• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az nap délelőtt hívtam fel, hogy szívesen elmennék már hozzá. Rég jártam már nála. Párat csengett és fel is vette a telót. Aranyosan elmondott mindent hogy pár dolog változott és hogy így is megfelelek e neki. Mondom igen és megbeszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Jó helyen van Niki, de mondhatnám úgy is hogy jobb helyen van mint anno. Mind bkv-val mind autóval jól meglehet közelíteni és parkoló is van bőven.
  • Helyszín:

    10 emeletes panel rengeteg közt található Niki, iksz emeleten iksz háztömbben. Lakás az igényesen be van rendezve, kulturált szoba, fürdő is szép és tisztaság van. Baszóba az kellemes, minden megtalálható benne aminek kell lennie. Ruháknak is van külön hely ennek örülök. Fürdőszoba is rendben van, sok tusfürdő, van szájvíz és minden egyéb. Nekem tetszett minden.
  • Lány külseje:

    Niki külseje nem változott. Hosszú szőkés haj, szép kis pofi két nagy iker ami rendesen a helyén van. Faszállító szemek, baszós fej. Egyszerűen ránézel és megkívánja az ember. Igazi tömni való a Niki.
  • Action:

    Beinvitált szobába majd kérdezte kérek e inni. Felsorolta mik vannak és hozta is amit kiválasztottam.
    Majd kaptam törcsit és irány surány zuhizni. Felüdülés volt a zuhany majd betértem hozzá a szobába.
    Mellé feküdtem és kis beszélgetés, tapi, simi, azt csókolózás. Kezébe is vette hamar az írányítást Niki és előtérbe kerültek a tesók. Két szép iker pár volt előttem, nem is kellett sok kezelésbe is vettem őket. Az ilyenek meg is érdemlik a törődést. Niki az ikreikkel szépen eljátszott velem, oda dörgölte farkamhoz, végig simizte vele, izgatta. Aztán előkerült az olaj a tűzre, és a rakéta készen állt. Jó érzés amit Niki tett a farkammal, húzogatta az ikrekkel rendesen, jól melles játékokban részesített. Amikor látta rajtam hogy igen csak élvezem akkor be is kapta szépen és játszadozott szájjal is a rakétával. Golyókat is le ellenőrizte hogy meg vannak e még a tárban. Jó bőnyálas szopit kaptam tőle majd úgy látta itt a gumihúzás ideje. Beleült úgy kezdődött, arcomat beterítette az ikerpáros ami igen jó látvány volt, szopogattam rendesen őket. Majd elölről estem Nikinek már kicsit vadabbul folytattam a bevetési hadműveletet, rendesen gyűrtem őket. Niki hangosan nyögött szerintem a szomszédok is halhatták hogy ott elég kemény bevetési hadművelet folyik. Eljött a pózváltás ideje amit doggyba ment át, és megkértem állva folytassuk ezt a remeknek igérkező akciót. Niki betámasztotta a falat, háta mögé mentem és adtam neki rendesen ami a csövön kifért. Elég jól bírtam még volt bennem erő és megint pózváltás. Álló helyzetből leültünk és beleülve folytatódott. Na mondom a végét azt úgy kéne ahogy az elejét kezdtük a melles játékok kerültek ismét rivaldafénybe. Niki mondta semmi akadálya olaj ismét a tűzre és farkamat az ikrek közé behelyeztem elegánsan. Hát így még én senkit se dugtam idáig mellbe, jó keményem ahogy csak tudtam. Niki élvezte is rendesen, közben ügyelt arra hogy a szája is munkában legyen, kényeztette a velem egykorút rendesen. Igen csak már a végét jártam én is meg az idő is, mondom itt most már a rakétát ki kell lőni az ikrekre. Így is lett, igen nagy robbanással hagyta el a rakéta a légkört aminek Niki lett az áldozata úszott a tejecskében. Ő lett az új tejútrendszer a világegyetemben. Jelentem alássan a hadművelet sikeresen zajlott!
  • Elszámolás:

    Elszámolás legvégén történt, akkor adtam oda a megérdemelt jutalmat Nikinek.
  • Összkép:

    Nikinél én mindig jól éreztem magamat, aranyos, jó fej, sexi. Minden rendben van vele, kellemes nála a légkör.
Happy Massage