• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Köszönöm a kedves beszámolót, örülök, hogy ilyen jól érezted magad!

    Remélem mihamarabb találkozunk!

    Sok csók,

    Daisy

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam szerda délelőtt és meg is egyeztünk egy csütörtök kora délutáni időpontban. Kedvesen tájékoztatott a részletekről, elmondta a lehetőségeket, és a címet is megadta. Sajnos nekem változott a programom, hívtam késő este, majd reggel is, de nem sikerült elérnem. Kicsit később azonban megcsörrentett. Szerencsére rugalmasnak bizonyult, s így sikerült áttenni a randit kora estére. A találkozás előtt megerősítést kért, ami szintén nem ment egyszerűen. Hol ő nem vette fel, hol a vonal szakadozott, de azért telefonon és SMS-ben felváltva megoldottuk, így szerencsére létrejött a találka.
  • Megközelítés:

    A címet pontosan megadja, és a térkép is elég pontosan jelöli. BKV-t vettem igénybe, mivel egy forgalmas hely a Kosztolányi közelében ezért szerintem pár perc sétára minden van a helikopter-leszállót kivéve. (OK! Tengeralattjáróval is macerás lehet!) Autóval odatalálni könnyű, de a parkolásról fogalmam sincs. Ha van is hely, biztosan fizetős.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház alsóbb szintjén van a kéjlak. Én azért lifttel mentem, mert kényelmes és öreg vagyok. A lakás a célnak teljesen megfelel. Legalább két szoba van és legalább ennyien rendelnek is itt. De a logisztika megoldott. A szoba és a fürdő is tiszta. Megérkezésem után kaptam egy törölközőt, ami körbe is ért (ez ritkán sikerül), és el a vizesblokkba. Ott kád és zuhanyfüggöny fogadott. Két-három tusfürdőt láttam kapásból, de nem nagyon néztem szét. A mosdónál szájvíz kis pohárkával, fogkefe fogkrémmel. A tisztálkodást követően visszatértem a fürdővel közvetlen szomszédságban levő szobába. Itt hangulatfény, és a valamelyik rádió hangja fogadott. Na és persze Daisy. De róla majd később. Az ágy nagy és kényelemes, csak a kerete magas egy kicsit (egy magasságban van a matraccal), a lehuppanásnál ajánlatos vigyázni! Szerencsére időben észrevettem, és nem történt baleset. Ha már rajta vagyunk, akkor már nincs gond. Igaz nyikorog egy kicsit, de ezt bánják a szomszédok.
  • Lány külseje:

    Mivel arcos képpel hirdet, így nagy csalódás nem érheti az embert. Ami a képeken van, az fogad élőben is. Aranyos arc, szép nagy szemek, telt, húsos ajkak. Alacsony lány, de formás teste van. Ott gömbölyödik, ahol kell. Keblek méretesek és formásak, a feneke szép. Nekem bejött elsőre. Egy bugyi-melltartó kombinációban fogadott (talán pirosban), ami veszettül jól állt neki. A zuhanyzásból visszatérvén is ebben találtam, így hát neki is fogtam a kicsomagolásnak...
  • Action:

    Már állva csókolózásba kezdtünk, ami teljesen barátnős, igazi nyelves. Eközben lekerült róla a melltartó, rólam pedig a törölköző. Így már nem csak ajkaival, hanem kebleivel is közelebbi ismeretségbe kerültem. Eközben az ágyra keveredtünk, s kezem is felfedezni indult. Simogattam a melleket, combokat és s popsit is. Tetszhetett neki, mivel mire a bugyiba értem, már intenzíven nedvesedett. Nem is vártam tovább, lekerült az utolsó textildarab is és a punci kényeztetésében mélyedtem el. Ténykedésemet siker koronázta. Amíg lenyugodott csókolóztunk, simogattam, majd felajánlotta a viszonzást. Itt éltem a videózás lehetőségével. Hanyatt feküdtem, és franciát kértem, NFVSZ befejezéssel. Megkaptam. Kicsit talán gépiesen kezdte, de nagyon jól irányítható. Végig figyelt rám, és végig azt éreztem, hogy a kedvemben akar járni. Sikerült. Franciája bőnyálas, teljesen eltüntetett, és a kényszerfranciát is zokszó nélkül engedte. Egyszer állítottam meg néhány csók erejéig, hogy tovább élvezhessem az előadást. De túl sokáig így sem tartott. Az utódok a húsos ajkak között landoltak, majd a melleken, végül szilviában kötöttek ki. Még a szájában engedett lenyugodni, majd a tisztálkodási szertartást követően összebújós beszélgetés következett, amíg elég erőt nem éreztem a folytatáshoz.
    Hasonlóan simogatásokkal, csókokkal kezdődött, majd némi francia után gumit kértem, és hátulról támadtam. Szép látványt nyújtott a gömbölyödő fenék, tetszett is a helyzet, de sajnos fáradt voltam, így egy kis szünetet kellett tartani. Sajnáltam, hogy így nem tudtam eljuttatni a csúcsra. Kis pihi után missziben folytattuk sok csók közepette. Szerintem mindkét póz tetszett neki is, de nem volt meg bennem a kitartás, hogy a végére érjek az útnak. Így 69-es befejezést kértem. Kis rásegítéssel végre is hajtotta. Következett a szokásos szertartás. Kis pihengetés, beszélgetés, gyors zuhanyzás, majd távozás. Az időbe nagyjából belefértünk, de nem éreztem egy kicsit sem TP-t. Kényelmesen felöltöztem, az ajtóban is váltottunk még pár szót, majd csókkal, és a következő találkozás reményével kecsegtetve indított utamra.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban mondott, az a helyszínen sem változott. Előre kérte, de ez első randinál szerintem teljesen megszokott. A csokor mérete teljesen átlagos, mivel azonban minden az alapban van, teljes mértékben barátinak mondanám. Csak annyit tudok mondani, nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Daisy egy csinos és kedves lány. A teljes együttlét alatt azt éreztem, hogy ő értem van. Végig figyelte minden rezdülésem, kéréseimet igyekezett maximálisan teljesíteni. Tökéletes partner volt erre a kora estére. Csak a beígért pohár vizet nem kaptam meg, de amint tehetem, megyek érte! ;)
Happy Massage