• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora reggelről hívtam, de elsőre nem vette fel - másodjára pedig minden flottul ment. Nincs ezzel gond, hiszen reggeli kómás állapotról volt szó - állítása szerint, így megértettem, hogy elsőre nem vette fel.
  • Megközelítés:

    BKV a ház előtt tesz le (busz) főleg, metróból kijövet pedig csak pár perc séta a tetthelyre! :)
  • Helyszín:

    Panel, és annak is a *** emelete. Nagyon otthonosan berendezett lakás, tiszta volt minden. Fürdőben széles tusfürdő választék, ezzel gond nincs. Kényelmes francia ágy volt a tetthely, a célt bőven kiszolgálja!
  • Lány külseje:

    Képeknek bőven megfelel, nagy, formás mellek és egy bitang jó test párosul mellé. Inkább azt mondanám, hogy élőben még többet ad vissza a külsejéből, mint a képeken. Kérésemre a fekete szerkójában fogadott, magassarkúban. Rögtön tudtam, hogy jó helyre jöttem.
  • Action:

    Megérkezésemkor megkérdezte, hogy kérek-e inni valamit - vizet kaptam. A víz szürcsölése közben ismerkedtünk egymással - hogy vagy, honnan jöttél stb., majd úgy érzem a szimpátia kialakult kettőnk között. Ezután egy illatos törcsit kaptam, és irány a fürdő. Fürdőből visszatérve neki láttunk a dolgoknak.
    Csókolózással kezdtük, hol incselkedett, hol szenvedélyesen csókolt. Hmmm :)) Kezdésnek kértem, hogy ne végezzen ki hamar, mire ő: "csak finom és nőies leszek" - mondta valami oltári cuki hangon. Kezdeményezni akartam, de inkább hanyatt lökött, majd kezelésbe vett egy kicsi mellszexel és így vette át az irányítást. Időközben beolajozta a melleit és úgy kényeztetett tovább. Ha épp úgy volt, magamhoz húz(hat)tam és csókolóztunk. Folytatva a szeretkezést mondta, hogy most "beszélni fog a farkammal" - úgy is lett, bekapta és a továbbiakban franciás kényeztetést kaptam, hol kézzel, hol anélkül. Mélytorkos franciája valami eszméletlen volt nem mellékesen. Elérkezettnek láttam, hogy Niki legyen hanyatt, így én is hanyatt döntöttem, majd egy kicsi mellszexben részesítettem. Ezt követően kölcsönösbe fordultunk. Hmm... még most is belegondolva nagyon jó érzés volt a punciját nyalni, falni, szívni és ujjazni. Isteniii! Befejezésképpen kértem, hogy hadd locsoljam meg Incit és Fincit. Úgy is lett, majd letörölgetett szépen, aranyosan.

    A folytatás előtt letusiztam. A szünetben beszélgettünk erről - arról és kiderült, hogy van köztünk egy közös pont (kicsi a világ). A folytatásban ugyanúgy mellszexel húzott fel, majd gumit húzott. Mondtam Nikinek, hogy szemből szeretném magamévá tenni, de nem ő pacit szeretett volna. Hát tessék, nem beleült? :) Istenien jól vágtatott, hol finoman, hol keményen. Mindezt szemből Inci és Finci társaságában valami fenomenális volt átélni. A maradék percekben pedig kértem, hogy forduljon meg és csak a popsija legyen felém úgy vágtázzon előrehajolva. Így végül ebben a pózban lett végem. Végezetül letisztított, és irány a fürdő...
  • Elszámolás:

    Átlag pesti ****, gond egy szál se, a végén kapta meg az ajándékot. :) Bőven megérte - főleg azok után, hogy miket kaptam!
  • Összkép:

    Valamiért azt éreztem, hogy nincs kedvem eljönni, mert oltári jól éreztem magam. Leírhatatlan érzés kavarog még bennem most is, ha tehetem még idén, ha nem, akkor jövőre biztos meglátogatom!
Happy Massage