• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Nagyon örülök hogy meg ismerhettelek !! :) Igazán jól éreztem magam !!! :)
    A KIS KUKÁT A MEGFELELŐ HELYRE TETTEM !! :D :D :p
    Csókom . :) Szívecske. :)

  • Egyeztetés:

    Első hívásomra felvette. Akkor még kért pár perc türelmet, de másodszorra már tudtunk beszélni. Nagyon kedves, kellemes a hangja, ezzel együtt határozott és még szerencsém is volt, mert pár óra múlva fogadni is tudott.
  • Megközelítés:

    A kerület forgalmas csomópontjától nem messze. Tucatnyi bkk, autóval meg végképp nagyon egyszerű. A közelben parkolni is tudtam, hétköznap szerintem még egyszerűbb. Azt hogy fizetős-e nem figyeltem. Minden esetre vasárnap mikuláscsomagot nem kaptam.
  • Helyszín:

    Tizes panel ikszedik emelete, lift van. A lakás nagyon igényesen felújítva és még igényesebben, hangulatosabban berendezve. Az a benyomásom volt, hogy Sz egyedül dolgozik a lakásban, erről kiderült később, hogy nem így van. A szoba hangulatos, tiszta, a zene youtube-ról megy, pont megfelelő. A fürdő nagyon korrekt, minden van és minden nagyon praktikus is. Puha törcsi, tusfürdő választék, száraz kilépő a kád előtt, szájápoláshoz is minden (szemetest viszont ne a fürdőben keressétek :-) )
  • Lány külseje:

    Gyönyörű és kedves jelenség. Szerintem sokkal jobb mint a fotókon. Nem esküdnék meg, h 165, lehet csak 164, de mindenből pont a megfelelő helyen kellemes mennyiségben áldották meg. Erre a remek alakra meg gondolom nagyon vigyáz is, vagy igen szerencsés alkat, mert simán letagadhatna éveket. A popsi pedig ... A kedvencem lett :-) Bár a neve nekem nem tetszik, túl csöpögős, de amúgy nagyon tükrözi a valóságot. Csupa kedvesség, mosoly, kellem ez a hölgy. A ruci is vagány amiben fogadott, jó hogy tett már fel abban is képet magáról.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órásra terveztem a programot, de olyan jól elcsevegtünk már a telefonba mintha törzsvendég lennék, hogy ezt elfelejtettük egyeztetni. Szerencsém volt, hogy volt időm, nem jött szorosan utánam újabb vendég, így az idő sem szóba nem került egyszer sem, hanem kiléptünk belőle, utóbb derült ki mennyire. A tetthely választását rábíztam és ő nem a padot kedveli. Ám legyen. Az olaj és a krém közül viszont én választottam, a krémet. Van illatmentes is, nekem ez nem volt fontos és nagyon kellemes volt az illata annak amit használt. Bár elmondása szerint lábtól szokott felfelé haladni, én a vállaktól kértem ugyanezt és Sz alkalmazkodik, figyel, kérdez, hogy így meg úgy jó-e, szóval jó kezekben vagy nála. A massz nem sportos, nem erős, ezt nem is ígéri, viszont nagyon kellemes, átgyúr mindenütt, a csomókat megtalálja, elidőz náluk. Közben dumcsi. Bármiről. Vidáman, értelmesen. Bár a másfél órába két levezetés fér bele, már amikor beléptem úgy gondoltam, hogy nem szeretnék egyből a közepébe csapni, felvezetést kérni, nagyon jó volt ez így az ismerkedős masszázzsal. Higgyétek el megéri. Bár alapból is nagyon kedves, figyelmes, de a hozzáállást aztán ő is értékeli, viszonozza.
  • Levezetés:

    Lassan átment a hát, fenék, combok masszírozása ingerlő, huncut érintések sokaságába, csodás csúszka masszázsba. Kis sóhajok a fülbe, puszik a nyakra és érezte, hogy nehéz már hason maradni. Nagyon egymásra hangolódtunk, nem kellett elhangoznia a szokásos, várva várt megfordulhatsz felszólításnak. Itt kicsit hamar tovább, előbbre lépett volna, de csúszkáját kívántam még élvezni, sokat, sokat. A cicik a szemem, a szám előtt, a popsi a kezemben, fantasztikus volt. Bár aszem amúgy is alap a kölcsönösség, de más az amikor az előzmények után érzed, hogy a partner is kívánja azt és Sz egyértelműen fordult hátra, húzott magára. És szépen fentről haladva, nem elsietve, de mégis túl hamar leértem a gyönyörök kelyhéhez. Sikert szoktam elérni, főleg a fiatalabbaknál, de Szívecskét hosszan kényeztetni a mennyország. Annak ellenére, hogy én csak a vége felé hittem el, hogy ez bizony igazi élvezet, nem profi színészkedés. Lassan tért vissza és nem hagyhattam nagyon pihegni, én következtem egy finom csúszkával, a határokat szigorúan betartva dörzsölve össze leboldogabb tagjainkat. nagyon jó volt, hogy nem akart kipattanni alólam azzal, hogy most én következem, stb. amivel szerintem nagyon sok masszőz megöli a pillanatot, az igazi élvezetet. Nekem így lett végem, no és persze mindent beterítettem.
    Tisztálkodás után összebújtunk, beszélgettünk. Én a formás popsit, lábait simogattam, ő pedig tolta is, dörzsölte is ágyékomba azt. Mivel végül már két órás lett ekkorra a program újabb kör nem volt, de nekem ez az egész annyira komplett, annyira kerek volt, hogy nem is hiányzott.
    Aszem Szívecskénél törzsvendégnek lenni a legjobb, azon leszek.
  • Elszámolás:

    Bár tudom, hogy első alkalommal illik ezt előre rendezni és az úgy is van rendjén ezúttal ez szóba sem került az öltözködés végéig. A mondott ajándékot szépen megtoldottam még.
  • Összkép:

    Ő az akivel szenzációs, feledhetetlen az együttlét bárhol találkozol, de a végén azt gondolod, h bár ne itt találkoztunk volna :-) Biztosan huncutkodunk még együtt.
Happy Massage