• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Twilight.

    Nagyon szépen köszönöm ezt az igazán nagyon jól megfogalmazott, tartalmas beszámolót, és azt is hogy annyi mindennel megleptél:)
    Nagyon örültem Neked:P

  • Egyeztetés:

    Mivel nagyon régen találkoztunk, ezért előzetesen a lapon levelezve közelítettem Hozzá. Az időpont és a **** tartalmának, **** megbeszélése már telefonon történt.
  • Megközelítés:

    Nagyjából tudtam hol találom, csak a városba érve kértem a pontos koordinátákat. Kicsit korábban érkeztem, hála a gyorsforgalmi útnak, de készséggel rendelkezésre állt, kis időt kérve a felkészülésre. Mivel mostanában volt a szülinapja, nekem is fel kellett készülni
  • Helyszín:

    Hőszigetelt, ablakcserélt régi téglaházban kialakított hangulatos és praktikus tetthely. A hangulathoz és a várható eseményekhez illő díszek, világítás és zene. Praktikus bárpult szolgál a szomjas vendég felüdülésére. Ki is próbáltuk a szülinapi pezsgő kóstolásához!
  • Lány külseje:

    Magas, karcsú, szőke kékszemű hölgy fogadott talpig lengében. Cipőjében előttem állva fölém nőtt – csak 176 vagyok – de a magas sarkú eltávolítása után helyre állt az önbizalmam. Alakja formás, ajkai teltek, csábítóak. Azonnal megkóstoltam mindkettőt!
  • Action:

    Mivel hajnalban már tűzoltó tömlővel már lekezeltek, (tangentor) csak alapos fejmosásra volt szükség az illatos, ezer fürdőszerrel felszerelt fürdőben, és már indultam is a bevetésre.
    Ölelkezve, csókolózva bújtunk egymáshoz! Én talpig bőrben, rajta a talpig lenge és egy falat bugyika. Ezekből szép lassan kihámoztam és végig csókoltam. Leheveredtünk. A folytatásban a csók, az ölelés, egymás testének felfedezése és ingerlése következett. Kölcsönösen egymás nyakába leheltünk, megkóstoltuk a fülcimpáit. Utána kalandtúra: mellének halmai, poci szeméremdomb, combja belső fele, popsija. Kelyhében sokáig elidőztem, loptam a mézet! Közben öleltem, szorítottam, simogattam. Nem tűrte sokáig, rátért a „kis hamisra!” Kis kezével körbe fonta, nyelvével simogatta, eltüntette, hol kiadta. Nem maradt ki senki a környékről! Zsacsi, mogyorók finom kezelést kaptak. Az idő múlásával felkerült a köpönyeg és én ülve fogadtam közeledését. Szoros emberfogással, csókolózva, egymást átölelve tettük meg az első lépéseket, amiből aztán lelkes lovaglás lett. Az előkészítés hatásosságát az utódok kitörő örömmel fogadták.
    Hanyatt fekve Regi rajtam szintén hanyatt. Éreztem testének melegét, hajának selymét. A „kis hamis” az odú előtt lábadozott. Pozícióváltás 69! Alul foglaltam helyet a lepedőn, hogy az ügyködésem figyelemmel kísérhessem a mennyezeti tükrökben. Hasznos az, ha az ember tudja korrigálni magát! Innen már nem volt messze a kutyapóz, bele is álltunk rendesen. Medencémen ütemesen csattant a feszes popó, vagy milliószor! Mielőtt kileheltem volna lelkem, a szexuális állatöv következő képe a ló villant fel. Ebben hol lassan, hol gyorsabban Regi diktálta az ütemet. Gyakran rám hajolva simogatott, csókolta bimbóim, ajkam, nyakam. Eszméletlen érzéki volt. Rajtam volt a sor, hogy szüzességének mai elvétele Neki is jó legyen! Finom csókocskákkal illettem a kis szirmokat, majd a kistestvért! Lassan nyalogatva, szopogatva kezdtünk emelkedni a mennyek felé. Pergő nyelvem elérte, hogy egyre jobban feszüljön az íjj, egyre több halk, majd erősödő sóhajtás hallatszon, kezével egyre izgatottabban keressen engem. És elpattant a húr! Fejemet mindkét kezével ölére nyomva ernyedt el.
    Kis locsi-fecsi és oldalfekvésben találtuk magunkat. Ez az igazi kedvencem! Neki is van egy kis szabad mozgása és én pedig a látványával egészíthetem ki örömforrásaimat.
    Nehezen szakadtam el Tőle, sok apró puszival kísért az ajtón kívülre!
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek megfelelő nagyon tisztességes **** az ajándékozás keretében átadva
  • Összkép:

    Nem véletlen szántam rá magam, hogy hosszú idő után ismét meglátogassam, kifényesítsem emlékeimet. Tudtam, hogy egy nagyon szerethető és nagyon jól szerető hölgy vendége leszek. Az elején kértem, hogy vezessen végig a szerelem útján, és ez maradéktalanul sikerült is! Jót „kirándultunk!” Nem volt sürgetés, sem időhúzás! Élveztem minden percét
Happy Massage