• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megcsörgettem kora délután, felvette, megérdeklődtem hogy mikor ér rá, javasolt egy időpontot ami nekem is megfelelt, legalábbis akkor úgy gondoltam hogy addigra át tudok bumlizni a városon, megadta az utca nevet, és hogy majd hívjam ha már ott járok további pontosításért. Nem szoktam ennél többet csevegni, ez itt nem telefon szex.
  • Megközelítés:

    Vezető nélküli metró, majd egy sárga jármű a Fehérvári úton kifelé még öt megálló. Úgy látszik elég közkedvelt ez az útvonal, mert az első villamosra már nem volt értelme feltolakodni, így megvártam a következőt. Leszálltam, telefon, öt perc séta a keresztutca páros oldalán. Egy új építésű ház kapuja előtt még egy telefon, kapu kinyit, folyosó, lépcső, folyosó, ajtó, kop-kop.
  • Helyszín:

    Újabb építésű lakás, én egy szobában és a fürdőszobában jártam, a célnak teljesen megfelel, rend, tisztaság mindenütt, nekem ez a lényeg. Az ágy rendben, egy hosszú álló tükör is volt mellette, talán szekrényajtó. Székre lehet ülni, pakolni. Szájvíz volt de a pohárkák elfogytak, tenyérből hörpintés. Kád életveszélyesen csúszik, de megúsztam, azaz megúsztuk. Amúgy két rendelő üzemel, találkoztam a kolléganővel is ami nekem nem volt probléma, sőt.
  • Lány külseje:

    Ramóna nagyon csinos, egyből felismerhető a képekről. Arca inkább keskenyebb mint kerek, szép vonalú ajkak, szépen rendezett fogak, meleg barna szempár, sötétebb arcbőr fekete hajkoronával. Nekem nagyon bejött. Alakra is szinte hibátlan, kisebb de kellemes fogású cicikkel rendelkezik. Ha nagyon akarnék csomót kötni a kákán akkor mondhatnám hogy bár most még megél a tökéletes genetikai adottságaiból de lassan sajnos el kell majd kezdeni valamit sportolni...

    Külön megdicsértem hogy cigi mentesek a csókjai, mire bevallotta hogy este néha elszív egy egy szálat, tehát ha ez valakit zavarna akkor inkább korábban menjen mint később.
  • Action:

    Az egész ottlétem során szinte fürödtem a kedvességében és figyelmességében, ez számomra nagyon felüdítő volt. Mindvégig úgy éreztem hogy bármit meg tudunk beszélni, úgy is tettük. Kikísért a fürdőbe, megérdeklődte hogy jöhet e ő is velem együtt, persze igent mondtam, így együtt locspocsoltunk és ráhangolódtunk egymásra. Mindenki megmosta a másik személynek a hátát, majd kievickéltünk a kádból, mire visszaértünk a szobába már régi haverok, jó ismerősei voltunk egymásnak. Odaálltunk a tükör elé, mondta hogy ő is szereti nézni a dolgokat, ölelkeztünk, csókolóztunk, tapogattam a ciciket és a hátsó féltekéket.

    Kérdezte hogy leüljön-e az ágyra, de mondtam hogy én inkább a térdelős változatot kedvelem, szolgálatkészen egyből letett egy összehajtott türcsit a földre és már rá is térdelt. Az ezredes úr így már ott meredezett az arca előtt, nem kellett külön mondani, be is kapta, majd mindketten a tükörből is figyelemmel kísértük az eseményeket. Megfogtam mind a két kezét hogy azokat ne használja, semmi baj, ahogyan azt én szeretem, mondjam csak nyugodtan, mindent szívesen teljesít, s bólogatott tovább. Kezdtem egyre bátrabb lenni, mondtam hogy álljon fel, megint csókolództunk, ölelkeztünk, majd kiadtam a parancsot hogy térdre, és hangosan kezdtem vezényelni: egy, kettő, egészen nyolcig, felállni, csók, térdre, 1, 2, 3, ... 8, ismétlés. Hát nem volt egy semmi élmény, életemben először játszottam tesi tanárt, és még ki sem rúgtak az állásomból...

    Lefeküdtünk az ágyra, előkerült a védelem amit felhelyeztem (a hosszú körmök miatt is), papás mamást kértem és elkezdtem tologatni. Jó kislányként tűrte és talán élvezte is a dolgot, kellemes csókokkal vegyítve a ritmust. Egy idő után átmentünk kutyusba, mondta hogy ezt ő is látni akarja, úgy is helyezkedtünk hogy mindketten lássuk az akciót a tükörből is. Betoltam hátulról, markolásztam a fenekét, ő nézte a tükröt, majd én le és előre, ő meg fel és hátra hajolt egy egy csókért, nagyon élveztem a dolgot nemsokára telelőttem a gumit, a leányzó meg vonaglott, talán el is élvezett. Szetkapcs, pihi, nagyon jó és értelmes beszélgető partner. Az idő azonban sajnos lejárt, búcsú puszik és balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük a piszkos ****, pesti átlag feletti ajándék amit egy bankjeggyel el lehet intézni. Egyébként eléggé Olcsó János vagyok, szívtam is a fogamat, de aztán nem bántam meg, sőt úgy érzem hogy nagyon is megérte.
  • Összkép:

    Kedves, mosolygós, csinos, értelmes leányzó aki teljesen elhitette velem hogy szeretne a kedvemben járni és teljesíteni a kívánságaimat, ami tökéletesen sikerült is. Azt mondta hogy pár hónapig lesz most elérhető, örülök hogy sikerült megismernem, és lehet hogy visszatérek mielőtt távozik köreinkből.
Happy Massage