• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minap egy eltévedt e-mail érkezett hozzám, utólag ellenőrizve láttam, hogy egy gyönyörű lánytól kaptam tévedésből. A sors kezét láttam a tévedésben, és amikor láttam, hogy ez a szépség milyen irodában dolgozik, rögtön időpontot kértem tőle, zsúfolt napom ellenére, még aznapra. Később láttam, hogy két évtizeddel kilógok a felső korhatárból, de rövid levélváltás után ez alól felmentést kaptam.
    Idő hiányában szokásomtól eltérően csak félórát kértem, gondoltam ez amolyan előzetes felmérés lesz. A tiszteletdíj előzetes megbeszélésénél valami szokatlanul alkalmazott kalkuláció következett, beleértve azt is, hogy itt nincs félóra, de most az egyszer… Belevágtam.
  • Megközelítés:

    A megbeszélt időpontban már ott álltam egy újabb építésű, jó minőségű társasház kapujában. A helyszín jól ismert, közel az Árpád-hídi metrómegállóhoz (és vagy húsz busz és villamos megállóhoz). Parkolás gondolom fizetős.
  • Helyszín:

    A bejutás, lift OK. Az adott emeleten a folyosó diszkrét félhomályából felvillant egy résre nyitott ajtó, megérkeztem.
    A lakás jó minőségű, otthonosan berendezett. Minden barátságos. A baszobában nagy ágy, innen nyílt a szépen berendezett fürdő. Minden rendben.
  • Lány külseje:

    Belépésemkor Bia a nyakamba borulva fogadott. Teste, ölelése friss, üde, kívánatos volt, 160 magas (plusz a nagyon magas tűsarkú). Valami fekete melltartó volt rajta és valami zsinórokból szerkesztett tanga féle. A fényképeken mindez látható, talán különböző színekben is. Biát a természet csodaszép, nőies alkattal áldotta meg. Üde, roppanosan húsos, de karcsú, igen arányos testű lány. Minden a helyén. Szilikonos mellének alakját és méretét a sebész dicséretes érzékkel formázta meg. Mellei nem tűntek túlméretezetteknek, mégis egy tenyeremmel nem tudtam körül fogni közülük egyet-egyet. A szilikonos mellek kemények voltak, nagyon természetes formájúak és tapintásúak. Belépésemkor Bia a nyakamba borulva fogadott. Teste, ölelése friss, üde, kívánatos volt, 160 magas (plusz a nagyon magas tűsarkú). Valami fekete melltartó volt rajta és valami zsinórokból szerkesztett tanga féle. A fényképeken mindez látható, talán különböző színekben is. Biát a természet csodaszép, nőies alkattal áldotta meg. Üde, roppanosan húsos, de karcsú, igen arányos testű lány. Minden a helyén. Szilikonos mellének alakját és méretét a sebész dicséretes érzékkel formázta meg. Mellei nem tűntek túlméretezetteknek, mégis egy tenyeremmel nem tudtam körül fogni közülük egyet-egyet. A szilikonos mellek kemények voltak, nagyon természetes formájúak és tapintásúak.
  • Action:

    A szokásom szerint indítottunk. Kisebb felfedező tipi-tapi és csókok után velem szemben feltérdepeltettem az ágyra és a szája magasságában himbálózó farkammal megkínáltam, amit ő a játék szabályai szerint bekapott és franciázni kezdett. Ajkaival nagy „O” betűt formázva tartotta szájában a makkot és alig érve hozzája fel-alá mozgott a rúdon. Eleinte nagyon érdekesnek tartottam, de vártam arra, hogy valami trükköt is bemutasson. Néha a zacsi felé is elkalandozott, ott is nagyon finoman kezelve a dolgokat. Előre és lehajolva próbáltam tenyeremmel betakarni a kemény cicit (nevezetesen neki a baloldalit. Közben haját és gyönyörű, bársonyos, szolizott bőrét simogattam. Szememmel a csípő kerekségében gyönyörködtem.
    Egy idő után váltottam, mert a félóra sürgetett. Hanyatt döntöttem az ágyon, széthúztam magasba emelt combjait a szenvedélyesen, de azért óvatosan belecsókoltam a szépen borotvált, ápolt punciba. A punci, illatos, jó ízű és kellően nedves volt. Sajnos Bia az erogén zónáinak 5 cm-es körzetében – elmondása szerint – nagyon érzékeny volt. Már a melleinél eligazított, hogy a kemény melleket gyömöszölhetem (sőt igényli ezt), de a bimbók megközelítése (akár nyelvvel, akár lágy simogatással) visszahúzódást, hátrálást váltott ki belőle, mondván nagyon érzékeny, csináljam még finomabban. Hasonló tartózkodást váltott ki belőle a punci bejáratának, de elsősorban a csiklónak a nedves ujjal, vagy a lgyan simogató nyelvnek az érintése is. A közvetlen erogén zónákon kívül büszkén kínálta a kemény húsú combok, popsi markolászását. Hasra fordítottam, hogy belecsókoljak a széthúzott fenekébe. Csak azt ne! volt a reakció. A hátsó bejáratot sem ujjal, sem nyelvvel sem érinthetem.
    Hanyatt feküdtem és a széttárt combjaim közé feküdt, hogy kénye-kedvére szórakoztasson. A szopás technikája nem változott, ezért szóvá tettem, hogy erre nem adok csillagos ötöst. Erre mélyen megsértődött és keményebb szopásba fogott. Játszottunk 69-et is, de túlzott érzékenysége miatt ez is elég egyoldalúvá sikerül.
    Az idő telt és éreztem, hogy be kell fejeznem. Erőteljes szívást és nagyobb sebességet diktáltam, az eredmény nem maradt el. Érezve a közelgő véget feltápászkodtam és az ágy mellé álltam. Hogyan helyezkedjek el, kérdezte szolgálatkészen. Popsira, vagy a mellekre akarod befejezni, volt a kérdés. Az utóbbit választottam. Amikor úgy éreztem, hogy a dolgok visszafordíthatatlanok, kirántottam farkamat a szájából és vadul kezdtem verni, hogy minden csepp kijöjjön belőle. Bia ülő helyzetből hanyatt vágta magát, kitárulkozva kínálta fel melleit, hasát, szeméremdombját spriccelésemnek. Tenyeremmel kentem szét az anyagot ezen szép ni testen.
    Gyors kapkodós öltözés és máris az utcán voltam. Legközelebb órás programot kell nyújtanom élvezeteimnek.
  • Elszámolás:

    Az ***furcsa az angyalföldi átlag másfélszeresére taksálom. Nem mindennapi nő, nem mindennapi kiszolgálás, nem mindennapi ***.
  • Összkép:

    Kapkodva, félórás műsorban volt szerencsém egy igen jó, fiatal nővel és igen jó szolgáltatóval megjutalmazni magam. Jól esett, köszönöm.
Happy Massage