem és belekezdtünk az action-be. Mindhárman a velem egykorúval kezdtek ismerkedni, Merci szerint kéne még egy-kettőt növesztenem, de ez genetikai lehetetlenség. Ezért inkább váltott és a ciciket emelte az arcom fölé. Én szájjal nyelvvel kényeztettem az ikreket, majd cseréltek és Brenda mellei is kaptak a jóból. Ezalatt Lyna elővette a híres nevezetes mélytorok tudományát. Nem tudtam sokáig élvezni, mert Merci és Brenda is be akarta mutatni, hogy ők milyen franciát is tudnak. Merciét már ismertem, jobb volt mint korábban és Brendáéra sem lehet panasz. Első gumi felhúztuk és Merci kezdett el lovasleckét venni tőlem. Váltottunk és szemből folytattam és itt felváltva Lynával és Brendával csókolóztam. Lyna elég sokszor követelte a csókcsatát. Brenda a kelléktárából elővett egy lila vibrátort és besegített a munkába. Lynának van hasonlója említése szerint, de Mercinek nincs; ehhez képest azonnal megkedvelte ezt a fajta játékszert. Gumicsere és Brendát vettük kezelésbe Merci a szája fölött Lyna és én pedig felváltva nyaltuk őt. Majd szemből utána pedig hátulról dolgoztam meg közbe Lyna és Merci megosztoztak a játékszeren. Utána brendán próbáltam ki és egészen a csúcsig izgattam vele. Hanyatt feküdtem Lyna a szám fölé helyezkedett és rendesen nyalogattam őt, míg Brenda és Merci izgatta továbbra is a velem egykorút. újabb váltás és Lynával foglalkoztam hátulról és felváltva csókolóztam a három lánnyal. Újabb fekvés és francia kör volt a befejezés és most Brenda szájában landoltak az utódok. beszélgettünk egy elég kiadósat, ami nagyon kellemes volt és vettem egy újabb fürdőt majd öltözés és tipli
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük le. Annyi amennyit Lyna mondott/írt nekem. Igaz bele kell nyúlni a zsebbe, ha ilyen találkáról van szó, de egy évbe egyszer van az embernek születésnapja. Az "ajándék" ismét felejthetetlen volt.
  • Összkép:

    Még most is beleremegek, ha visszagondolok erre az átélt élményre. Ugyanúgy örökké fog élni az emlékeimben, mint a múlt évi találka.


    ---A beszámoló mindhárom lánynál publikálásra kerül.---
Happy Massage