• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam koraeste, szerencsémre elsőre felvette, fél órával később mint ideális lett volna, de kaptam időpontot, igaz csak fél órára. A megbeszélt házszám elől hívtam újra, flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Lehel téri Metrótól pár lépés, ptömegközlekedéssel tökéletes helyen van. Parkolni nehéz de nem lehetetlen a közelében.
  • Helyszín:

    Régi bérház, öreg lift, de a lakás szép és rendezett. Kétszemélyes zuhanyfülke, ez nyilván nem véletlenül került be... A tetthely gyanánt szolgáló szoba hangulatos, képek a falon, dísztárgyak a szekrényen. A teret persze uralja a szép nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Timi szép lány, úgy fest ahogy a képeken, nem fog meglepetés érni. A képeken látható leeresztett haj jobban áll neki mint feltűzve, ahogy én láttam. Formás és kézbe illő mindene.
  • Action:

    Utcai ruhában fogadott, ebben is csinos volt. Bekisért a szobába, egymást átölelve beszéltük meg hogy vajon egész konkrétan mi is a látogatásom célja. Kutyust és orális befejezést kértem, ami nagy kedvencem. Elküldött zuhanyozni, aholis temérdek tusfürdő várt. A baba tusfürdőt választottam, merthogy egy kolléga beszámolója szerint az nem illatos. Frászt nem, órákkal később is éreztem magamon, ami az én esetemben veszélyeket rejt magában. Mire frissen és üdén előkerültem piros fehérnemüben várt, szexi volt ahogy a képeken. Az idő rövidsége miatt hamar a tárgyra tértünk, orális kényeztetésbe kezdett, amit ötcsillagos módon művel. Sajnos a le nem némított telefon miatt kicsit kizökkentem, de újra harckész állapotba hozott. A gumihúzás nem tett jót a szerszámomnak, látszik hogy nem vagyok szokva hozzá. Ezt a szituációt is nagyon jól kezelte, harmadszor is botot csinált a vesszőből, nagyon finoman, változatosan csinálta. Mondtam hogy ha így folytatja, annak következményei lesznek, jelezte hogy ő is így gondolja, és pár perc alatt csúcsra is juttatott, fantasztikus volt. Ekkor már csak pár percem volt hátra, kértem hogy bújjon hozzám. Beszélgetni kezdtünk, ebbe az időt mesze túllépve úgy belefeledkeztünk, hogy éppen hogy csak odaértem a megbeszélésre ahova készültem. Elégedett vigyorral a szám szélén, kellemesen ellazulva, de szapora léptekkel kellett távozzak.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondta hány virágszál lesz, ezt a randi elején a szekrényre tettem, minden simán ment.
  • Összkép:

    Timi klassz csaj, jó társaság és jó szerető. Az élmény felidézésétől is beindultam, megyek még, ez hétszentség. :-)
Happy Massage