• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombaton telefonáltam először, de csak a kollega**** tudtam beszélni. Még vele lebeszéltem az időpontot és másnap már mentem is.
  • Megközelítés:

    Budán az amfiteátrumhoz közel, könnyü parkolási lehetőséggel elérhető. A tömegközlekedés sem rossz, a közelben jár a hév és számos buszjárat.
  • Helyszín:

    A ház egy hagyományos több emeletes bérház. Nem békebeli, viszonylag újépítésű lehet. A bejárat picit furcsa olyan, mintha egy garázson keresztül kellene bemenni. Maga a lakás ízléses, tiszta, hangulatos. A fürdő is rendben van, a törülközők és egyéb textilek is szárazak, tiszták.
  • Lány külseje:

    A fotók a valósághoz képest eléggé idealizáltak, retusáltak. Ezúton gratulálnék a fotósnak és annak aki a retust csinálta! :) Nem csúnya a lány, de nem is egy 10-es fotómodell amit a képek alapján el lehet képzelni.
  • Erotikus masszázs:

    Azt hiszem a masszázs technikán még lehet csiszolni. Lehetett érezni a tanulást és a lelkesedést, de a tapasztalat és az erőteljesség még hiányzott. A masszázs lentről felfelé szakszerű irányban és tanult mozdulatokkal történt. Be lettem takarva egy törölközővel és a profi masszázsokból ellesett mozdulatokkal húzta át a torülközőt. A kezemet is úgy " hajtogatta" mint a profi sportmasszázsnál szokás. A behajlított kéznél a lapocka masszírozása ilyen. Azonban én elég sokféle masszázson jártam már és van tapasztalatom arról, hogy milyen a teljesen szakszerű frissítő, sport, vagy más masszázs. Szerintem jó irányba fejlődik ezen a téren a lány, de még van mit tanulnia. Illetve az erotika ami eléggé hiányzott a masszázs részéből.
  • Levezetés:

    Kétszeri levezetést kértem kézzel és ajakkal, ahogy azt a telefonban is mondták. A lelkesedés itt is maximális volt és éreztem, hogy igyekszik a lány. Kellemes is volt a francia technikája és ezt élveztem is. Kicsit hiányoltam azt, hogy én is viszont tudjak símogatni. Vagyis sikerült a kezemet a lábai közé nyomnom, de ezt inkább szorítással viszonozta, nem kinyílással. Rá is kérdeztem, hogy nem zavarja-e, kellemes-e amit csinálok. Erre pozitívan válaszolt, de a testbeszéd picit mást mutatott. Szerintem ilyen esetben nyugodtan lehet mondani, ha valami nem jó. Ha pedig kellemes, akkor a nagyobb lelkesedést jobban élvezem én is. A bugyi fentartását szintén ilyen látszat cselekedetnek tartom olyan esetben amikor ennyire intim kapcsolatbakerülünk.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt, nem kértem semmi extrát. A kétszeri levezetés esetén a megszokott normál ****.
  • Összkép:

    A fotók miatt mentem, nagyon kíváncsi voltam vajon tényleg ilyen gyönyörű lány fogad majd. A fotókhoz képest egy csinos, szép lányt találtam, de inkább átlagos élményben volt részem.
Happy Massage