• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága Gregy a beszámolót és a kedves szavakat.
    Úgy látom elnyerte a tetszésed a zuhanykabinom,legközelebb kipróbáljuk együtt is.
    Örülök hogy találkoztunk,remélem látlak máskor is.
    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült elérni, de egy kicsit várva és így másodikra felvette. Nagyon kedves hangja van! Szerencsém volt, egy óra múlva már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    WestEnd -től nem messze, konkrétan szemben lévő épület egyik emeleti tágas lakása. Parkolás hétköznap biztos nem egyszerű és fizetős, de hétvégén nem volt gond. BKV, metró, busz ..stb a közelben...
  • Helyszín:

    Emeleti tágas lakás, rend és tisztaság volt mindenütt, szoba nagy óriási tv-vel nagy ággyal, ami elveszett a szobában és egy kanapé a ruháknak. Fürdő… na hát az nem bizsu… Az a kabin az valami, nekem nagyon bejött, úgy nézett ki mint a csillagok háborújában a regeneráló kamra :) , mint kiderült még zenél is. Ja, tusfürdő meg szájvíz, meg minden ami kell az van, a törölköző is normál és frissen mosott és előmelegített…
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, semmi csalódás. Kis tünemény, mindene feszes, nagyon egyben van… Egyszerű utcai ruhában fogadott, de én a szemeibe, tekintetébe voltam beleveszve.
  • Action:

    Megérkezésemkor, gyors bemutatkozás, puszi-puszi, cipő le és már vezetett is a szoba felé. Kis beszélgetés, egyeztetés és ellopakodtam a fürdőbe, ahol találkoztam a már említett regeneráló kamrával (fürdőkabin) visszatérve említettem az élményemet a fürdővel kapcsolatban és poénosan meg is jegyeztem, hogy azt vártam mikor csipog rám R2D2… Ő jót nevetett és megjegyezte, hogy a kabin még zenélni is tud... Beszélgettünk még egy kicsit, a közelgő ünnepekről, arról, hogy ő már előre fogyózik (ezt megjegyzem, nem tom miért). Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, megszabadultunk a fölösleges textiltől és csókolózásba kezdtünk, nagyon jól műveli, annyira barátnős… Közben feltérképeztem teste minden hajlatát, elidőztem az ikreknél, nagyon finom… végül elértem a kehelyhez… beletemetkeztem nyelvvel, ujjal, mindent beleadva igyekeztem, hogy a mennyekbe röpítsem Timit… Sajna nem jártam sikerrel, de ő megnyugtatott, hogy neki nem mindig szokott sikerülni, ezen ne aggódjak… mind ezt annyira megnyugtató aranyos kedves gondoskodó stílusban, hogy bármit el tudott volna ezzel adni nekem J Szépen kényelembe helyezett engem és gondoskodó érzéki simogatással, csókokkal, puszikkal elkezdődött a kényeztetésem. Lassan elért az öcsköshöz… hát amit művelt.. huhuu pörgő nyelvviharral izgatás alulról fölfelé, föntről lefelé, labdák is és mikor bevette ott is folytatódott a nyelvvihar eszméletlenül jó volt… amint érezte, hogy közelben vagyok visszafogott, ráfogott a tövénél, nem engedett, így játszott velem jó sokáig, növelve ezzel az élvezetet, majd mikor kijelentettem, hogy végem van, megkegyelmezett és hatalmasat robbantam a szájacskájába… szerintem, a jövő hetet is kilüktettem magamból… a szájában hagyott lenyugodni, végtermék szilviába. Szépen, kacérul mosolyogva gondosan letisztogatott. Mellém bújt és beszélgetni kezdtünk, életről elképzelésekről, kutyákról… Nagyon határozott egyéniség, eltökélt célokkal és elképzelésekkel… dicséretes… élmény volt vele dumálni, oly annyira belefeledkeztünk a beszélgetésbe, hogy kicsúsztunk az időből… figyelmeztettem is, de ő mintha meg se hallotta volna folytatta… lehet szimpatikus voltam, nem tudom, de nagyon jól esett a társasága… szépen finoman kimentem egy alvázmosásra. Öltözködés közben folytattuk beszélgetésünket, majd finoman a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Korrekten, amit a telefonban is megbeszéltünk Bp átlagnak megfelelő virágcsokor, egy kis csokival az asztalkára téve. Nagyon megérte, igazán jó társaság és amit franciába művel….
  • Összkép:

    Nagyon kedves, figyelmes, odaadó, önzetlen, gondoskodó NŐ. Szerintem sokak álmodoznak ilyen hölgyeményről, mindenkinek ajánlom, de kéretik vigyázni rá!
Happy Massage