• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Nagyon kellemes volt olvasni. Végig fülig ért a szám, és még most is. Nagyon jól esnek szavaid. És várlak vissza.

  • Egyeztetés:

    Mivel napközben gyakorlatilag elérhetetlen, előre gondolkodva (ami amúgy nem jellemző rám) még reggel, rendelési idő előtt felhívtam és egyeztettünk egy időpontot délutánra. Már telefonon is nagyon kedves volt, bár én értetlenkedtem egy kicsit egy utolsókat rúgó headset miatt.
  • Megközelítés:

    Azon kívül hogy annyira kívül esik mindentől hogy a sárga busz is kétszer tankol, könnyen megtalálható, van ingyen parkoló, valami busz is jár arra. Ha egyszer újra születnék, tizenegyedik kerületi lakos lennék ;-)
  • Helyszín:

    Gazdagréti panel ház, sokadik emelete, a ház szomszédok retro forgatásának helyszíne is lehetne.
    A lakás kicsi, de pont elég, amire kell, pont megfelel.
    Érdekes, hogy Lolita lejött elém a lifttel, ez ugye nem szokás. Bárki mással igen ciki lett volna, a liftben a nyugdíjas házaspárral együtt utazni, de olyan ártatlan arca és mosolya van, hogy egyedül róla Budapesten elhiszem hogy lehet hogy nem tudják a szomszédai, mivel foglalkozik.
  • Lány külseje:

    Annyira olyan mint a képeken, hogy olyan volt vele találkozni, mint egy híres emberrel, fura hogy olyan mintha te már régóta ismernéd, de Ő persze most lát először.
    Ja, a lényeg: cserfes kislány, és gyönyörű Nő egyszerre. Az a fajta szépség, aki reggel, smink nélkül is gyönyörű lehet. Szerintem csak rontani lehetne rajta!
  • Action:

    Másfél órára mentem, mert nem akartam semmit elkapkodni.
    Aztán persze három perc múlva a combjai közt találtam magam, annyira nem bírtam magammal.
    Beleadtam minden francia tudásom, és úgy tűnt, élvezi is.
    Mikor már úgy tűnt, hogy komolyan kezd belemelegedni, megkért, hogy használjam az ujjam is.
    Magamtól nem mertem, mert a legtöbb lány idegenkedik tőle, de Ő úgy tűnt tényleg szerette volna élvezni a dolgot!
    Pár perc múlva meg is lett az eredménye, szép lassan, pillanatról pillanatra egyre jobban hangot adott megelégedésének, majd el is ment a drága, gyönyörű volt.
    Utána Ő vett kezelésbe, de hogyan! Nagyon finoman, érzékien csinálta a franciát, el tudtam volna viselni szinte bármeddig.
    Persze csak szinte, hiszen más dolgunk volt.
    Beöltöztetett, majd rámült.
    Na, itt húznám meg a legnagyobb különbséget Őközte, és az összes többi lány között, akivel eddig dolgom volt. Mit csinál a többi lány? Beleül, elkezd eszeveszetten lovagolni, mondván "nem bír magával"
    vagy valami ilyesmi, de gondolom az igazi cél, hogy hátha gyorsan kivégez.
    Hogy csinálta Ő?
    Szép lassan, érzékien. Először csak a hegyét mártogatta, aztán nagyon lassan beleült tövig. Itt megállt pár pillanatra, látszott, hogy kiélvezi a pillanatot. (Auuuu! Csak rágondolok és végem)
    Persze utána adtunk a tempónak is, de fokozatosan gyorsultunk be, egy pillanatra sem éreztem a szándékot a kivégzésemre.
    Utána volt normál, szemből, szemezéssel, végig mosollyal, csókokkal.
    Így is lett végem, miután realizáltam hogy még egyszer nem várhatom el a csodát.
  • Elszámolás:

    Nem tudom a másfélórás átlagot, de azt gyanítom egy hajszállal fölötte. Ismeretlenként előre. Amúgy ott volt az asztalon még távozásomkor is.
  • Összkép:

    ISTENNŐ
    Nem tudom, hogy elérem-e már a lehetőséget hogy hivatalosan is megadjam, de esküszöm elmegyek még pár lányhoz csak azért hogy megadhassam neki a megérdemelt rangot, és aztán csak hozzá járjak!
    Ami a lényeg, barátnő feeling felső fokon.
Happy Massage