• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Kedves Steven!
    Bocsánat hogy ilyen későn reagálok a beszámolódra! :-) Szeretném megköszönni, nagyon kellemes vissza olvasni! Örülök hogy jól érezted magad a társaságomban! :-) Puszillak, és várlak vissza szeretettel! :-)

  • Egyeztetés:

    Nem konnyu elkapni telefonon ,mert elegge elfoglalt holgyike(nem csoda),egy nappal azelott sikerult egyeztetni mindkettonknek megfelelo idopontot.
  • Megközelítés:

    Szemelygepkocsival a GPS hazhoz visz ,agyebkent valamilyen villamos is jar nincs messze az Egyemetektol sem,parkolas ingyenes es van is hely .
  • Helyszín:

    Egy magas panel ,x emeleten,lift van de ha nem mukodik akkor a kardio edzes illetve bemelegites garantalt.Diszkreten var a folyoson,a bejutas megkonnyiti.A lakas tokeltes a celnak nagy amerikai konyha eloszobaval,ketszemelyes tiszta zuhanyzoval,millio tusfurdo fertotlenito szerek ,oriasi francia agy.
  • Lány külseje:

    Nagyon szep ,formas testu holgyike ,gyonyoru formas mellekkel,siman letagadhatna par evet ,a korabol .
  • Action:

    Megerkezeskor,gyorsan pontositottuk,a programot ,bar nem eloszor voltam nala.
    Utana kovetkezett a kozos furdes ahol a "karossszeria erzekeny reszeit szemëlyesen kezelesbe vette".
    Szerintem mashol is bevett szokas lehetne ,mert kifejezetten jot tesz mindenkinek.
    A torulkozo friss puha jo nagy ,az agynemu frissen lett felhuzva,tokeletes higienia csak azt lehet mondani.
    Nagyon finoman kezdett kenyeztetni melleivel,teljes testevel,majd belekezdett egy fantasztikusan lagy finom franciaba,semmi kezezes csak szajmunka es abbol is a legfinomabb erzekibb amit eddig valaha tapasztaltam,nem csoda ha nehez elerni raadasul amint elmondta legfeljebb 3-4 vendeget fogad naponta ,minosegi munka nem sztahanovista versenyt akar nyerni.Amikor mar eleg kemeny lett ,kertem amit a gumit amit profi modon szajaval helyezett fel ,majd finoman beleult,eszmeletlenul szep latvany ahogy beleulve mozog,kezdemenyeztem egy pozvaltast,igy doggyban folytattuk ,nagyon szep latvany a tukorben is ahogy mozog osszhangban veled,majd igy lett vegem.Nagyszeru elmeny volt .Meg biztos visszamagyek.Aktus utan picit beszelgettunk nagyon okos holgy,majd ujra elvegezte a karosszeria tisztitast,majd puszi diszkreten otthagytam az ajandekot es utnak indultam dolgomra.
  • Elszámolás:

    A szokasos debreceni atlag de ,szerintem az elmeny sokkal tobbet meger,ha meg beleszamoljuk a tisztasagot ,s egyeb megfontolasokat ,boven ** .Sokkal tobbet is lehetne ****.
  • Összkép:

    Csakis pozitivumot tudok mondani rola ,korrekt ,szep testu es arcu holgyike ,aki tenyleg csak veled foglalkozik abban az oraban amit vele toltessz.Csakis komoly uraknak ajanlom akik meg tudjak becsulni az ilyen holgyeket.
Happy Massage