• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága uhrmeister:)

    Köszönöm a beszit, meg mindent:)
    Csókollak:P

  • Egyeztetés:

    korábbi nemtalis találkozásunkkor 1 szatyor saját termésű almával kínáltam meg, amiből egynek szerepe lesz a beszimben. akonkrét egyeztetés telefonon történt. mint mindíg, vidéki munkáim, elfoglaltságom, saját beosztása közt talált nekem időpontot. az estét választottuk, hogy a 24. börszdéjét el-gyöngyözőborozhassuk. harci készségünk előzetes energiaszükségletét egy finom cézársalátával alapoztuk meg. királynőnek cézár dukál. dizájnos nem?
  • Megközelítés:

    vonat, busz, bicikli, -nekem mindíg szabad- parkolóhely majd' az ablaka alatt. kocsim már tudja, hogy ma még energikus hölgykormányosa lesz: legalább olyan türelmetlenül készíti a formás fenék alá a vezetőülést, ahogy én várom a találkozást
  • Helyszín:

    csak ismétlésbe bocsátkozhatom. kádas, frissen felújított fürdőszoba puha törikkel, listerinnel, stampis poharakkal, a polcon tülekedő tusfürdő-haddal.
    maga a tetthely nagy gonddal, komoly szakmai tapasztalattal kiképzett, mennyezetét videóból ismert krómozott rúd tartja egyenlőre használója nélkül. méteres sarkú topánok tömkelege, tükörpolc, a vendég méreteihez és egyéb csintalanságokhoz süllyeszthető-emelhető bárszékek, kávéfőző illegetik magukat. ne feledjük a hívogató tettágyat, amit több oldalról és a mennyezetről vesznek körül kíváncsi tükrök. hej, ha ezek mesélni tudnának, vagy visszajátszhatnák az itt látottakat videón! lenne gremidíj dögivel. na és a másik Regina, fekete háttérben, 3Dben, csábos hannyattban a falon, nem semmi!
  • Lány külseje:

    triatlonos gazellatermet, selymes szolibarna bőrbe kötve Regina a jó bőr. örökölt méretem fölé araszos tűsarkúban magasodik. sebaj, nem kell legalább nagyot hajolni a most még szemérmesen takart pillangó kutatásához. a villogó kék szemű, szőkeség lehajol, hogy csókkal fogadjon, ami sem nekem, sem izgatott nyelvemnek nincsen ellenére. hátul sarkat verő, elől az alanti kincseket szűziesen takaró bomba alkatára öltött kompléban fogad, ami alá könnyű két péklapát tenyeret besurrantani a látvány testi valóságának ellenőrzésére. serényen végigszáguldottam a dekoltázsától a nyakán át a füléig, majd keményen pengéztünk egy darabig ajkaink közül kikívénkozó nyelvünkkel.
  • Action:

    csókharcunk végeztével átadtam a szülinapi rózsát, édességet. noná, hogy a celofánra tűzött csillámos virágra bukott rá. hajába tűzte, és elbűvölten szemlélte arcát a tükörben.
    bekormányzott a fürdőbe, ott is a habbal vastagon borított kádba. alig hátaztam be, kedvesen rámhátazott, komolyan megpréselve ánuszával a már meredező öcsikémet.
    férfi legyen a hátán, aki ilyen szituban nem simózza a hölgy ikreit, bimbóit. én megtettem finoman, hogy átadhassa magát a pihinek.
    hálából fordult, és lágy franciába kezdett. vizuális vagy? egy Vénusz szemez veled a habok fölött, vígan furulyázva a buborékokból kimerevedő árbócon.
    mielőtt itt lenne végem, türcsire kapunk, kölcsönösen szárítgatva egymást. különösen a következő percek hőseire fordítottunk figyelmet. reméltem, hogy amit kiszárítottam, hamar benedvesedik.
    hanytt feküdt a kéjágyon, széttárt izmos combjai közt látni, nyalni, ujjazni engedve igény szerint. imádom nézni, amikor kétfele ágazó szeméremajkainak sziluettje közt eltűnik a felVVzett farkam.

    kényeztettem másként is. kelyhétől, popónyílásától combján felfelé haladva csiklandozva nyaltam a talpát, amit frenetikus nevetéssel honorált. jutalmul leszptam formás lábujjait is.
    fülfranciánk után biofranciát rendeztünk. nyalásom, szívásom zajába Regi almaevésének recsegése vegyült, komoly kakofóniát képezve.



    69be fordultunk. imádom nézni, amikor kétfele ágazó szeméremajkainak sziluettje közt eltűnik a felVVzett farkam. amíg a másik végén játszotta a dallamot, felváltva kényeztettem a kelyhét és a popónyílását. amivel jött, ujjal, nyelvvel, időnként szakállal-bajusszal is.
    fordult, és a VVzett eszközön lovagolva szemezett velem, majd komoly csóközönbe bonyolódtunk. csókolgatta a mellkasomat, finoman harapdálta bimbóimat.ezzel olyan szintre emelte a kéjérzetemet, hogy kérnem kellett bebocsátást a popóba.
    mesteri ujjtechnikával helyezte át az elkéjkínzottat lepkeszárnyai közül aszűkre húzott popsiba. a vágtát itt kölcsönös ellenlöketekkel folytattuk. mielőtt gerincbántalmaim kiújultak volna, kéjes rángás futott végig rajtam, a vég jele.
    nem szállt le a nyeregből, megvárta, amíg elernyedek, majd megszabadított a VVtől.
    szokás szerint mellém feküdt, jobb combját rámhúzta, beszélgetve pihiztünk, részemről a mennyezeti tükör segítségével gyönyörködtem a látványában.
    megejtettük a lezser, ádáméva kosztümös kapucsínózást. elhangzottak felelős igéretek mobilozásról, következő taliról, majd felruházott testemet átölelve búcsúcsókkal, majd több puszival elbocsátott.
  • Elszámolás:

    szokott helyre rejtve a szerény törzsgárda-csokor. ott tartózkodásom alatt egyszer sem nézett utána.
  • Összkép:

    vibráló, odaadó, kezdeményező lány, aki nem csak egy alkalomra adja ki magából a legjobb formáját /az van neki/. igényes a környezetére, partnerére, magára is.
Happy Massage