• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam elsőre ugyan nem sikeredett elérni, de kis ráhagyással másodjára már felvette a telefont. Sokat nem kérdezősködtem, szimplán annyit, hogy tudnék-e menni hozzá azonnali indulással, nem érdeklődtem a részletek felől. Kedvesen kért 20 percet és útbaigazítást adott a tetthely felé. Ő kezeli a telefont, élőben is ráismertem a hangjára.
  • Megközelítés:

    Én a belvárosból indultam neki a külvárosnak, este felé. Agyrém. A megbeszélt 20 percből forgalmi okok miatt több mint 35 perc lett, bár szerencse, hogy késtem, mert Karen sem ért oda időben, így nem kellett senkinek sem feleslegesen várakoznia. Egyébként csendes, kertvárosi környék, az M3 bekötőtől karnyújtásnyira, ha éppen a forgalom is úgy akarja. A tömegközlekedés oldaláról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Jártam már ott párszor, Wanda is ott szokik rendelni, már mikor elérhető, persze. Többszintes lakás, saját parkolóval, bár nem tudtam volna beállni, mert z én gépemnek túl alacsony a garázskapu. Igényesen berendezett a fürdő és a tetthely és tisztasággal is minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Csinos, szép arcú, tetovált, alacsony szőkeség, feszes idomokkal. Igazság szerint a képek tükrözik a valóságot, így mindenki hihet a szemének. Én nem vagyok nagy tetoválás őrült, annyira nem is díjazom őket, de Karen esetében ezzel sem volt gond. Igényes, szépen kidolgozott varrásai vannak, amit egyenlőre nem is vitt túlzásba.
  • Action:

    Megérkeztem, csörögtem neki, aztán a garázsajtón keresztül beengedett. Felcsalogatott az emeletre, ahol végre láthattam élőben is ezt az angyalt. Mivel abban a percben érkezett ő is, mikor én, ezért még utcai ruhában fogadott. Kedvesen irányt mutatott és közben letisztáztuk a részleteket is. A felesleges textil ledobálása után a kezembe nyomott egy törölközőt és elnavigált a fürdőszobába. Gyors tusi után visszatértem a szobába, ahol már egy falat egyrészes fekete ruciban feszített előttem, ennek hatására természetesen megmozdult valami odalent. Csak úgy az ágy előtt állva szó nélkül lesmárolt. Ezt pár percig csináltuk, aztán hanyatt döntött és kezelésbe vett. Iszonyatosan jó a franciája, finoman és élvezettel csinálja. Már jó ideje franciázott, mikor rákérdeztem a kölcsönösség lehetőségére, nem volt ellenére. Azonnal 69-be fordultunk és úgy élveztük egymást tovább. Öröm volt nyalogatni finom méz édes kelyhét, a hanghatásokból ítélve neki is jól esett. A kivégzés előtt még gumit kértem és fordított lovagló pózban hagytam, hogy egy kicsit vágtázzon. A látvány magáért beszélt, ahogy a feszes feneket markolászva le-fel hintázik rajtam, közben szemérem ajkai szorosan ráfonódva ölelgetik a velem egykorút. Még most is sátort építek, ha rágondolok. :) Gyorsan váltani is kellett, hisz nem akartam, hogy ilyen hamar vége legyen a légyottnak. Az alap koncepció maradt változatlan, csak fordítottunk rajta egyet, így már szemből ült bele. Heves csókokkal vágtázott egyet, aztán fordultunk kutyusba. A látvány itt is fenomenális volt. Erős hanghatások közepette tolta rá magát a szerszámra, így ketten dolgoztuk meg egymást. Gumi lekerülése után én a franciás befejezésre szavaztam, amit készséggel teljesített is. Néhány perc szopi után az utolsó cseppet is sikerült kiszívnia belőlem, de úgy hogy pár pillanatra azt sem tudtam, hogy hol vagyok.
    Akció után pihengettünk egy kicsit, beszélgettünk. Meglepően jól el lehet vele társalogni, kimondottan jó beszélgetőpartner a kisasszony.
  • Elszámolás:

    Mivel előszőr voltam nála, ezért én kérdeztem rá, a rózsaszálak rendezésének a módjára. Nem erőltette a dolgot, azt mondta, hogy neki megfelel, ha a végén teszem le az ajándékot. Aztán ez nem is került szóba többet, távozáskor némán elhelyeztem az ágy melletti szekrényen és ennyiben is maradtunk.
    Teljesen korrekt pesti átlag, a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Tetszett. Nem kérdés, hogy leszek még a vendége. Nekem, mint nő kimondottan tetszik és a szolgáltatás minősége is kiváló, így "bestbuy" a kisasszony.
Happy Massage