• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Egyeztetés:

    Elsőre mint mindig felvette, mi már ismerjük egymást így az időpont fixálás is egyszerűen ment. :-)
  • Megközelítés:

    Vasparipámmal mint mindig, parkoló mindig van, nem túl drága pénzért :-) BKV-vel négyes-hatos (klinikák) onnan pár perc séta.
  • Helyszín:

    Már a lakás sem okoz nekem hűha érzést, mintha otthon lennék :-) Többször voltam már, az általánosságban elmondható rend, és tisztaság az uralkodó mindenhol.
    Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, törcsi, tusfürdő, szájvíz minden van ami kell.
    Babaszoba hangulatos, ágy megfelelő.
  • Lány külseje:

    Pati mint már többször megénekeltem, ha globálba nézzük egy atom bombázó csaj!
    Van egy ici-pici husika itt-ott, de pont annyi amennyi kell, ettől szexi a teste, és legalább nem egy botsáskát dugsz pfújj... akinek az jön be elnézést kérek tőlük, emberek vagyunk, különböző ízlésvilággal szóval csak hajrá! Aki Patihoz megy nem fog csalódni az biztos. Kedvessége, odaadása úgysem mérhető semmivel. A teste izgató, finom, és nem lehet nem megenni :-) cserébe ő is megesz téged :-)
  • Action:

    Az ajtón belépve elém tárult egy bombázó teljesen pucéran. Én kértem, hogy csak egy magassarkú legyen rajta mikor ajtót nyit, mert megyünk úgyis pancsizni. Kicsit hosszabb programra neveztem most be. A randi előtt finom selymessé tettem az ezredest :-) Pati is billiárd golyó síma volt mindenütt ahol csak kell, mentünk is a kádba egy vad smárolás után. Ruháim ledobva, magassarkú kint hagy és irány a danger zone :-)
    Beállítottuk a vizet finom melegre, nem túl forróra, majd szépen elkezdtük egymás testét megmosni tusfürdővel. Jól felhúztuk egymást áhhhh, az újjaim be-be kalandoztak minden lyukba :-) Pati közben szorította a farkam ahogy kértem. A zuhanyrózsát felakasztottam a helyére, bedugtam alá a fejem, hátradőltem és Pati elkezdett vadul letorkozni a kádban. Hatalmasat élveztem a szájába pffff... Majd kis mosakodás, törölközés, szárítkozás, egy ital, majd go be a szobába. Mivel 1-0 volt ezért ki akartam egyenlíteni. Megkértem Patit vegye vissza az ágyba a magassarkút mert ez a fétisem, örömmel megtette, majd mondtam feküdjön le hanyatt, hagy kényeztessem ameddig csak kell. A smár-cici-has útvonalon haladva leértem ahhoz a drága babapuncihoz. Nyammm, sokáig nyaltam, faltam, hosszú vékony ujjaim megmutatták a csajnak mit tud egy igazi hüvelykacsa :-) Hatalmas élvezés hangokkal, éreztem mikor összerándult belül és tiszta lucsok volt az egész arcom. 1-1
    A folytatásban mikor eltelt az a bizonyos idő, aminek el kell telnie, hogy újra fasza kemény legyek, elővettük egyik közös játékszerünket és szépen a popijába helyeztem. Egy kis francia lecke átvét, majd misszibe beraktam, popiba meg a kütyü :-) Nagyon finom volt szinte eggyé olvadtunk, éreztem hamar végem is lesz, úgyhogy kértem forduljon oldalra, úgy tettem be finom kis puncikába, majd finoman kivettem a játékot a popsiból szinte észre sem vette, egy kis olajat tettünk a gumira, majd finoman be a popiba! Hát itt lefagyott a rendszerem, annyira jó popsiba dugni, szereti ő is nagyon. Ha ennyire finoman bánsz vele, ahogy én nagyon meg tudja hálálni az a kis hátsó bejárat :-) Isteni volt, nem is tudom mennyi ideig csináltuk de álom! Így is lett végem popiba. Egyszer csak nem bírtam tovább és elöntött a meleg sperma a gumiban, egy liter kijött belőlem, komolyan mondom kitisztult a kép, a föld felett lebegtem még sok sok óráig. Tisztálkodás, elmentem alvázmosásra, majd felöltöztem és remegő lábakkal, lüktető szívdobogással távoztam.
  • Elszámolás:

    A lehető legkorrektebb! Az átlag ajándékcsokor mint máshol. Utólag rendeztem.
  • Összkép:

    Nincs tik-tak nézegetés, nincs megjátszás, nincs nincs kedvem az egészhez, imád szexelni, tisztában van önmagával és ki is használja adottságait, álom! Csak ajánlani tudom, és kéretik vigyázni is rá!
Happy Massage