• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsére egyre sűrűbben jutok haza, de egy évben egyszer tuti meglátogatom Jázmint is. Eddig már kb. 3x voltam nála, mostantól fogva úgy gondoltam meg fogom osztani veletek az élményeimet. A múlt hét elején voltam nála, és ahogy általában, úgy most sem kellett pár csengésnél többet várnom, hogy felvegye. Az időpontban rugalmas volt, fél óra múlva már a taxiban voltam, még egy fél óra és már meg is érkeztem.
  • Megközelítés:

    Itt aztán van minden, pl. a villamos az épületkomplexum mellett áll meg. Vigyázat a környék fizetős parkolás ügyben, de vannak kiskapuk. A vicces a szemközti templom, aki úgy van vele egyből meg is tudja gyónni a bűneit.
  • Helyszín:

    Mondanám hogy újépítésű, de ezt írtam volna kb. 3 évvel ezelőtt is, a lényeg, hogy egy igényes hely, nem valami lepukknat ház. A tett helyszínén a megszokott tisztaság, a fürdőben kabinra kell készülni, tusfürső és társai van gazdagon. A szoba nem túl nagy, de a célnak megfelel, voltam már sokkal kisebb szobákban is.
  • Lány külseje:

    Annak ajánlom aki egy igazi pornós fellingre vágyik. Szilikon ahol kell, bomba formában lévő test, és tudjátok az a tipikus pornós karakteres arc, amitől egyből áll aminek állnia kell. Cserébe viszont nem egy flegma miss, igazán kedves, előzékeny, és még emlékszik is az emberre még ha régen is volt nála.
  • Action:

    Egy órát voltam nála, gyorsan lefürödtem és a szokásos izgalommal léptem be a szobába. Mikor ledobtam a türcsit és meglátta, hogy menetkész vagyok ismét nem okozott csalódást. Egy pillanat alatt odaült az ágy szélére, és gyakorlatilag azonnal elkezdett szopni, de nem akárhogyan, szinte pár másodperc után már éreztem a torkát. Csak cuppogott, ömlött a nyál, a farkam pedig úgy falta, mint ha az élete múlt volna rajta. Én pedig próbáltam szólni, hogy így hamar végzünk, de nem hogy megszólalni nem tudtam, arra kellett koncentrálnom, hogy ne ájuljak el. Sikerült visszatérnem a valóságba ura lettem a helyzetnek, de kicsit csaltam, mert egy jó csókolózással kötöttem le a száját. Ezt követően az ágyra fektettem, a lábait a füle mellé emeltem és csak nyaltam hol a punciáját hol a popsiját mintha ezen az én életem múlna. Annyira nem voltam jó mint mutatta, de jól esett a "bíztatás". Aztán egyszer csak konkrétan utasított hogy ba***am meg, nos nem volt mit tenni. :) Misszonáriusba adtam egy kicsit neki, majd váltottunk lovaglóba, de mikor belenyomta a hatalmas melleit az arcomba konkrétan nem bírtam tovább és elélveztem. Csodálkoztam hogy eddig bírtam. Zuhany, majd vissza. Második menetre már nem nagyon volt idő, eldumáluk azt a pár percet.
  • Elszámolás:

    Teljesen megfelelő *** érték arányban az extrákkal már lehet valakinek húzos, de mindent korrektül elmond, nem kell megijedni! :)
  • Összkép:

    Jázminhoz kb. évente visszatérek, és soha nem csalódok. Vannak pillanatok amikor beugrik az embernek az a francia, és el kell hogy menjen hozzá. Bátran ajánlom akár kezdőknek is, nem fognak csalódni. Jázmin profi, de kedves! Ráadásul mikor otthon vagyok állandóan belém hasít a felismerés, Magyarországon vannak a legjobb csajok nem is tudjátok milyen jó dolgotok van! :D
Happy Massage