• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Igazi ***kerestem és megmondom őszintén, a plázacicák egyáltalán nem, a fiatal lányok pedig jelenleg nem tudtak lázba hozni. Ezért még előtte este felhívtam, hogy mennyire elfoglalt, majd megegyeztünk, hogy éjfélkor újra hívom, ha nem jött közbe semmi. Szerencsére nem jött, ezért fel is hívtam. A barátnője vette fel - ez engem egyáltalán nem zavar, mert szolgáltatást veszek, nem társkeresőt használok - s megbeszéltük, hogy Noya fél óra múlva rá(m) ér. Hát jöttem....
  • Megközelítés:

    A Marina part többször megénekelt része. Tömegközlekedés éjjel valószínűleg nincs, parkolóhelyet vadászni sem volt egyszerű, de ilyenkor már gyakorlatilag az utca közepén meg lehet állni, a kutyát nem zavarja.
  • Helyszín:

    Modern lakóparki "rendezvényközpont". Tiszta, steril, én a magam részéről nem szeretem a lakóparkokat, mert nagyon személytelennek tartom...de egyrészt sötétben és nem lakni érkeztem. Telefon a kapuból, kapukód, s egyúttal emelet és ajtó megadás és már ott is álltam a "rendezvényközpont" ajtajában :) A Lakás pont olyan, mint a ház, tágas, tiszta, modern, számomra személytelen, de Noya a saját budoárját láthatóan igyekezett lakájossá tenni. Matrac a földön, tükrök, hogy a Hölgyet körbe csodálhassuk akció közben (érdemes!) hangulatvilágítás, a zenét azt hiszem a rádió szolgáltatta...de éjjel abban sem sok beszéd volt. A fürdőszoba dettó a modern építészet jegyében...kár rá szót vesztegetni.
  • Lány külseje:

    Igazi profi. Ez a külsejében is látszik. Amit a fényképeken látunk, azt kapjuk. Magas, rugalmas, telt mellű és kerek fenekű, hosszú combokkal és alig észrevehető felesleggel deréktájon. Nekem nagyon bejött összességében. Ahogy a közvetlensége is. Mintha a fodrászhoz ugrott volna be az ember, akivel egyébként is jó viszonyban van, azonnal csacsogtunk. Valami kis izében fogadott, de őszintén szólva nem nagyon néztem meg... Az arca karakteres, de a képeken úgyis látszik minden, kinek tetszik, kinek nem. Nekem tetszett, ezért is mentem hozzá.
  • Action:

    A kötelező higiéniai köröket megfutva a matracra parancsolt. Ismétlem, a Hölgy pontosan ismeri a ***fogásokat, úgy is áll hozzá, nincs laca-facázás, csodálkoznék, ha lenne olyan úriember, akinek 1 percen belül nem áll a cerkája a kezei között. Nos, én nem sokat voltam a kezei közt, mert hamar a szájában voltam, igaz, addigra merev voltam, mint egy hídoszlop. A tükörben csodáltam a tevékenységét, majd békésen hanyatt dőltem és az éjszakai órákra tekintettel átadtam magam az élvezetnek. Noya ezt tökéletesen meg is érezte és a sebességet és a technikákat folyamatosan változtatva pár perc alatt a csúcs közelébe varázsolt, s minimum negyed órán át ott is tartott.
    Végül én elégeltem meg, hiszen egy teljes órát akartam Vele tölteni, s tartottam tőle, hogy az önuralmamnak vége szakad. Hanyatt fordítottam és a nyakától indultam lefelé. A csókja nem világbajnok, de nem is szájra cuppanós puszi. A bőre bársonyos és kár kihagyni a csókolását, simogatását. A mellei érintésére sóhajtozással reagált, nekem valódinak tűnt. Viszonylag gyorsan a combjai közé kerültem. A punci illatos, láthatóan nagy gondját viseli "munkaeszközének", így hát bele is merültem az orális élvezetekbe...nem tartott sokáig, míg sikerült elégedett mormogást és sóhajtozást kicsikarnom Noyából. Lehet, hogy tényleg jó volt neki? Nem is hagytam abba, míg két keze a hajamba nem markolt és húzott befelé, majd mint egy vadló, úgy dobálta magát, a punci pedig nagyon-nagyon nedves lett...azt hiszem elmondhatom, hogy elélvezett tőlem. :)
    Itt következett egy kis pihi, Noyának volt szüksége rá (igazából nekem is, mert Noya elmenetelétől annyira felizgultam, hogy kb. két húzás elég lett volna arra, hogy eldurranjak). Nem pihent sokat a drága, kérdés nélkül hanyatt lökött, gumit húzott a legnemesebb testrészemre és beleguggolt...nem uraim, nem térdelt, nem ült, guggolt!!! Állóhelyben átlépett felettem és leereszkedett és úgy cuppant rá, hogy mesterlövész nem tud pontosabban célozni...s ahogy mozgott... Nos, nem tudom, meddig tartott, de olyant élveztem, szerintem a gumi is kilyukadt tőle!!!
    Utána békés tisztogatás, majd hasra fordulva, mint két barát a fűben jót dumcsiztunk és egy csomó dolgot tudtam meg róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, látogassátok meg Noyát! :)
  • Elszámolás:

    Korrekt! Már telefonon elmondja, nincs kecmec. A lakásban belépve rögtön elkérje a legelején, ahogy tisztáztuk a programot. Így nincs vele gond. ***
  • Összkép:

    A *****mindennek mennie! Tudja, miért van ott, tudatja, hogy Te miért jöttél. Kedves, intelligens, pontos menetrend szerint dolgozik, figyel Rád és irányítja az eseményeket, hogy a maximális élménnyel távozz. Ennyi.
Happy Massage